bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Posledná vec, čo mi povedal

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:58

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Posledná vec, čo mi povedal

Bestsellerová autorka Laura Daveová (1977) prichádza so svojím šiestym a doteraz najlepšie hodnoteným románom Posledná vec, čo mi povedal.
Dej sa krúti okolo Owena Michaelsa a jeho nečakaného zmiznutia. Skôr ako sa nadobro odmlčal, poslal svojej novej manželke Hannah správu so žiadosťou, aby chránila jeho šestnásťročnú dcéru Bailey, ktorá ako dieťa stratila mamu. Bailey však nechce mať so svojou macochou nič spoločné.
Keď Owen neodpovedá na Hannine telefonáty, jeho šéfa zatknú za podvody a ju začne vypočúvať polícia, uvedomí si, že jej manžel nie je tým, za koho sa vydával. A že Bailey možno drží v ruke kľúč k odhaleniu Owenovej identity. Keď však začnú spoločne skladať dieliky Owenovej minulosti, rýchlo prídu na to, že ich životy už nikdy nebudú také ako predtým…
Podľa románu Posledná vec, čo mi povedal nakrúca produkčná spoločnosť Reese Witherspoonovej televízny seriál, v ktorom bude hrať Julia Robertsová. Scenár k nemu napísala Laura Daveová so svojím manželom, oscarovým scenáristom Joshom Singerom.

Detaily o knihe

Názov: Posledná vec, čo mi povedal

Objednávací kód NA639420

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super (Lea, 25.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfetna a napinava kniha! Nepustila som ju z ruk pokial som ju neprecitala. Ide o triler a zaroven o úžasnú psychologickú a rodinnú drámu. Sustruznicka Hannah sa zalubi do Owena Michaelsa, otca sestnastrocnej Bailey a vezmu sa. Raz sa vsak rodinna idylka skonci lebo Owen zmizne a Hannah napise jediny odkaz- Ochran ju. Pomaly spolu s hlavnou hrdinkou som odhalovala tajomstvo Owenowho zmiznutia a sledovala ako sa s tym vyrovnava ona aj Bailey. A co spravia ked zistia ze Owen nie je vlastne Owen? Táto kniha bola od začiatku jedným veľkým tajomstvom a ja som ho velmi rada a s chutou odhalovala. Ak mate radi taketo knihy jednoznacne odporucam. :)

So silným odkazom (Monika Karolová, 9.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Posledná vec, čo mi povedal je príbeh na pomedzí psychotrileru a rodinnej drámy. Pomaly a postupne spolu s Hannah a Bailey odhaľujete pozadie Owenovho záhadného zmiznutia, no zároveň budete sledovať to, čo náhla strata otca a manžela spraví s ich napätým (ne)vzťahom, ktorý je podľa mňa vykreslený naozaj veľmi realisticky a určite by sa v ňom našla nejedna vzpúrna šestnástka a jej urputne snažiaca sa macocha. Musím sa priznať, že som vôbec nemala páru, "ktorá bije" až kým som si to neprečítala. Naozaj som si nevedela ani tipnúť, kam to všetko smeruje. Hľadanie Owena je prepletené s kapitolami, ktoré vás vrátia do minulosti a uvidíte, ako fungovali ich vzťahy pred osudným dňom a to, či tam boli náznaky toho, že by sa mohol Owen jedného krásneho dňa z ich životov vytratiť ... . Ak máte radi zaujímavé a ťažko uhádnuteľné zápletky, príbehy, kde pátranie ide ruka v ruke so silným odkazom na vzťahy hlavných hrdinov, Posledná vec, čo mi povedal sa vám bude páčiť

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x