bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zázraky z neba

Vydavateľ: Citadella SK (Citadella SK)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:197
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:53

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zázraky z neba

Mimoriadne zápisky viery, Zázraky z neba je skutočný príbeh malého dievčatka a jeho cesty do neba, po ktorej nasledovalo zázračné uzdravenie.

Annabel Beamová prežila väčšinu času svojho detstva v nemocniciach so zriedkavou a nevyliečiteľnou chorobou zažívania, ktorá jej znemožňovala viesť normálny život. Jedného slnečného dňa, keď mala to šťastie, že sa cítila dobre a mohla sa ísť hrať von so svojimi sestrami, spadla z výšky tretieho poschodia dolu hlavou do starého bútľavého stromu. Celkom neočakávane tento pád prežila, dokonca bez väčších škrabancov. Kým bola v bezvedomí uväznená vo vnútri stromu a záchranári sa ju usilovali odtiaľ vyslobodiť, navštívila nebo. Po prepustení z nemocnice, navzdory všetkým vedeckým poznatkom, sa z dlhotrvajúcej choroby nevysvetliteľne uzdravila.

Christy Wilson Beamová sa narodila a vyrastala v Abilene v Texase, kde niekoľko rokov pôsobila ako učiteľka. Po tom, čo sa vydala za svoju lásku zo strednej školy, zanechala učenie a všetku svoju energiu sústredila na výchovu ich troch detí. Christy s rodinou teraz bývajú blízko Burlesonu v Texase, kde sú členmi Alsburskej Baptistickej cirkvi.

Producenti filmu Nebo nie je výmysel súbežne pracujú na rovnomennom filme v hviezdnom obsadení s Jennifer Garner a Queen Latifah v hlavných úlohách - Zázraky z neba je inšpiratívny skutočný príbeh o uzdravení a rodinnej láske.

Detaily o knihe

Názov: Zázraky z neba

Originálny názov: Miracles from Heaven

Objednávací kód NA397789

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásny príbeh o zázraku- uzdravení (Monika, 9.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna a dojemná kniha, v ktorej nám autorka príbehom svojej dcéry ukazuje, že Boh je skutočne živý, dobrý a aj dnes koná zázraky. Zároveň si vďaka nej môžeme uvedomiť, že máme byť vďační. Vďační za zdravie (keďže Anna mala vážny stav), rodinu (rodina jej bola celý čas oporou), za to, že sme sa ráno zobudili (a neozmrela, bola uzdravená) a za každú maličkosť v živote. Lebo všetko v našom živote je zázrak. A hoci je toto kniha o Božom zázraku, myslím, že svojim napinavým a dojemným dejom by mohla zaujať nejedného ateistu.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x