bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Niekedy klamem

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Niekedy klamem

Volám sa Amber Reynoldsová. Mali by ste o mne vedieť tri veci:

1. Som v kóme.
2. Môj manžel ma už nemiluje.
3. Občas klamem.

Amber sa preberie v nemocnici. Nedokáže sa pohnúť. Nemôže rozprávať. Nedarí sa jej otvoriť oči. Počuje ľudí, ktorí sa okolo nej pohybujú, oni však netušia, že ich vníma. Amber si nepamätá, čo sa s ňou stalo, tuší však, že s tým má niečo spoločné jej manžel. Striedavo sledujeme jej paralyzovaný stav na lôžku, dianie z týždňa pred osudnou nehodou a čítame detské denníky spred dvadsiatich rokov. Brilantný psychologický triler pred nás stavia otázku: Je niečo naozaj lož, ak človek verí, že je to pravda?

Detaily o knihe

Názov: Niekedy klamem

Objednávací kód NA634223

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Čože? (Veronika, 1.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Začiatok knihy má pomalý rozjazd, avšak postupne dej začína naberať na obrátkach. Zaujímavé boli najmä zápisky z jej denníka. No a na konci... na konci som si naozaj povedala "čože?", pričom zároveň verím, že som ho pochopila správne, aj keď... nuž čítajte a uvidíte sami, pretože hlavná postava niekedy klame :-)

Odporúčam (Klaudia, 11.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha už na prvý pohľad zaujme pútavou obálkou s temným až mysterióznym nádychom. Dá sa povedať, že presne taký je aj celý príbeh, ktorý sa pod ňou ukrýva. Ten je podávaný prostredníctvom troch dejových línií – obdobie týždeň pred osudnou nehodou, súčasnosť, teda paralyzovaný stav Amber na nemocničnom lôžku, a napokon sa čitateľ oboznamuje s obsahom denníkov z detstva spred vyše 20 rokov.Tento štýl nepôsobí rušivo, všetky linky majú v knihe svoje opodstatnenie, nakoľko na to, aby ste pochopili súčasnosť, potrebujete poznať minulosť. Dôležitú úlohu tu zohráva detstvo hlavnej hrdinky, ktoré nebolo ani zďaleka ideálne.Autorka sa s čitateľom doslova hrá, všetko odkrýva len veľmi pomaly a postupne. Stretnete sa tu so zvláštnymi a svojskými postavami, ktorých je tu síce naozaj minimum, avšak pri každej sa budete zamýšľať nad tým, či sa vôbec niektorej z nich dá skutočne dôverovať. Okrem toho, že sa na povrch dostávajú skutočnosti ohľadom nie príliš ideálneho manželského vzťahu, každá postava má svoje vlastné tajomstvá.Knihu Niekedy klamem odporúčam milovníkom náročnejších psychologických trilerov, pri ktorých je do istej miery potrebné čítať aj medzi riadkami. Celým príbehom vás budú sprevádzať klamstvá či tajomstvá, ktorých sa však pravdepodobne úplne nezbavíte ani po otočení poslednej stránky. Z môjho pohľadu totiž ani záver neprináša uspokojivé vysvetlenie a všetko ponecháva na fantázii či dôvtipe čitateľa.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x