bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spoznáš to z jeho bozkov

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,70 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,20 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,68 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spoznáš to z jeho bozkov

Zoznámte sa s naším hrdinom...
Gareth St. Clair sa ocitol v ťažkej situácii. Jeho otec, ktorý ho nenávidí, je rozhodnutý zruinovať majetok St. Clairovcov a aj jeho dedičstvo. Garethovi sa dostane do rúk starý rodinný denník, v ktorom sa možno ukrývajú tajomstvá týkajúce sa jeho minulosti... a kľúč k jeho budúcnosti. Problémom je, že je napísaný v taliančine a Gareth nevie ani slovo po taliansky.

Zoznámte sa s našou hrdinkou…
Všetci v spoločnosti sa zhodujú: neexistuje nikto ako Hyacinth Bridgertonová. Je neskutočne inteligentná, diabolsky výrečná a podľa Garetha, znesiteľná v malých dávkach. Je však na nej niečo – niečo očarujúce a znepokojujúce – čo ho k nej priťahuje...

Zoznámte sa s chudákom pánom Mozartom…
Alebo radšej nie. Keď sa cesty Garetha a Hyacinth skrížia na každoročnom disharmonickom hudobnom večierku Smythe-Smithovcov, určite sa obracia v hrobe. Zdá sa, že Garethove slová sú pre Hyacinth výzvou, a tak mu navrhne, že preloží jeho denník. Keď sa však ponárajú hlbšie do textu, prídu na to, že odpovede, ktoré hľadajú, sa nenachádzajú v denníku, ale v nich... a neexistuje nič jednoduchšie – alebo zložitejšie – ako dokonalý bozk.

Detaily o knihe

Názov: Spoznáš to z jeho bozkov

Originálny názov: It's in His Kiss

Objednávací kód NADBK100308

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

som asi neobjektívna, ale táto séria je mojou závislosťou :) (Michaela Töröková, 18.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Dočítané a podtrhnuté. Aj keď vidím tie nedostatky, klišé a donekonečna sa opakujúcu sa schému, aj tak som závislá... a Bridgertonovcov zbožňujem. :) Doťahovanie sa Hyacinth Bridgertonovej (áno, tej najmladšej dcére, no už riadne vyrástla) a Garetha (vnuka lady Dunbaryovej) ma riadne bavilo. Aj lady Dunbaryová (moja obľúbená postava) už je stará ako korytnačka, stále je však osobou s nadhľadom a neuveriteľnou otvorenosťou, ktorá sa v tej dobe považuje za nie najlepšiu ženskú vlastnosť. Hyacinth je presne taká istá. Inak, dobre bolo vidieť, ako jej chýbalo vzdelanie, ktoré mohli získať v tej dobe muži (napr. o geografii Európy), napriek tomu však bola inteligentná. A keby spolu napísali knihu, mohla to byť zábava. Inak, škoda, že tu autorka stavila len na opakujúci sa vtip - o tom, ako sa im nikto intelektuálne nevyrovná, ako je hudobný večierok zlý nápad a dohadzovanie manželstva je najlepší šport. Ale tak vyvážila to trochou sexu a rozhovormi. A aj dojatie príde vždy, keď si rodina vyjadruje podporu. A tiež zbožňujem tie zhrnutia v závere, o tom, ako to v priebehu rokov dopadne a koľko majú detí a tak... Poznámka. Ja sa našťastie hudobného večiera Smythe-Smithovcov zúčasňujem len ako čitateľka, no rodina, kde sa vždy nájde nejaká štvorica dievčat, ktoré týrajú svoje publikum hudbou vzdialene pripomínajúcou skladby slávnych skladateľov, je pekne zobrazená aj v seriáli. Sranda je, že teda ak sa vydajú, svoje umenie pretavia kratívne, buď do poézie, alebo divadla (jednorožce vládnu aj v minulých storočiach). Takže áno, v tejto knihe sa vyskytne jeden jednorožec. :)

Jedna z TOP 3 zo série (Maťa, 10.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Popravde, po posledných dvoch dieloch neboli moje očakávania extrémne vysoké. Od odhalenia lady Whistledown séria stratila šťavu a akoby autorke došla inšpirácia. Myslela som si, že ďalšie diely sa druhej a štvrtej knihe už nevyrovnajú, ale oh, ako som sa len mýlila. Táto kniha dopĺňa top 3 najlepších kníh série. Hyacinth Bridgerton je absolútne fantastická ženská hrdinka, ktorá prekonala aj knižnú Eloise. Je nesmierne vtipná, veľmi inteligentná a rozhodne sa nespráva tak, ako by sa mala žena začiatkom 19. storočia správať. Obzvlášť ak sa chce vydať. Lebo ktorý muž si bude chcieť vziať ženu, ktorej inteligencii a dôvtipu sa nebude môcť vyrovnať? Gareth St. Claire je zas skvelou mužskou postavou a s Hyacinth sa výborne dopĺňali. Ich chémia bola neskutočná a pri ich doťahovaní som sa proste musela škeriť. Toto je príbeh, aký si zaslúžila aj Eloise. Som veľmi šťastná, že autorka nabrala druhý dych, pretože takto veľmi som sa pri knihe už dávno nenasmiala. Hlášky v tejto knihe boli fantastické a za mnohé bola zodpovedná aj lady Danbury, ktorá tu mala k mojej obrovskej radosti veľkú úlohu. Ona a Hyacinth je duo, ktoré neviete, že potrebujete, ale potom zaplní vo vás dieru, o ktorej ani neviete, že ju máte. Jediný epilóg sa mi veľmi nepáčil. Inak bola knižka naozaj výborná.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x