bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Strmý pád

Vydavateľ: Red (Red)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 03:05

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,64 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Strmý pád

Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky.
Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude odvážná a podnikne všechny věci, ke kterým se doposud neodhodlala. A tak si na počátku prázdnin prostě sbalí věci, nasedne do auta a vyrazí na dobrodružnou cestu napříč Amerikou, během níž se postaví mnohým výzvám a splní si své tajné sny.
Koncem léta se zastaví i ve Fairwoodu, aby navštívila hrob svého internetového kamaráda Jespera a splnila slib, který dala i jemu. Náhoda tomu chce, aby se tu Hailee, již létem opálená a působící jako život milující, veselá a odvážná dívka, seznámila s Chasem, šaramantním mladým mužem, Jesperovým kamarádem a spolužákem. Jenže už od chvíle, kdy ho poprvé spatří, ví, že má problém – láska ani nová naděje v jejím cestovním plánu nebyly. Ani to, že se Chase tak nebezpečně přiblíží k jejímu temnému tajemství…

Detaily o knihe

Názov: Strmý pád

Originálny názov: Falling Fast

Objednávací kód NA645733

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Strmý pád - 1. diel série Hailee a Chase (Emília Balková, 27.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha mňa osobne prekvapila. Dlhšie som odkladala jej čítanie, lebo som na ňu čítala aj horšie ohlasy, ale mne sa páčila. Možno trošku dlhý začiatok, pomalšie sa to čítalo, hlavne kým sa tam začalo niečo tak naozaj diať, ale svojím spôsobom tam všetko bolo potrebné a bolo to aj krásne, aj smutné, aj dojemné. Aj keď trošku menej strán by bolo určite vhodnejších. Poslednú tretinu som začala niečo tušiť, no začalo mi dochádzať veľa vecí až fakt na konci. Hlavné postavy - Hailee bola milé dievča, zaujímavá, hlavne to, prečo sa vydala na takú cestu, a s Chaseom sa podľa mňa k sebe perfektne hodili, no jeho som si obľúbila asi trochu viac ako ju. Bol veľmi zlatý. Vedľajšie postavy - neboli až tak dopodrobna opísané, hlavne by som chcela vedieť ešte mnoho vecí, čo sa týka Jespera, ale napríklad aj Josha - Chaseovho brata, a určite aj Lexi. Najväčšou chybou je u mňa to, že mi nejako nesedel vek postáv, hovorili o školách, ako dlho sú tam, koľko času prešlo od maturity a nakoniec tam bolo zabité nejaké číslo, ktoré mi akože vôbec nesedelo... Inak som tam okrem toho nenašla nič také, čo by sa mi nepáčilo. Aj keď to bolo trošku zdĺhavé, nakoniec sa to skončilo dosť rýchlo. Okamžite sa púšťam do druhého dielu, lebo toto proste potrebujem vedieť, ako dopadne.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x