bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mŕtve tajomstvo

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mŕtve tajomstvo

ALFRÉD SWAN číta z knihy MŔTVE TAJOMSTVO:

Jodino detstvo určite nebolo z tých najšťastnejších, rodičia jej zomreli mladí a ju vychovali v pestúnskej rodine. Ani manželstvo s dominantným Ethanom McCallom jej neprinieslo vytúžený pokoj a šťastie. A keď jedného dňa príde o svoju trojročnú dcérku Abby, nemá už prečo žiť. Je rozhodnutá vziať si život, no ešte predtým musí vykonať jednu vec, a to zabiť muža, ktorý je podľa nej zodpovedný za smrť jej dcéry. Musí zabiť Ethana. Svojho zdanlivo dokonalého manžela, ktorý však skrýva viac než len svoju skutočnú povahu. A len čo vyjde na povrch najdesivejšie tajomstvo z jeho minulosti, Jodie sa ocitne na pokraji síl... Budú to iba dva rýchle výstrely - jeden pre neho, druhý pre ňu... Lenže situácia sa jej trocha vymkne spod kontroly a séria šokujúcich odhalení akoby nemala konca-kraja.

Preložila Tamara Chovanová

Dostupné verzie titulu

Mŕtve tajomstvo Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Mŕtve tajomstvo

Originálny názov: Dead Secret

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

napätie (Eva, 7.5.2017) Odpovedať

Kniha bola výborná, dobre sa mi čítala, je písaná štýlom, ktorý mne osobne vyhovuje. Aj keď som z určitých pasáží dopredu tušila ako to dopadne, a aj to tak bolo, u mňa rozhodne táto kniha patrí medzi tie, ktoré čítam rada a rýchlo.

priemer (Monika, 1.4.2017) Odpovedať

priemerná kniha
Nejde o úplne priemernú knihu, autorka má však nešťastie v šťastí, kedy som jej knihu čítala v období vydania nového Nesba. Hoci je každá kniha trošku iný žáner, pri hodnotení knihy ako celku kopú každý za inú ligu. Téma rodinných patálií, vraždy člena rodiny a z toho vyplývajúcich problémov sa určite nedá považovať za originálne spracovanú. Postavy sú len načrtnuté, autorka pri nich nejde vôbec do hĺbky, aj keď je otázne, nakoľko sa to na takom malom priestore môže podariť. No úplne najpriemernejší je štýl autorky, ktorý nenesie žiadnu jedinečnosť a pokojne by som si ho vedela zameniť za iných autorov. Aby som nebola veľmi zlá a nekompromisná, nie je to žiadny prepadák, pri ktorom budete prevracať očami. Je to ale typ knihy, ktorá by vás pobavila počas dlhej cesty našimi železnicami alebo v čakárni u lekára, kde je aj priemerná zábava lepšia ako nudiť sa. Ale ak by som sa mala rozhodovať, siahla by som buď po osvedčených autoroch alebo originálnejších spracovaniach.

Mŕtve tajomstvo (Marta, 29.3.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajúco napísaný román, drží čitateľa v napätí od prvej po poslednú stranu. Kniha neobsahuje niekoľko stranové opisy okolia a prostredia, a preto sa číta s ľahkosťou a nedáte ju z ruky kým ju nedočítate.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Silnejšie zovrela zbraň. Hľadela na jeho pekne tvarovaný profil, na tmavé vlasy na golieri. Pôsobil šarmantne, úplne normálne. Preto bol taký hrozný.
„Prečo si jednoducho nezabil mňa, Ethan? Ja som chcela odísť, Abby neurobila nič.“ Teraz vzlykala. „Pre zmilovanie Božie, prečo si nezabil mňa?“
V očiach sa mu zračil prefíkaný výraz, neodpovedal. Potom uprel pohľad znova na cestu.
„Nikto nemôže nič dokázať.“
Ale Jodie nepotrebovala počuť jeho odpoveď. Vedela, prečo to urobil. Zabil svoju dcérku, aby vytrestal Jodie.
Odplata.
Zvrátená pomsta za nevydarené manželstvo, posledný monštruózny prejav nadvlády – vedel, že ak zabije Abby a Jodie nechá žiť, jeho manželka bude do konca života trpieť.
V žalúdku akoby mala olovo, kŕče odporu jej zvierali vnútro, hrdlo, mozog, a ten prúd bol taký silný, až mala pocit, že ju pochová.
Zhlboka sa nadýchla. Znova vyhľadala to mŕtve miesto. Potom zdvihla zbraň a priložila mu ju k hlave.
„Jodie? Preboha!“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x