bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bridgerton 9: A žili šťastne až naveky

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Bridgertonovci (9.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bridgerton 9: A žili šťastne až naveky

Kedysi dávno vytvorila autorka historických románov rodinu... Nie je to len taká hocijaká rodina. Neodolateľná hlava rodiny so svojimi synmi a dcérami, ktorí tvoria dohromady osem súrodencov, plus netere, synovci, neopomenuteľný obézny pes Corgi...

Bridgertonovci. To nie je rodina. To je sila prírody. Pri sledovaní osudov každého z nich sa čitatelia smiali, plakali, milovali ich. A dožadovali sa viac zasypávajúc Juliu Quinnovú otázkami.

Čo sa dialo ďalej? Prečítal Simon niekedy otcove listy? Stali sa Francesca a Michael rodičmi? Kto nakoniec vyhral v Pall Malle? Našli sa tak dlho hľadané šperky? Musí byť KONIEC naozaj koncom? To, či sa všetko skončilo šťastne až na veky sa dozviete v knihe Bridgertonovci: Šťastne až naveky, kde nájdete osem epilógov a bonusový príbeh o samotnej múdrej a vtipnej Violet Bridgertonovej.

Detaily o knihe

Názov: Bridgerton 9: A žili šťastne až naveky

Originálny názov: The Bridgertons: Happily Ever After

Objednávací kód NA656836

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Návrat k Bridgertonovcom (Kristína Rydlová, 17.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Bridgertonovcov som si veľmi obľúbila, je to úžasná rodina. Jej členovia si síce nenechajú ujsť žiadnu možnosť, aby sa mohli navzájom doberať, prípadne jeden druhému niečo vyparatiť, ale zároveň sú tu vždy jeden pre druhého, pomáhajú si, podporujú sa. Je medzi nimi cítiť obrovská láska. Túto rodinu si jednoducho nejde nezamilovať, preto som rada, že som sa k nej mohla ešte raz vrátiť. Deviata kniha obsahuje bonusový epilóg ku všetkým predchádzajúcim príbehom plus krátky príbeh o mame Violet. Na ten som sa tešila asi najviac, keďže Violet patrí k mojim najobľúbenejším postavám (hoci, musím sa priznať, že najskôr som sa bála, že to bude jedna z tých matiek, ktorá sa jednoducho potrebuje starať do života svojich detí a nedá im dýchať, no už čoskoro sa ukázalo, že je to milujúca matka, ktorej ide o šťastie detí a podporí ich za všetkých okolností). Zároveň som sa ho tak trochu bála, keďže všetci vieme, ako dopadol vzťah s jej manželom a vedela som, že to bude také horkosladké čítanie. V tejto bonusovej knihe sa čitatelia napríklad dozvedia, či Hyacinth našla šperky, po ktorých tak dlho pátrala, či si Simon prečítal listy od otca, ako zareagovala Eloise na tajomstvo Penelope, čo bolo s niektorými vedľajšími postavami a podobne. Mne sa najviac páčil epilóg k príbehu Anthonyho a Kate, počas jeho čítania som sa celý čas smiala. Najemotívnejšie pre mňa boli epilógy k príbehom Francescy a Michaela a Gregoryho a Lucy. Niektoré epilógy sa odohrávajú pomerne krátko po ukončení pôvodných postáv, pri iných je zasa väčší časový rozostup. Som rada, že sme sa dozvedeli, ako sa im darí aj po rokoch. Je mi smutno, že teraz sa už musím s týmito postavami naozaj rozlúčiť, veľmi mi prirástli k srdcu. Celá séria sa stala mojou „závislosťou“, väčšinu kníh som zhtla na jedno posedenie, keďže autorka má príjemný štýl a nebola tu núdza ani o humor.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x