bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tak trochu ženatý

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Vaša cena: 3,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 7,- € (zľava 64%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tak trochu ženatý

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy TAK TROCHU ŽENATÝ:

Osamelá Stela po uväznení otca, strate matky a stroskotanom manželstve nevie, čo so životom. V bare pri poháriku sa zoznamuje so šarmantným Tiborom. Po krátkom čase je Stela pripravená na nový vzťah, pričom netuší, že uviazla v ďalšej pasci. Medzi Tibora a Stelu sa náhle votrie chlad. Stela nechápe, prečo sa jej rúca aj druhé manželstvo, veď Tibora rozmaznáva svojou láskou a pozornosťou. Podozrieva ho z nevery a zdá sa, že oprávnene. Lenže Tibor jedného dňa zmizne a okrem Stely zjavne nikomu nechýba. Vyšetrovanie ukáže, že Tibor s ňou nikdy neplánoval prežiť šťastný život. Prečo sa s ňou teda oženil? Nájde Stela odpovede na otázky, ktoré ju trápia, a bude mať dosť síl, aby zo seba striasla tiene minulosti?

Dostupné verzie titulu

Tak trochu ženatý Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tak trochu ženatý

Objednávací kód WP204332

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pútavá kniha prečítaná na 1 dúšok (Janka, 19.3.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh Stely, ktorá je poznačená minulosťou svojej rodiny a ocitne sa v zamotanej situácii okolo svojho manželstva, ma úplne pohltil. Kniha sa rýchlo číta, má dynamiku a udalosti naberajú veľmi rýchly spád. Zo zdanlivej manželskej nevery sa vykľuje chladnokrvná pomsta. Akurát mi chýbala rozšírenejšia romantická zápletka medzi hlavnou hrdinkou Stelou a poručíkom Hermanom :) Naozaj odporúčam, knihy Adriany Macháčovej sú zárukou dobrého pohodového čítania.

Zaujímavé čítanie (Simona, 15.8.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento román sa mi veľmi páči, hlavná hrdinka je sympatická,až jej je človeku ľúto, ale také niečo sa nám môže prihodiť hocikomu. Hlavne źe to skončilo dobre, lebo vyzeralo to všelijako. Pre mňa veľmi dobrá kniha.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Od rána ma prenasledoval čudný pocit. Nič nenasvedčovalo tomu, že ten deň zmení môj život. Na obed tu Tibor ešte bol a večer sa po ňom zľahla zem. Príliš často som ho videla odchádzať a potom zasa prichádzať, no tentoraz sa nevrátil. Nemal ani toľko slušnosti, aby mi povedal, že už nepríde.
Neverila som, že láska môže tak rýchlo zostarnúť. Z ničoho nič medzi nás vstúpil chlad. Zavial hocikedy – v noci, cez deň. Nechcela som dovoliť, aby nám zima vyštípala srdcia, a zaháňala som podozrenia. Ubezpečovala som sa, že čosi v jeho výraze očí či v držaní hlavy mi dáva mizivú nádej, že to môžeme ešte zvrátiť. Lenže zakaždým, keď som chcela niečo napraviť, nevedomky som to ešte viac pokazila. A tak príliš často hľadel pomimo mňa kamsi doďaleka a moju dušu zaplavovala samota. Nesmierna samota.
Stále si robil zoznamy, kam má ísť, čo urobiť a vybaviť. Papieriky sa povaľovali na kuchynskom stole, nočnom stolíku, ba dokonca aj na toalete. Takmer na každom lístočku za dlhou zarážkou stálo – umyť auto, natankovať, dofúkať gumy... Tentoraz som však nenašla žiaden odkaz. Bolo to dosť nezvyčajné. Mohol aspoň napísať – Nemilujem ťa, odchádzam.
Srdce mi vynechalo úder. Zahľadela som sa do prázdna, tak ako to robievajú ľudia, čo si nevedia rady, keď ich postihne niečo zlé.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x