bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milovanie s vanilkou

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:216
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milovanie s vanilkou

Čerstvo rozvedená Lena sa cez sociálne siete zoznámi s Marcelom, ženatým podnikateľom a šarmantným pretekárom, ktorý navyše žije päťsto kilometrov od nej. Zamilujú sa do seba a začnú plánovať spoločnú budúcnosť. Postupne vyplávajú na povrch problémy vzťahu na diaľku. Lena má výčitky svedomia, že láka Marcela preč od detí. A aby prekážok nebolo málo, vyjde najavo, že Marcel má v intímnej oblasti špeciálne túžby. Bude ich Lena schopná splniť a tak zachrániť ich lásku?

Dostupné verzie titulu

Milovanie s vanilkou Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Milovanie s vanilkou

Objednávací kód NA203588

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Skvela kniha, na ktorej pokracovanie sa velmi tesim (Alena, 2.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi putave citanie s prekvapivym koncom. Neviem sa dockat pokracovania.

. (Etelka, 5.9.2018) Odpovedať

som sklamaný(á)
Nič moc. Koľko recenzii dobrej som počula ale nič moc.A hlavná postava príliš namyslena.

Každý sa môže vyjadriť (Vojtech, 16.6.2018) Odpovedať

Lenže nie je komentár ako ako komentár. Niekto proste napise svoj nazor, na tom nič nie je. A niekto proste iba hejtuje. Napríklad toto mi vôbec nepripadá ako objektívne hodnotenie úspešnej knihy, ktorú vidalo najväčšie vydavateľstvo na Slovensku: "Naozaj je nekto taký hlúpy, že si myslí, že jeho príbeh je neobyčajný a bude ním obťažovať čiatateľov? A to ani nehovorím o tom, že si hlavná postava (a mám dojem, že aj samotná autorka) myslí a neustále to do nevydržania opakuje, že je úžasná, prenádherná, sexy a neviem aká ešte výnimočná, a pritom je to len trápna a hlúpa pipina z Bratislavy, ktorá si myslí, že všetci naokolo sú malomeštiaci." Alebo sa podľa vás takto píše objektovna kritika?: "Baby, nekupujte taký brak.." Toto je objektívne hodnotenie? To fakt?

zavist v kniznom svete (Erika, 19.4.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
smutne, ako niektore "autorky"- plagiatorky pisu zamerne zle receznie. mozno by pomohlo zverejnit par faktov o tychto osobach pisucich pod pseudonymom. kazdopadne, kniha je super

Kniha ma nenadchla... za mňa sú to vyhodené peniaze (Andrea, 14.4.2018) Odpovedať

neoslovila ma
Po prečítaní tejto knihy som mala zmiešané pocity. Mala predsa toľko kladných recenzií a pritom ja som ju niekoľkokrát chcela vyhodiť rovno počas čítania... Čakala som až do konca, no ani ten sa nevydaril. Nie je veľa kníh, kde je človeku hlavná postava vyslovene nesympatická, odpudzujúca, namyslená a neskutočne naivná. Nemyslím naivná tým, že sa dala dokopy s cudzím chlapom. Myslím to tak, že ona si vážne myslela, že prežíva niečo neobvyklé? V dnešnej dobe, keď četujeme každý s každým, cudzí medzi sebou, ženy muži krížom cez celý svet? Naozaj je niekto taký hlúpy, že si myslí, že jeho príbeh je neobyčajný a bude ním obťažovať čiatateľov? A to ani nehovorím o tom, že si hlavná postava (a mám dojem, že aj samotná autorka) myslí a neustále to do nevydržania opakuje, že je úžasná, prenádherná, sexy a neviem aká ešte výnimočná, a pritom je to len trápna a hlúpa pipina z Bratislavy, ktorá si myslí, že všetci naokolo sú malomeštiaci. Za mňa bola táto kniha urážkou žien. A čo sa týka netradičných praktík - považujem to za chabý pokus o oživenie knihy, ktorá by bez toho bola už úplne o ničom.... Baby, nekupujte taký brak..

Stop účelovým hodnoteniam (Vojtech, 15.6.2018) Odpovedať

Myslím že je najvyšší čas, aby sa na hodnotenie "duševného majetku autorov" zaviedli isté rozumné kritériá. Ja som za to, aby sa muselo registrovať, a to len cez overené (nejaký čas aktivne) profily na sociálnych sieťach. A hodnotenia by sa zobrazovali pod rovnakým menom!

nerozumiem (Andrea, 15.6.2018) Odpovedať

Nerozuiem, aký máte problém s mojím komentárom. Ak človek knihu odporúča, tak je to OK, ale ak sa niekomu nepáči a vyjadrí to, tak je na tom niečo zlé? Naozaj nerozumiem, kde je problém. Ja osobne knihu neodporúčam, a ak sa niekomu tento komentár nepáči, prosím, ignorujte ho.

Jaji hodnotí (Jaji, 31.1.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Po knihe by mali siahnuť muži aj ženy dospelého veku, ktorí sa neboja čítať tvrdšie erotické scény. Hoci sa jedná aj o romantický príbeh, cieľovú skupinu má úzko špecifikovanú. Postupná gradácia deja od zoznámenia až po koniec, ktorý šokuje každého čitateľa, si ma získala. Milovanie s vanilkou je vydarená slovenská novinka, ktorá by nemala byť len na pultoch kníhkupectvách, ale aj u vás doma. Číta sa dobre a jednoducho. Dej doplňujú onlinové konverzácie hlavných hrdinov, ktoré nahradzujú niekedy opis situácie. Ich výpovedná hodnota je dostačujúca a tak nie sú pre knihu mínusom, ale prínosom. Ďakujem autorke, Petre Hederovej, že otvorila tabuizovanú tému partnerských vzťahov a chorobnej prispôsobivosti v zamilovanosti.

Jeeej to bola pekna kniha (Levica, 11.1.2018) Odpovedať

Dobry pribeh. Chcem pokracovanie!

Kedy? (Antonella, 15.12.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kedy to už bude? Som napnutá jak struna:D

50 odtienov? (Gabi, 12.12.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som vazne zvedava, co to ma spolocne s 50 odtienmi sivej...

Som naozaj zvedava (Janka, 20.11.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sice este nevysla, ale uryvok vyzera zaujimavo. Neviem sa docket:)
Všetky komentáre (12)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nepochybuj! Ver! To sa ľahko povie... Ako môžem veriť niekomu, koho prakticky nevidím? Akoby ani neexistoval! Viem, že niekde tam, za hranicami, si žije svoj život, riadi svoj biznis a stará sa o svoju rodinu. No kde som v tom všetkom ja? Kde je moje miesto? Žiarlila som na Marcelovu rodinu, na jeho ženu a deti. Žiarlila som dokonca aj na Marcelovu bývalú milenku, tú sadistickú doktorku s dokonalou postavou, o ktorej mi už toho toľko porozprával. Síce sa vždy tváril, že je to nevhodné, že sa mu o nej vôbec nechce hovoriť a nechápe, prečo sa na ňu sústavne vypytujem. Vedela som však svoje. Tá žena mu vyhovovala! Ak aj nie povahovo, v posteli určite! Veď s ňou vydržal takmer tri roky.
„To, čo odo mňa chceš vo svojich početných scenároch, ktoré mi posielaš večer čo večer... Robila to všetko s tebou aj tá doktorka?“
„Musíš ju zasa spomínať? Lena, to je už za mnou. Každý máme svoju minulosť.“
„Odpovedz mi aspoň na túto otázku!“
„Nie, takto súvisle, celú scénku, som ešte nikdy nezažil. Iba útržky, sem-tam niečo... A hlavne – Rút nebola univerzálna. Bola iba sadistka.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x