bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prostitútka

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prostitútka

Piaty román autorky bestselleru Zlatokopka zachytáva netradičný príbeh mladej ženy, ktorá bola odjakživa terčom posmechu vďaka svojmu výzoru a najmä ryšavým vlasom. Kvôli nízkemu sebavedomiu sa jej nedarí nadviazať ľúbostný vzťah, nevie, aké je byť milovaná. K najstaršiemu remeslu sa dostane viac-menej náhodou. Spočiatku váha, no neskôr ju jej „práca“ celkom pohltí. Je len otázkou času, kedy ju tento spôsob života stiahne na samé dno... Hlavná hrdinka rozpráva príbeh o ľahkých ženách a ťažkej práci, plný zvratov a nečakaných prekvapení. Podarí sa jej z tohto kolotoča vystúpiť a vrátiť sa do normálneho života?

Detaily o knihe

Názov: Prostitútka

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Bomba (Evita, 24.5.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nie som žiadny knihomoľ, temer žiadny, fakt knihy nečítam, ale túto knihu som mala vtlačenú do rúk so slovami, že je to BOMBA a bola to svätá pravda, prečítala som ju na trikrát :D. Úplne ma vtiahla, hltala som každú stranu, vyronila slzu pri vyvrcholení deja. Určite siahnem aj po ostatnych tituloch Lucie Saskovej. Skratka vyborne !!!

Výborná kniha (Deni, 17.11.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
I napriek tomu, že toto bola moja prvá kniha, ktorú som prečítala od tejto autorky a nemala som s čím porovnávať, musím ju ohodnotiť ako výbornú. Je mi v podstate jedno, či všetko čo v knihe bolo popísané, je, resp. môže byť realita, dej bol zaujímavý, stále sa niečo dialo, kniha ma ani na chvíľu nenudila a bolo v nej všetko - smútok, napätie, aj nečakané zvraty, ktoré čitateľa nútia prevracať stranu za stranou, nakoľko je zvedavý, ako nakoniec život hlavnej hrdinky dopadne. Kto by sa prípadne bál nejakých nechutných popisov a pod., nie je to potrebné, nakoľko v knihe naozaj nič také nenájdete. Všetko v rámci normy, ale tak, že to zaujme. Siahnem určite aj po iných knihách autorky, odporúčam :)

Dalsie brilantne citanie z pera Lucky Saskovej! (Alca, 27.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jednym slovom uzasne! Pri citani Prostitutky som mala rovnaky "problem" ako pri predoslej autorkinej knizke Zlatokopke - kym som ju nedocitala, nemohla som poriadne ani spat, stale som na pribeh myslela a hutala, ako sa to cele napokon skonci. Dej ma prekvapoval kazdou kapitolou. Apaticke, lahostajne a nezodpovedne spravanie hlavnej postavy mi obcasne liezlo na nervy, citatel vlastne sleduje jej postupne smerovanie na samotne dno... Zvolila si zlu cestu pred tou lepsou, ktora by ju cakala s Dominikom... Smutne. Pribehy z pera Lucky Saskovej vzdy vyzneju pravdivo, rovnako to je aj pri Prostitutke. Skvele citanie, nie len na leto!☺ A silne emocie, busenie srdca kazdou dalsou stranou...

Úžasná kniha (Soňa, 28.10.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma vtiahla do svojho deja a doslova som ju "hltala". Prežívala som dej s hlavnou postavou. Dlho ma žiadna kniha tak nezaujala a teším sa ako prečítam ďalšie od tejto autorky. Mám kúpené všetky...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x