bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Veľká panda a malý drak, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:160
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Veľká panda a malý drak, 2. vydanie

Každý z nás si v živote prechádza nielen rozkvitnutou jarou a krásnym letom. Prekonať musíme aj jeseň a krutú zimu. Dobre tomu rozumejú aj veľká panda a malý drak. Sami nevedia, kam až ich zavedie ich stretnutie, no cestou sa z nich stanú nerozluční priatelia, ktorí sú pripravení poradiť si a povzbudiť sa.
V tejto malej knižke plnej múdrosti, odhodlania a láskavých slov poradia aj vám. Obzvlášť, keď zažívate svoju zimu – trápenie a neistotu v hocijakom tvare či hocijakej veľkosti. Nežné a do duše prenikajúce rozhovory medzi pandou a drakom vám pripomenú, čo má v živote skutočnú cenu a nad čím sa trápime zbytočne. Z každej strany sa k vám prihovára ilustrácia, do ktorej James Norbury vložil kúsok seba. Svojím umením chce šíriť povzbudenie pre všetkých, ktorí v živote stratili svoju cestu. Práve tá je v našich životoch najdôležitejšia. Alebo je dôležitejší cieľ? Keď sa na to malý drak pýta veľkej a hlavne múdrej pandy, odpovedá mu: „Najdôležitejšia ja spoločnosť.“

Z anglického originálu Big Panda and Tiny Dragon (Penguin Random House New Zealand Ltd., Auckland, 2021) preložila Veronika Fülepová.

Detaily o knihe

Názov: Veľká panda a malý drak, 2. vydanie

Originálny názov: Big Panda and Tiny Dragon

Objednávací kód NA205855

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nádherná (Zuzana Hermanova, 27.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dvaja priatelia, veľká panda a malý drak, spolu putujú ročnými obdobiami. Niekedy sa ocitnú v zložitejšej situácii, do cesty príde prekážka, no napriek tomu objavujú krásu sveta, delia sa o svoje myšlienky, radosti a starosti. Z knihy mám krásno v duši, katarziu, stotožnila som sa s dráčikovou láskou k čaju a tak tu len sedím a kochám sa krásnymi ilustráciami a dialógmi týchto dvoch priateľov, ktorí vám ukážu ako žiť pre daný okamih, ako si v duši udržať pokoj v ťažkých časoch a kde nájsť silu na prekonanie životných prekážok. Je to pohladenie duše, ktoré ešte dlho budete cítiť. P.S. Celá kniha je naplnená nádhernými myšlienkami, neváhajte, čítajte a ostávajte s nimi. “Teraz nemám čas pozerať sa na kvety,” povedal malý drak. “O to lepší dôvod pozrieť sa na ne,” povedala veľká panda. “Zajtra už tu možno nebudú.” Keď zapáliš niekomu lampáš, súčasne tým osvetlíš aj vlastnú cestu. Niekedy jediné, čo môžeš spraviť, je urobiť niekomu šálku čaju. Môže stačiť tak málo.

O pande, drakovi a veľkých myšlienkach (Kristína Danišová, 10.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka naplnená najkrajším čiernobielym sfarbením pandy, sily myšlienok a prítomnosti. Trochu motivačná, vyslovujúca pravdu vo svojej jednoduchosti, ktorú podávajú štvornožci. Veľké myšlienky v malej knižke sú doplnené prekrásnymi ilustráciami počas štyroch ročných období, ku ktorým sa budem rada opätovne vracať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x