bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hotel

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:58

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hotel

Hotel Whitley je najluxusnejší prímorský hotel na ostrove Nantucket. Vlastní ho jedna rodina, pričom každý jej člen pôsobí na inej pozícii.
Utiahnutá Paula pracuje v administratíve ako účtovníčka.
Jej pokojný život naruší nečakané rozhodnutie starého otca, ktorý ju povýši na generálnu riaditeľku.
Na tejto pozícii má nahradiť svoju extrovertnú sesternicu Andreu, ktorá z toho, samozrejme, obviňuje Paulu. Andrea však čoskoro zistí, že miesto, ktoré jej vybral starý otec, jej možno otvára nové možnosti.
A nielen v pracovnej oblasti.

Detaily o knihe

Názov: Hotel

Objednávací kód NA644890

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hotel (Veronika, 13.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Hľadáte nenáročnú knihu na dovolenku? Tak to ste na správnej adrese. Kniha má v sebe všetko, čo k pohodovému čítaniu potrebujete. Prímorské prostredie vás navnadí, nenáročný dej nezaťaží a jeho dĺžka je akurát. Príbeh je rozprávaný z rôznych pohľadov, čo sa mne osobne pozdávalo. Postavy neboli extra charakterovo vymedzené, čo by som trošičku viac privítala, ale každá mala nejakú špecifickú vlastnosť, ktorá ju charakterizovala. Keďže túto knihu beriem ako "bazénovku", v tomto prípade mi plytkosť postáv nejak rapídne nevadila. Oceňujem hotelové prostredie, aj keď dej v ňom odvíjajúci bol predvídateľný. Kniha neurazí, ale zasa neočakávajte prevratne premyslený dej, skôr tuctovosť. Na druhej strane, ja by som si ju do kufra na dovolenku pribalila. Už len kvôli dovolenkovej atmosfére z nej sálajúcej.

Nenáročná oddychovka (Kristína Rydlová, 30.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Hotel bola nenáročná oddychovka, vďaka ktorej mám chuť odísť aj ja na pár dní na dovolenku. Nečakajte komplikovanú zápletku a veľké zvraty, je to skôr príbeh o životných zmenách, výzvach, uvedomení si určitých priorít a samozrejme, aj o láske. Chvíľu mi trvalo, kým som si zvykla na autorkin štýl, jej vyjadrovanie mi prišlo strohé, ale potom sa mi už čítalo lepšie. Ostrov Nantucket je naozaj krásne miesto, autorka ho pekne popísala a ja som si ho hneď zamilovala - sympatickí a ochotní ľudia, ktorí si neváhajú podať pomocnú ruku, rodinné podniky, rozličné miestne špeciality, luxusný hotel... Príbeh je rozprávaný v tretej osobe, vďaka čomu sme mali možnosť nahliadnuť do života viacerých členov rodiny Whitleyovcov. Paula je z nich najviac uzatvorená, má rada pokoj a nerada vystupuje pred veľkým počtom ľudí. Teraz sa však bude musieť prekonať, pretože starý otec ju povýšil na generálnu manažérku hotela a ona ho nechce sklamať. Je to sympaťáčka, ktorá si dokázala poradiť aj v ťažkých situáciách a postupne si čoraz viac verila. Podľa anotácie som čakala, že jej sesternica Andrea bude pekná mrcha, ale nebolo to tak. Áno, k Paule sa nesprávala zrovna najlepšie, ale inak vôbec nebola zlá. Obľúbila som si aj Paulinho brata Nicka, ktorý neustále vyváral nejaké dobroty (občas sa mi zbiehali slinky, až na morské plody, ktoré nemám rada). Bol to pohoďák, s ktorým bola sranda a v podstate sa nebál žiadnej roboty. V príbehu vystupujú aj Paulina sestra Lucy, Andreina sestra Hallie, ich starý otec či bláznivá teta Vivian, ktorý tiež nemalou čiastkou prispeli k príjemnej atmosfére príbehu. Do hotela prichádzajú aj dvaja cudzinci, konzultant David a herečka Bella, ktorá si chce na chvíľu oddýchnuť od slávy a paparazzov, ktorí zamiešajú životy niektorých Whitleyovcov. Bolo tu rozbehnutých hneď niekoľko romantických liniek, všetky sa vyvíjali postupne a ani jedna z nich nebola až tak výrazná (musím sa priznať, že by som privítala, keby boli niektoré viac rozpísané). Príbeh sa viac sústredil na rodinu, osobné problémy, životné ciele a podobne.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x