bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jedného dňa v decembri

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:232
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:58

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jedného dňa v decembri

Dvaja ľudia. Desať príležitostí. Jeden nezabudnuteľný ľúbostný príbeh.Laurie je skalopevne presvedčená, že láska na prvý pohľad neexistuje. Život predsa nie je romantický film! V jedno zasnežené decembrové popoludnie cez zahmlené okno autobusu zazrie na zastávke muža, pri ktorom okamžite pocíti, že je ten pravý. Keď sa im stretnú pohľady, úplne ju očarí. Vtom sa dvere zatvoria a autobus odchádza.Nešťastná Laurie sa domnieva, že „chalana z autobusu“ už nikdy neuvidí, kým jej o rok neskôr najlepšia priateľka Sarah na vianočnom večierku nepredstaví novú lásku svojho života, ktorou nie je nikto iný ako neznámy zo zastávky.Laurie sa rozhodne, že naňho zabudne a bude ďalej žiť svoj život. No čo ak má osud iné plány?

Detaily o knihe

Názov: Jedného dňa v decembri

Objednávací kód NA605523

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

príbeh priateľstva a lásky (Andrea Vojtech, 18.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh o priateľstve, obete, smútku, o krutých hrách osudu. A samozrejme, o láske. Ak hľadáte niečo, pri čom nemusíte priveľmi premýšľať, no zároveň nechcete niečo presladené či s divokými postelnými scénami, skúste túto knihu. Hoci je romantická, nie je úplne sladká a veselá. No na druhej strane nie je ani ťažká a depresívna. Obsahuje síce situácie a dejové zvraty, ktoré vám zvýšia tlak či zarosia pohľad, a zopár možno takých, za ktoré budete hlavných hrdinov nenávidieť alebo minimálne nechápavo krútiť hlavou nad ich správaním. No záver vám to všetko celkom určite vynahradí, pretože ten je číročíra srdcervúca romantika à la Hollywood. Alebo mne to možno viac pripomínalo náladou Lásku nebeskú (Love, actually). Nájdete veľa recenzií, kde čitatelia frflú, že kniha bola zdĺhavá a nudná, že sa tam dokopy nič nedialo, no ja som taký pocit nemala. Mala som pocit, že som súčasťou života najlepších kamošiek Laurie a Sarah. Že rozumiem ich rozhodnutiam, hoci mnohokrát som s nimi nesúhlasila. Chcela som, aby to pre všetkých skončilo dobre a neprezradím žiadne tajomstvo, ak poviem, že to tak aj skončilo. Pretože kniha s vianočným motívom si zaslúži jedine dobrý koniec. Ďalším nenaplneným očakávaním mnohých čitateľov je časové rozhranie príbehu. Názov aj obálka lákajú vianočnou náladou, avšak treba rátať s tým, že dej sa neodohráva iba počas Vianoc. Opisuje totiž až 10 rokov života hlavných hrdinov, ktoré sú plné hľadania samých seba a pochopenia svojich potláčaných túžob a pocitov.

Krásny zimný príbeh (Veronika, 6.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma na prvý pohľad zaujala obálkou, ktorá je nádherná už aj takto virtuálne a naživo ešte viac. Kúpila som si ju pred Vianocami, pretože som očakávala vianočný príbeh, ktorý ma naladí na sviatky. Musím však povedať, že nejde o klasický vianočný príbeh. Je to príjemná zimná oddychovka, ktorá Vám pohladí dušu aj srdce. Ukrýva v sebe pekný príbeh priateľstva, lásky ale aj utrpenia z rán, ktoré nám nečakane uštedrí osud. Avšak ako vieme, všetko zlé je na niečo dobré, treba byť silný a počkať si na koniec, kde nás bude čakať niečo dobré a pekné. Knihu vrelo odporúčam všetkým romantickým dušiam, ale ešte pred prečítaním si položte otázku: Keby ste si mali vybrať medzi láskou a priateľstvom, čo by to bolo? :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x