bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vzácne dary

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vzácne dary

Majstrovsky napísaný a hlboko dojemný príbeh, ktorý oslnil čitateľov na americkom i európskom kontinente, je plný nezameniteľných charakterov a emočnej zložitosti. Príťažlivý, inteligentný a šarmantný vdovec Paul Parker si získa srdce bohatej, hoci oveľa mladšej Francúzky a ožení sa s ňou. Z prvého manželstva už má nie veľmi vydareného syna a zo zväzku s krásnou Veronikou sa narodia tri charakterovo rozdielne dcéry, z ktorých vyrastú samostatné a veľmi energické mladé dámy. Každá z nich hľadá uplatnenie v inej oblasti, ale neprítomnosť otca, ktorý rodinu nezodpovedne opustil, naruší ich vzťah k mužom a vyvolá v nich neistotu a pochybnosti o stálosti partnerských vzťahov. Bez silného otcovského vzoru sa aj syn Bertie potáca od jedného neúspechu k druhému
Paul Parker po dlhej chorobe umiera a rodina sa zíde pri čítaní závetu, čo navždy zmení ich životy. Najväčšie prekvapenie si nechal pre bývalú manželku Veroniku. Roky skrývané tajomstvo vypláva na povrch a otrasie jej svetom, paradoxne ju však vnútorne oslobodí. Zanechal jej dar, ktorý bol pre ňu po celé manželstvo záhadou, a ona sa vydá po stopách minulosti hľadať pravdu.

Z anglického originálu Precious Gifts (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of RandomHouse LLC, a Penguin Random House Company, New York, 2015) preložila Zuzana Gašparovičová.

Dostupné verzie titulu

Vzácne dary Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Vzácne dary

Originálny názov: Precious Gifts

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Rím bolo mesto ako stvorené pre dvojice a napĺňalo ju smútkom, že nemá sa s kým podeliť o zážitky a tešiť z toľkej krásy.
Veronika sa ešte hodinu túlala po meste. Našla dva malé úchvatné kostoly, pomaly sa vrátila k fontáne a Španielskymi schodmi vyšla k hotelu. Okolo nej zúrila dopravná špička. Zrazu sa ocitla uprostred ulice. Autá sa z každej strany preháňali okolo nej, pomedzi ne kľučkovali motorky. Ochromená zastala. Nevedela, ktorou cestou sa vydať. Vtom si všimla červené ferrari blížiace sa plnou rýchlosťou k nej. Akoby sa na ňu rútil rozzúrený býk. Na okamih zastal čas. Bola presvedčená, že ju auto zrazí, a možno aj zabije. Pomyslenie na to ju paralyzovalo, nemohla sa ani pohnúť. Hľadela na šoféra v prichádzajúcom aute a odrazu jej bolo jedno, čo sa stane. Paul ju zradil, deti ju už nepotrebovali, ničomu sa nevenovala. Pred očami sa jej mihol celý život. Už jej na ňom nezáležalo a všetko bolo nepodstatné. Čo na tom, ak umrie na ulici v Ríme?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x