bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Odsúdená

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Odsúdená

Lucia Sasková, jedna z najúspešnejších súčasných slovenských spisovateliek, prináša vo svojich románoch zložité, znepokojujúce, až kontroverzné témy. Tejto zásade ostala verná aj vo svojej najnovšej, ôsmej knihe s názvom Odsúdená.

Hlavná hrdinka musí nečakane čeliť krutej diagnóze, ktorá jej obráti naruby celý život. Má pocit, že ju nespravodlivo odsúdili na smrť, hoci sa ničím neprevinila – bez možnosti obhajoby či odvolania. Koniec jej života sa nezadržateľne blíži, a tak sa púšťa do boja. S prácou, okolím, najbližšími a v neposlednom rade sama so sebou. Má len dve možnosti: buď začne žiť naplno, alebo bude nečinne čakať na koniec. Vyberie si prvú možnosť a opúšťa stereotypný život, na aký bola zvyknutá. Jej pohľad na svet je zrazu iný, oveľa intenzívnejšie vníma všetko, čo bolo kedysi pre ňu samozrejmosťou. Lebo to, že zdravie je v živote človeka najdôležitejšie, nie je klišé, ale realita, ktorú si človek uvedomí, až keď oň príde...

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Odsúdená

Objednávací kód NA617369

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pripravte si vreckovky (Kristína Danišová, 10.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odsúdená má dokonalý obal a obsahová stránka vôbec za ním nezaostáva. Chytila ma za srdce a rukou naň stále tlačila až pokým nezačalo krvácať a nezostal z neho len nepoužitý kus ľudského orgánu. Inými slovami - áno, rozplakala ma, čo sa mi stalo zatiaľ snáď len pri 3 knižkách. Odporúča 9z10 Kík, tá 10. sa nezúčastnila hlasovania či knižku odporúča alebo nie, tá ešte roní krokodílie slzy, takze si domyslite samy jej názor. Bravúrne zvládnuté opísanie psychiky postáv, milé charaktery a skvelý príbeh, robia z knižky jedinečné dielo, akými sú vlastne všetky knihy od autorky.

Najlepšia Saskovka! (Klaudia Čechová, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uf. Ak by som mala túto knihu opísať jedným slovom tak by to boli – emócie. Najväčšie emócie. Čítanie som si musela dávkovať.. Nie preto žeby bola zlá, nudná, nezaujímavá ale preto aký silný príbeh nám autorka naservírovala. Opisuje ženu ktorá je životom odsúdená a to doslova. Dáva jej však poslednýkrát na výber a to – uzavrieť sa alebo začať žiť. Hlavná hrdinka tak chytila svoj život za pačesy – spoznáva svoju životnú lásku, krajiny ktoré jej dodávali silu a energiu. Nechcem už viac prezrádzať. Prosím, prečítajte si ju. Prosím, na chvíľu sa zastavte a obzrite sa okolo seba. Užívajte si každú chvíľku. Túto knihu považujem pre mňa za najlepšiu a najemotívnejšiu akú som v živote čítala. Ďakujem!

TOP KNIHA (Martina, 20.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu odporúčam všetkými desiatimi, je vhodná pre všetky vekové kategórie. Autorka ako vždy zaujme a vtiahne svojich čitateľov do deja, s tým že kniha Vás úplne pohltí a zaujme. Ďalšia perfektne napísaná kniha od autorky, tak ako všetky ostatné jej knihy.

Drominička číta (Dominika, 6.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších kníh aké som čítala. Celý príbeh som prežívala s hlavnou hrdinkou a pukalo mi srdce z toho, čo sa jej deje. Rozhodne odporúčam.

Nedýcham (Zuzana, 2.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasne napísané, napínavé, ťažko sa od toho odtrhnúť.. Počas čítania mnou lomcovali emócie, slzy a pocit že to čo čítam je skutočnosť a nie kniha. Odporúčam, všetkými desiatimi.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x