bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Problémový svet

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Posledný policajt (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Problémový svet

Už o 14 dní smrtiaci asteroid zasiahne planétu Zem a v Amerike vypukol chaos. Občania sa zabarikádovali v pivniciach, krytoch a supermarketoch. Peniaze sú bezcenné, balená voda má cenu zlata. Ľudia na celom svete sa pripravujú na koniec.
Ale detektív Hank Palace musí ešte vyriešiť posledný prípad. Jeho milovanú sestru Nico naposledy videli v spoločnosti podozrivých radikálov vyzbrojených ťažkými zbraňami a pochybným plánom na záchranu ľudstva. Pátranie po Nico zavedie Hanka z Massachussets do Ohia, z opustených zoologických záhrad a reštaurácií s rýchlym občerstvením na opustenú policajnú stanicu, kde nájde dôkaz o surovom zločine. Čas sa kráti a Hank sleduje stopy, ktoré ho privedú k sérii otrasných odhalení.
Tretia časť trilógie Posledný policajt s názvom Problémový svet predstavuje poslednú predapokalyptickú záhadu. Hank Palace hľadá odpovede na otázky, ktoré sa nesnažia zistiť len „kto to urobil“, ale oveľa viac: Ako ďaleko by ste zašli, aby ste ochránili milovaného človeka? A ako by ste chceli stráviť svoje posledné dni na Zemi?

Z anglického originálu World of Trouble (Quirk Books, Philadelphia 2014) preložila Jana Seichertová.

Dostupné verzie titulu

Problémový svet Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Problémový svet

Originálny názov: World of Trouble

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Dverami na zadnej stene šatne som sa pretlačil do ešte menšieho priestoru, odpočivárne s kuchynkou: umývadlo, chladnička, mikrovlnná rúra, okrúhly stolík a čierne plastové stoličky. Otvoril som chladničku, no hneď som ju zase zatvoril, aby som sa ochránil pred teplom a smradom, čo sa z nej vyvalili ? bola plná skysnutého, pokazeného a zhnitého jedla.
Stál som pred prázdnym automatom a chvíľu som hľadel na svoju tvár odrážajúcu sa v plexiskle. Nevidel som v ňom nijaké čokoládové tyčinky, len holé drôtené špirály pripomínajúce konáre stromov v zime. Sklo však nebolo rozbité, akoby okrem neho na svete už nijaké nezostalo. Na tento automat nikto nezaútočil palicou alebo pevnou topánkou, aby ho obral o jeho poklady.
Možno ho vyprázdnili už dávno, napríklad detektívka Russelová alebo jej neverný priateľ Jason pri odchode, pomyslel som si. Keď som si však kľakol na koleno a prizrel som sa mu lepšie, uvidel som plastovú vidličku blokujúcu čierne dvierka v spodnej časti, odkiaľ vypadávalo jedlo. Posvietil som si na dvierka baterkou. Vidlička ohnutá ako luk sa nebezpečne prehýbala pod váhou padacích dvierok a bránila im v zatvorení.
Ježišikriste, pomyslel som si. Presne toto som hľadal. Alebo nie?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x