bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Baamiel&Delaila 1

Vydavateľ: LUDA (LUDA)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:228
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 11,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,49 €
Ušetríte: 6,49 € (zľava 37%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Baamiel&Delaila 1

Delaila skrýva svoju lásku pred svojím najlepším priateľom Samuelom, pretože si nie je istá, či aj on k nej prechováva rovnaké city.
Keď však osud znenazdajky zasiahne do ich životov, Delaile sa začnú objavovať záhadné tváre, ktoré jej nedajú spávať.
Navyše je tu muž, ktorý tajomstvo svojej tváre svedomito ukrýva v hlbokej kapucni.
Podarí sa Delaile strhnúť kapucňu z tej tváre, ktorú túži odhaliť? Prečo ju ten muž sleduje? Povedie cesta neznámeho muža do Delailinho srdca, ak o ňu zabojuje?

Detaily o knihe

Názov: Baamiel&Delaila 1

Objednávací kód NADBK102105

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Baamiel & Delaila (Mary, 12.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Delaila miluje Samuela. A Samuel miluje Delailu. Ale našľapujú okolo seba ako keby po špičkách. Prečo sa stretávajú len dvakrát do mesiaca keď sa evidentne priťahujú ako dva magnety? Samuel je záhadný a na začiatku knihy sa o ňom dozvieme veľmi málo. Neskôr sa v knihe objaví muž v kapucni. Kto je to a prečo sa motá okolo Delaily? Je to priateľ alebo nepriateľ? Ak máte radi romantiku, tu ste na správnej adrese. Kniha je romantická a veľmi emotívna. Autorka je veľmi dobrým rozprávačom, kniha je dobre napísaná, veľmi čítavá. Postavy sú veľmi prepracované a sympatické, Delaila si získa srdce každého čitateľa, Samuel je úžasný a všetci ostatní muži prinajmenšom zaujímaví. Typická záporáčka sa tu nachádza len jedna, hoci má len vedľajšiu, nie veľmi dôležitú rolu v tomto príbehu. Veľmi sa mi páčili dialógy, najmä medzi Delailou a Samuelom. Páčila sa mi atmosféra, ktorá sa podarila autorke vytvoriť. Pre mňa typického fanúšika fantasy tam bolo málo fantasy. Niečo tam je, nejaké tajomno, ale autorka sa rozhodla držať nás v napätí a tak len môžem hádať, s akou mágiou máme dočinenia. Našťastie má kniha ešte ďalšie dva diely, takže dúfam, že v sa v nich dej pekne rozvinie. Hodnotenie: 5/5 ***** Výborná kniha, skvele vtiahne do deja a je z kategórie tých, ktoré neodložíte, dokiaľ ju nedočítate do konca.

Chcem vedieť viac (Nikola Vachová, 17.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Ku knihe som sa dostala vďaka autorke ako k recenznému výtlačku. Autorku som nepoznala ani štýl písania, o to ma to viac zauhímalo. Do čítania som nešla z očakávaniami, nečítala som recenzie vopred a nechala som sa len unášať kam ma dej zavedie. Začiatok pre moju čitateľskú dušu bol zdĺhavý, ale za to ma zaujal tajomný Simon a tam som čítala ďalej. Veľká láska dvoch ľuďí, ktorí sa hrajú na najlepších kamarátov a boja sa čo i len ceknúť, že sú do seba až o uši. Odhodlávali sa pridlho, pretože vtedy keď už konečne...cŕŕŕn a razom sa všetko mení. Hnala ma túžba čítať ďalej, čo ak? Čo ak to nebude on? A keď predsa, kto je tajomný muž v kapucni? Záchranca? Strážny anjel? Delaila prežíva nekonečný smútok a to v celej 1. časti avšak autorka to vykompenzovala trefnými až vtipnými dialógmi. Tie ma taktiež hnali čítať ďalej, čo znovu vypustí z úst. Tých by som prijala viac. Prvá časť je zahrievacím kolom. Vystavalo sa mi veľa otázok a ja určiye chcem vedieť odpovede. Takže ak sa mi podarí, kupujem druhú časť a 3 a 4 časť aby som vedela čo bude ďalej. Kto je tajomný muž v kapucni? A kto je duch, ktorý sa na ňu v noci díva? Mne menej fantasy v 1.časti neprekážalo. Práve naopak. Ale chýbalo mi viac scén s tajomným mužom, viac vtipných dialógov. Prečo? Lebo naozaj som sa bavila na Delailinych odpovediach a úvahach.

Baamiel&Delaila (Lenka L., 8.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
V týchto dňoch sa mi dostala do rúk napínavá romantická fantasy kniha Baamiel & Delaila prvá časť. Jej čítanie bolo veľmi rýchle pretože som sa od nej nevedela odtrhnúť. Hltala som jej stránky jednu za druhou a k povinnostiam som sa vracala len s nevôľou. Dej je plný nečakaných zvratov a preto je veľmi dynamický. Príbeh mi doprial širokú škálu pocitov a emócií a už teraz by som rada držala v rukách všetky sa jej pokračovania, aby som zistila ako to celé dopadne. Určite odporúčam na spestrenie sychravých dní a dlhých večerov ako skvelé vytrhnutie z reality a perfektný oddych.

Baamiel a Delaila (Mirka, 5.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha Baamiel a Delaila ma zaujala už svojím obalom s nádychom mystiky. Na začiatku knihy spoznávame Delailu a Samuela, dvoch mladých ľudí, ktorí sú veľmi dobrí priatelia. Avšak Delaila Samuela ľúbi, no nie je si istá, čo vlastne cíti on. Netrpezlivo som čakala ako to medzi nimi napokon dopadne. Bola som úplne zaskočená vývojom situácie a s napätím som čakala ako to bude po tom všetkom pokračovať. Následne Delaila začala vídať záhadné tváre a mať zvláštne sny. A ešte k tomu sa tu objavil cudzinec, ktorý nechce odhaliť svoju totožnosť. Všetko sa skomplikovalo viac ako na začiatku. Páčilo sa mi ako autorka podrobne vykreslila pocity, myšlienky a vnútorné prežívanie hlavnej hrdinky. Záver vo mne zanechal viac otázok ako odpovedí. Kto je ten tajomný cudzinec? Prečo sa Delaile dejú tie čudesné veci? Sú tie záhadné tváre duchovia, anjeli alebo démoni? Aký to má všetko zmysel? Čítanie som si užila, dej svižne ubiehal, stále sa niečo dialo a nemala som čas začať sa pri knihe nudiť. Oceňujem štýl písania, nápaditosť a spôsob akým autorka dokázala zaskočiť čitateľa. 

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x