bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Končí sa to nami

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Končí sa to nami

Toto vydanie je, bohužiaľ, vypredané.
Našťastie už máme aj druhé vydanie, ktoré je dostupné TU.


Lily si v detstve vytrpela svoje. Po otcovej smrti opúšťa rodný Maine a usádza sa v Bostone, v meste, kde je všetko lepšie. Aspoň tak jej to kedysi tvrdil Atlas, Lilina spriaznená duša a prvá láska. V Bostone spoznáva ambiciózneho lekára Ryla, no ten sa jej v slabej chvíli prizná, že má averziu k vzťahom, prioritou je kariéra a rodina uňho nemá miesto. Ryle však nedokáže pustiť červenovlásku z hlavy, a tak svoje zásady poruší. Lilin život sa konečne dostáva do správnych koľají, no keď si myslí, že nemôže byť šťastnejšia, pocíti tvrdý úder.

Lily si v mladosti písala denník. Po rokoch sa začíta do svojich zápiskov o Atlasovi a rodinnom trápení, čím otvorí staré rany. No občas je aj bolestná spomienka dobrá, najmä ak človeku vo vhodnej chvíli pomôže správne sa rozhodnúť.

Končí sa to nami je výnimočná kniha. Autorka pri písaní siahla do vlastných bolestných spomienok a zvečnila okamihy, ktoré by najradšej zo svojho života vymazala. V prvom rade však v tomto odvážnom a hlboko osobnom románe vyrozprávala dojímavý a nezabudnuteľný príbeh lásky.

Detaily o knihe

Názov: Končí sa to nami

Originálny názov: It Ends With Us

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Končí sa to nami (Jana, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Končí sa to nami, kniha, ktorá na mňa so svojími pozitívnymi recenziami vykúkala takmer z každej strany. Taktiež, to bola prvá kniha, ktorú som od autorky čítala a môžem smelo povedať, že nebola ani posledná. Hlavnými postavami sú Lily a Ryle, ktorí sa stretnú za veľmi zaujímavých podmienok. Na streche obytného domu v Bostone. Lily premýšla o svojom otcovi, z ktorého pohrebu sa práve vrátila a Ryla zožiera nevydarená operácia malého chlapčeka. Niet pochýb, že sa navzájom priťahujú, no každý z nich má na vzťahy odlišný názor. Ďalšou dôležitou postavou je Atlas, Lilina prvá láska. S ním sa zoznamujeme v podobe denníka, ktorý si Lily viedla. V ňom sa dozvedáme za akých okolností sa spoznali a prečo sa museli odlúčiť. To, ako autorka vymyslela ich zoznámenie bolo originálne a veľmi sa mi páčilo. Kniha bola úžasná a som rada, že som po nej konečne siahla. Miestami bola vtipná, miestami zasa rozoberala vážné témy, no po celý čas bola pútavá a ani na chvíľu som sa nenudila. Posledná kapitola ma emočne zničila a plakala som ako malá. Som rada ako kniha skončila, aj keď som stále dúfala, že sa predsa len niečo zmení a Lily sa nakoniec rozhodne inak...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x