bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Miluj ma ironicky

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:160
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 6,99 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 2,96 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 8,36 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Miluj ma ironicky

Chceli by ste vedieť ako robiť drahoty a prísť tak ku šťastiu? Ako zapôsobiť na ženy, ktoré vedia, čo je dobré? Ako zaobchádzať s mužmi, čo majú chronickú alergiu na slovo záväzky? Ako chápať nevestu v noci pred sobášom v prípade, že je to vaša bývalá frajerka? Ako zo sexu na jednu noc nerobiť traumu na celý život? Ako odpúšťať, ako žiarliť, ako nepátrať, ako nebyť idiotom a necítiť sa ako chudera? Potrebujete nutne vedieť ako milovať a neutrpieť ujmu na zdraví a emocionálnej celistvosti?

Maxim E. Matkin vám v piatej a tentoraz celkom malej knihe Miluj ma ironicky prináša niekoľko návodov na prežitie vo vzťahovej džungli, samozrejme, s ručením obmedzeným. Vo výbere z krátkych textov, publikovaných v lesklých magazínoch pre ženy, odkrýva tajomstvá mužsko-ženskej komunikácie a strategických hier. Ako bonus ponúka Príručku blafera, teda návody, ako predstierať, keď to nedokážete žiť, s ktorou sa kedysi ako autor vynoril z hlbín internetu. Pravidelné posedenia u psychoterapeuta ani v spovednici vám táto útla zbierka síce nenahradí, ale ako Priateľ na telefóne ukrytý v knižke, ktorý dokáže v pravý čas vytiahnuť ten pravý príbeh zo života, určite nesklame. A nezabudnite, že je lepšie milovať ironicky, než nemilovať vôbec.

Maxim E. Matkin je napriek exoticky znejúcemu pseudonymu slovenský autor píšuci najmä v slovenčine a pomerne bez zábran, čo mu prinieslo množstvo sympatizantov aj neprajníkov. Zatiaľ mu vyšli štyri knihy: Polnočný denník (2002), Láska je chyba v programe (2004), Mexická vlna (2005) a Mužské interiéry (2007). Piata kniha nemá na rozdiel od tých predchádzajúcich atribúty románu, je zbierkou krátkych príbehov a návodov, ako prežiť. Autorovo presvedčenie, že má čo povedať do vzťahov medzi mužmi a ženami, pramení nielen z jeho zložitého citového života, ale aj z dôvery, s akou sa na neho obracajú známi a aj celkom neznámi ľudia so svojimi problémami, ku ktorým sa už roky vyjadruje vo svojich internetových a neskôr tlačených psychoporadniach s ručením obmedzeným. Ak by ste sa v niektorom z textov spoznali, môže to byť náhoda, ale nemusí. Maxim E. Matkin ďakuje všetkým mužom a ženám, ktorí mu veria, čítajú ho, chápu a žijú svoje životy s nadhľadom a odvahou.

Detaily o knihe

Názov: Miluj ma ironicky

Objednávací kód NADBK862

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x