bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Len raz

Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s. (MAFRA Slovakia, a.s.)
Edícia:Evitovky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:01

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Len raz

Nová evitovka od novej autorky. Príbeh o tom, ako jedna chyba môže ovplyvniť životy mnohých rodín. Nela sa nevie vyrovnať s traumatickou minulosťou, a to ju doženie k zlému rozhodnutiu. Sama si odpustiť nevie, ale odpustia jej ostatní?

Nela, Alica, Diana. Tri kamarátky, každá je iná a ťahajú to spolu už od strednej školy. Ani jedna z nich nemala ľahký osud, avšak najťažšie to mala Nela, ktorá prišla pri tragickej nehode o svoju životnú lásku a otca svojho dieťaťa. Nočné mory ju sužujú aj po roku, vyrovnáva s tým len ťažko, ale pred okolím to tají. Zhoda náhod ju privedie do situácie, ktorej ako zlomená žena nedokáže odolať. Stalo sa to len raz. Ale ovplyvní to životy všetkých...

Detaily o knihe

Názov: Len raz

Objednávací kód NA634612

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná oddychovka (Majka, 6.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
. Je to jednohubka, ktorú viete prečítať za jeden deň. Oddychovka, ktorá prinesie trochu nervičiek, no i napriek tomu sa mi páčila. Ľahko a rýchlo sa čítala a text bol jednoducho, no dobre napísaný. Postavy, tie sú kapitola sama o sebe: Nela, tá sa mi páčila ale potom to jej správanie? Nie, to bola hrôza, znechutila sa mi svojim správaním - no napriek tomu, príbeh mi neznechutila. Ďalšou postavou bola Alica, ktorá od začiatku bola zvláštna a nevedela som si k nej nájsť cestu. No a potom tu je Diana, ktorá mi na začiatku nepáčila, ale napokon som si ju veľmi obľúbila a úprimne stala sa mojou obľúbenou postavou, priala som jej len to najlepšie. Dej, nebol komplikovaný bol jednoduchý a predvídateľný, len ma sklamal záver, nemyslím si, že si Nela zaslúžila taký koniec… No a na záver chcem dodať, že Karma je zdrama a jednoducho všetko sa raz vráti…

Keď ti život dá samé citróny, sprav si limonádu (Šárka Smetanová, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
S Nelou mám niečo spoločné. Obe sme precitlivené. Neviem si predstaviť, že by som na vlastné oči videla zomrieť svojho milovaného muža a nemohla tomu zabrániť. Musí to byť ukrutná bolesť. Z niečoho takého sa človek spamätáva roky a ani vtedy to nebolí o nič menej. Človek sa s tou bolesťou musí proste naučiť žiť. Nela musela byť silná kvôli svojmu synovi. Nechápala som však, ako mohla spraviť takú obrovskú chybu. To, že spravila jeden menší prešľap ju malo varovať, aby si dávala pozor. No asi to boli jej slabé chvíľky. Takýto zlomený človek sa dá ľahšie zmanipulovať... Alica mi občas liezla na nervy, že všetko musela mať pekne nalinkované. Ale tým si podľa mňa kompenzovala to, že s jej manželom to neklapalo. Diana sa mi zas nepáčila v tom, že striedala chlapov ako ponožky. No keď som zistila prečo, tak som ju pochopila. Tiež mi bolo dosťkrát ublížené a bojím sa, že sa to stane znova. Ale ako sa hovorí, risk je zisk. V Nelinom prípade platí aj to, že všetko zlé je na niečo dobré. Tento výrok z knihy sa mi najviac páčil: Keď ti život dá samé citróny, sprav si limonádu. Príbeh sa mi páčil, bolo to také zo života. Nemohla som sa od knihy odtrhnúť, "zhltla som ju" za jeden deň. Je pútavo napísaná. Určite odporúčam.

Príjemná oddychovka (Monika Karolová, 10.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi slušný debut. Mne hneď od prvej strany išiel v hlave ako film s Marcinkovou, Pauhofovou (ale tie dve mám ja vo všetkých "mojich" filmoch ) a tretia sa mi tam priplietla Samatha zo seriálu Sex v meste. Povedala by som, že pravdepodobne budete pri otáčaní stránok tušiť, čo vyparatí jedna z nich, no zároveň budete veľmi napäté, pretože budete tuho premýšľať - kedy sa to stane, kde sa to stane, kto spustí celý ten kolotoč? Prizna sa, alebo ju odhalia? Veľmi sa mi páči, ako uveriteľne, sviežo a pritom citlivo je celý príbeh napísaný. Presne tak, ako by sa to mohlo udiať aj v reálnom živote. So všetkými slovami, čo boli povedané a aj s tými, ktoré ostali visieť vo vzduchu. So všetkými pocitmi a gestami. So všetkou bolesťou, radosťou, šťastím, láskou, túžbou, nenávisťou, sklamaním ... Od A po Z. . Ak máte chuť na dobrú vzťahovku, tak skúste dať šancu knihe Len raz. A je už len na vás, či si ju šupnete do kabelky a budete postupne dávkovať počas cesty do práce, na lehátku pri bazéne, alebo ako ja, pod dekou na gauči so šálkou teplého citronového čaju.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x