bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlá dcéra

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlá dcéra

ALFRÉD SWAN číta z knihy ZLÁ DCÉRA:

Slov, ktorými by mohla opísať svojho otca, bolo viac ako dosť, ale ani jedno lichotivé.

Jedného dňa si Robin vypočula telefonický odkaz od svojej staršej sestry Melanie, s ktorou prerušila kontakt. Rozbúšilo sa jej srdce a zmocnil sa jej záchvat paniky. Melanin odkaz bol hrozný – ich otca, druhú manželku a jej dvanásťročnú dcéru z predchádzajúceho manželstva postrelili pri násilnom vniknutí do domu a ležia v nemocnici v kritickom stave.
Uplynulo už vyše päť rokov, odkedy sa Robin dištancovala od svojho otca, keď sa oženil s jej najlepšou priateľkou a zároveň bratovou snúbenicou. Pred piatimi rokmi dala zbohom svojmu rodnému mestu Red Bluff, vyštudovala psychológiu a stala sa terapeutkou s vlastnou praxou v Los Angeles. S Melanie sa nerozprávala viac než dva roky. Napriek vzdialenosti a času sa však Robin nezbavila minulosti.
Teraz sa musí vrátiť k rodine, ktorú opustila. A keď sa Robin usiluje urovnať vzťahy so sestrou, zatiaľ čo otec je na pokraji smrti, rozmýšľa, či za tou tragédiou nie je čosi viac ako lúpežný prepad. Zdá sa, že všetci – jej nepredvídateľná sestra, neveľmi komunikatívny synovec, neprítomný brat – majú čo skrývať. A všetci sú v ohrození.

Z anglického originálu The Bad Daughter (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2016) preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Zlá dcéra

Originálny názov: The Bad Daughter

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Zlá dcéra (jana vasiliaková, 30.6.2019) Odpovedať

priemerná kniha
čítala som už aj lepšie, aj od Fieldingovej

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Šerif Prescott si hľadel na čižmy, navrchu hlavy sa mu odrážalo jasné svetlo lampy. „Predvčerom o pol jednej v noci niekto zavolal na políciu.“ Zdvihol hlavu, takže znova mal oči v úrovni Robininých očí. „Bola to Cassidy. Kričala, že jej zastrelili rodičov. Vtedy dispečer počul čosi ako výstrel a linka ohluchla. Polícia čo najrýchlejšie prišla do toho domu. Predné dvere našli otvorené a váš otec aj Tara ležali na dlážke v obývačke, telá prederavené guľkami, Tara mala peknú tvár v podstate odstrelenú.“
Ach bože, Tarina krásna tvár. Už jej niet. Robin potlačila nutkanie na vracanie, sústredila sa na šerifovo obočie, aby ovládla rastúci záchvat paniky. Obočie mal tmavšie, hustejšie, než si všimla na prvý pohľad. Vynímalo sa mu na čele ako dve húsenice.
„A Cassidy?“
„Ležala na posteli hore vo svojej izbe. V bezvedomí. Slabo dýchala. Vpredu mala pyžamu nasiaknutú krvou. V ruke ešte držala mobil.“
Aký netvor postrelí dvanásťročné dievča? spýtala sa znova v duchu Robin.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x