bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šťastie je, keď človek aj tak miluje

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šťastie je, keď človek aj tak miluje

Niektoré veci sú pre Isabelle absolútne sväté. Jej obľúbený televízny seriál, práca v kvetinárstve v príjemnej štvrti Hamburgu či každodenná rezancová polievka na obed v reštaurácii naproti cez ulicu. Neznáša prekvapenia, ktoré by narúšali jej zabehnutý rytmus života. Zrazu však "jej" reštauráciu prevezme ctižiadostivý kuchár Jens, ktorý jej nielenže odmietne uvariť obľúbené jedlo, ale čoskoro sa postará o chaos v jej prísne usporiadanom svete. Isabelle chce všetko vrátiť do starých koľají, ale tuší, že možno sú to práve tie prekvapenia, čo jej život tak krásne obohacujú.

Preložil Branislav Kočan

Dostupné verzie titulu

Šťastie je, keď človek aj tak miluje Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Šťastie je, keď človek aj tak miluje

Originálny názov: Glück ist, wenn man trotzdem liebt

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Tak toto ano :) (Melinda Štrbová, 16.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma zaujala nielen názvom, ale aj krásnou farebnou obálkou. Je to taká klasická romantická beletria. Musím však uznať, že som sa na nej veľa nasmiala. Isabelle má rada, keď všetko funguje podľa stanovených pravidiel - jej seriál, práca v kvetinárstve alebo pravidelný obed v reštaurácii naproti. Keď ju však prevezme nový majiteľ, Isabell je úplne vyvedená z miery a má problém prijať túto zmenu. Kuchár Jens, nový majiteľ, sa však nevzdáva a snaží sa Isabelle dokázať, že aj nové veci sú dobré. A Isabelle postupne zisťuje, že možno na tých nových nečakaných veciach predsa je len niečo čarovné... Bolo vtipné sledovať ich vzťah, ktorý sa vlastne začal nie doslova nenávisťou, ale teda láska na prvý pohľad to nebola :D Spoznávame aj Jensovu sestru, ktorá si s Isabelle vytvorí veľmi milý vzťah. Hoci kniha končí podľa očakávaní, predsa len je tam kúúúúúsok prekvapenia. No ale ten recept na lávový koláč, ktorý je na konci celej knihy, vyzerá super a raz by som ho chcela vyskúšať aj sama pripraviť. Lebo keď o ňom hovorila Isabelle, zbiehali sa mi slinky a presne som si tú chuť dokázala predstaviť ;) - a musím povedať, že nedávno som ho v Nemecku ochutnala a stálo to ozaj za to!

Šťastie je, keď človek aj tak miluje (Katarína Marčoková, 13.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha Šťastie je, keď človek aj tak miluje je výbornou voľbou pre každého kto si chce spríjemniť a zrelaxovať myseľ. Číta sa z ľahkosťou je z reálneho života, nechýba láska, jemný humor.Často máme rovno pod nosom to, po čom nám srdce baží len treba otvoriť oči a k tomu všetkému ako bonus recept na výborný lávovy koláčik !

Prijemna oddychovka (Anna Kováčová, 12.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaciatok knihy mi prisiel trosku lacny a hlavna postava ma otravovala, no to sa velmi rychlo vytratilo a knizka ma uplne vtiahla. Cita sa lahko a je to velmi prijemna oddychovka, na ktorej som sa aj zasmiala. Precitanie urcite stoji za to a potesi romanticke duse.

veď predsa štastie je keď človek aj tak miluje (Mária Orčová, 6.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa číta veľmi dobre, do deja sa čitateľ dostane veľmi rýchlo. Páčilo sa mi zanietenie hlavnej hrdinky vo všetkom do čoho sa pustila, jej myšlienkové pochody a tiež opisy všetkého čo sa v jej hlave aktuálne vynáralo. V knihe boli veľmi pekné myšlienky. Dej bol tak trochu predvídavý ale vôbec to nevadilo. Ku koláčiku (lávovému) a kávičke ako oddychovku vrelo odporúčam.

Super čítanie (Gizela Valentová, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka je zaujímavá romanticko humorna. Veľmi ma pobavilo ako sa hlavná hrdinka rozplíva nad lávovým koláčikom. V knižke je aj recept. Veď láska ide cez žalúdok.Vrelo odporúčam veľmi sa mi páčila a určite sa k nej ešte vratim ,pretože Šťastie je,ked človek aj tak miluje za každých okolnosti a o tom je láska

Šťastie je, keď človek aj tak miluje (Anna Ďurinová, 30.6.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná knižka, plná vtipu - prečítala som na jeden šup
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Chcem takého muža, ktorý sa ku mne perfektne hodí a s ktorým zažijem to veľké BUM, lásku na prvý pohľad. Moja jediná naozajstná veľká láska. Viem, že tam niekde chodí po svete, a moje ďalšie rande bude iba s ním – s mužom mojich snov!“ Zadychčane som sa odmlčala.
Jens sa usmieval. „No nie, doslova počujem, ako kdesi v pozadí hrajú husle nejakú gýčovú melódiu.“
„Prečo?“
„Pretože tvoje slová sú ako vystrihnuté z hollywoodskeho filmu. Naozaj veríš, že existuje bezhraničná pravá láska?“
„Jasné. Ty azda nie?“
„Keby bol môj život hollywoodsky film, možno by som tomu veril. Ale ako sa ukazuje, určite to nie je môj prípad. Ja som nateraz s témou láska a vzťahy skončil. Okrem toho láska nie sú iba jemné melódie a vonné sviečky. Niekedy, nie, vlastne dosť často je láska skôr riadna kopa hnoja a death metal a až vtedy, keď si to obaja uvedomia, potom je to pravá láska. To, čo sa stáva na prvý pohľad, nemá s láskou nič spoločné.“
„Ach jaj,“ vzdychla som si. „To znie dosť zatrpknuto.“ Rozvod s Anne a bývalá frajerka súložiaca s kuchárom z televíznych šou na ňom zjavne zanechali stopy. „Ja by som nerada prežila život na kope hnoja.“
„Kto sa pýta, čo človek chce? Láska sa nepýta. A život už vôbec nie.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x