bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Akí sú? Američania

Vydavateľ: Lingea SK (LINGEA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 5,46 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Akí sú? Američania

Američania sú hrdí na to, že sa odlišujú jeden od druhého a od zvyšku sveta. Ako národ prisťahovalcov môžu byť Američania v podstate akejkoľvek etnickej príslušnosti. Azda jediný očividný rozdiel medzi Američanmi a obyvateľmi iných krajín je v tom, že Američania trávia v puberte oveľa viac času u zubára, takže majú úžasne rovné zuby. Ide tiež o národ, ktorého najzákladnejším spoločenským vzťahom je nezáväzná známosť a predovšetkým milujú šport.
Byť tým najlepším je pre Američana veľmi dôležité. Prakticky každé podujatie v živote Američana smeruje k tomu, aby malo svojho víťaza, alebo aspoň účastníka, ktorý z celej veci vyjde lepšie ako ostatní. Ba čo viac: Američania si myslia, že oni sami sú jediným národom, ktorý je naozaj schopný víťaziť.
Vyhrávanie je pre Američanov dôležité, pretože sa vďaka nemu cítia dobre, a dobrý pocit je to čo v Amerike ide. Ľudia pozerajú na akékoľvek osobné ťažkosti alebo krízy s optimizmom. Snažia sa vždy na všetkom nájsť svetlú stránku, hoci zdanlivo žiadna neexistuje. Faktor dobrého pocitu ovplyvňuje všetky aspekty osobného a verejného života. Američania všetko vnímajú z pohľadu peňazí, keďže peniaze sa dajú kvantifikovať. Zmysluplnými meradlami teda sú peniaze (veľký narušiteľ rovnosti), krása a úspech. Niekedy rovno kombinácia všetkých troch, ako v prípade podania botulotoxínu. Jedna americká celebrita kedysi povedala: „Nikdy nemôžete byť príliš bohatý alebo príliš štíhly.“ Všetci Američania túžia byť pekní, štíhli (a bohatí). To ale neznamená, že priemerný človek je štíhly; ani zďaleka nie.
V knihe sa dočítate oveľa viac o každodennom živote a povahe Američanov, aby ste ich lepšie pochopili a ľahšie s nimi nadviazali kontakt. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte americký sen.

Detaily o knihe

Názov: Akí sú? Američania

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x