bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chýbaš mi

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chýbaš mi

„Vyhýbaj sa ľuďom, čo patria minulosti. Nedovoľ im vracať sa do tvojho života.“
Na začiatku je to len bežná profilová stránka ako veľa iných na webovom zoznamovacom serveri. Ale keď sa Kat Donovanová, vyšetrovateľka newyorského policajného zboru, lepšie zahľadí na sprievodnú fotografiu, akoby jej doterajší svet odrazu vybuchol a znova na ňu ťaživo doľahnú city, ktoré dlhé roky potláčala. Z fotografie na ňu hľadí jej niekdajší snúbenec Jeff, muž, ktorý jej zlomil srdce a ktorého nevidela už osemnásť rokov.
V Kat sa rozhorí iskierka nádeje, či práve toto nie je okamih, keď sa pominú dávne tragédie a otvorí sa pred ňou nová budúcnosť. No len čo sa pokúsi nadviazať kontakt s mužom z profilu, oživená nádej sa rýchlo zmení na temné podozrenie a potom hrôzu. Postupne vychádzajú na povrch obludné zločinecké plány a ich korisťou sa stávajú tí najzraniteľnejší.
Počet obetí narastá a Katina vyhliadka na opätovné zblíženie s Jeffom sa čoraz väčšmi vzďaľuje. Úplne ju pohlcuje vyšetrovanie vyvolávajúce otázky týkajúce sa všetkých milovaných ľudí – bývalého snúbenca, matky, ba aj otca, ktorého surová vražda sa za dlhé roky nikdy celkom neobjasnila. Kat riskuje životy vrátane vlastného, ponára sa do ešte väčšej temnoty a hľadá v sebe silu, aby sa so svojimi zisteniami vyrovnala.

Z anglického originálu Missing You (Dutton, Penguin Group,
New York 2014) preložil Jozef Kot.

Dostupné verzie titulu

Chýbaš mi Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Chýbaš mi

Originálny názov: Missing you

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Chýbaš mi (Jana, 13.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Môžem odporúčať pre fanúšikov krimi. Po prečítaní mojej prvej Cobenovej knihy "Odísť navždy" som sa na túto veľmi tešila a môžem povedať, že ma nesklamala. Napínavá od začiatku do konca, pútavo písaný dej......Myslím, že môžem Cobena zaradiť k mojim obľúbeným autorom ;-)

príjemná oddychovka (Monika, 6.4.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Chýbaš mi nie je úplne klasická detektívka - Kat Donovanová, policajtka z NYPD, väčšinu svojej práce robí akoby na vlastné triko a tým vytáča svojich šéfov i kolegov. Som si istá, že mnohých ľudí bude baviť viac rozmýšľanie o tom, do čoho sa to jej bývalý snúbenec Jeff zaplietol a či nakoniec skončia predsa len s Kat spolu, ako nejaké vyšetrovacie praktiky. Vcelku teda taká príjemná oddychovka, väčšiu výhradu mám len jednu, a to k prekladu.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nakrátko mozog odmietal uveriť, čo zazreli jej oči. Ešte chvíľu trvalo, kým jej prst prestal klikať na tlačidlo myši, potom sa ponuka profilových fotografií spomalila a napokon celkom zastavila. Kat sa hlboko nadýchla.
To nie je možné!
Surfovala doteraz bleskovým tempom a myslela všeobecne na mužov skrývajúcich sa za fotografiami, na ich život, túžby a nádeje. Bolo jej prednosťou i slabosťou ako policajtky, že nie vždy sa plne sústreďovala na to, čo je pred ňou, a predsa všetko vnímala v plnej celistvosti. Pri policajnej práci to znamenalo, že je schopná vnímať predpokladané možnosti, únikové cesty, alternatívne scenáre, náznaky toho, čo sa skrýva za prekážkami, nepochopiteľnými vecami, zábranami a úskokmi.
No takisto to znamenalo, že Kat niekedy uniklo to, čo bolo na prvý pohľad jasné ako facka.
Pomaly klikala na šípku a posúvala sa na obrazovke späť.
To predsa nemôže byť on!

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x