bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chlapi na zbláznenie

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chlapi na zbláznenie

Čo sa stane, keď sa do života dvoch madých, zamilovaných ľudí zapletie niekto ďalší? A to doslova tajfún, čo všetko obráti hore nohami a zanechá po sebe doslova spúšť? V rodine, vo vzťahoch, v srdci...
Mladá, bláznivá Kristína to zistí v okamihu, keď sa zoznámi s bratom svojho milovaného Lea, s akýmsi tajomným svetobežníkom Markom Weberom, ktorý sa po dlhých rokoch opäť objaví doma. Kristína najskôr verí, že ten zvláštny muž prišiel svoju rodinu ozaj pozvať na svadbu s neznámou Miou, ktorú toľko spomína. Lenže Marek Weber sa vôbec netvári ako budúci ženáč...A tiež nie ako milovaný brat...či nebodaj slušný budúci švagor. Marek Weber je až príliš nebezpečný a bezočivý...A napokon pre Kristínu aj neodolateľný!

Detaily o knihe

Názov: Chlapi na zbláznenie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

V jednoduchosti je krása :) (Ivana Goliašová, 14.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Musím povedať, že mám rada slovenských autorov bez ohľadu na to, koľko kníh už napísali. Kniha je písaná veľmi jednoducho, čo určite veľa ľuďom bude vyhovovať. Príbeh je klasická lovestory so zápletkami :). Realisická, krásna, s postupným dejom. Celkovo sa mi kniha páčila, je to úplna oddychovka po ťažkom dni. Žiadne ťažké čítanie a hlboké myšlienky, jedoduchý dej, ktorý zaujme a čo ma najviac teší, odohráva sa tu na Slovensku v Prešove.

Putave (Michaela Tothova, 16.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala na narodeniny :) A musim povedat, ze najblizsia rodina sa trafila a pozna dobre moj vkus :) Velmi putavy pribeh, lahko napisany, dej zaujimavy. Odporucam vsetkymi desiatimi :)

Chlapi na zbláznenie (Daniela, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborné čítanie! Na oddych ako stvorené. Bolo tam všetko, čo má ľúbostná literatúra mať. Pre mňa perfektný príbeh o láske. Možno som čakala iný koniec.... ale páčila sa aj tak. Určite knihu prečítajte, neoľutujete :-). Prečítala som všetky knihy od tejto autorky a všetky sa mi páčili, lebo všetky boli niečím iné....niektoré viac zapletené a akčnejšie a niektoré zase čisto na oddych prečítané jedným dychom. Táto kniha patrí k tým menej akčným ale je rovnako dobre písaná ako tie ostatné. Mne osobne sa dej páčil a chvalabohu sa všetko skončilo dobre. Veď v dnešnej dobe vedia byt vzťahy také komplikované, že človek je rád keď si aspoň prostredníctvom knihy môže veci zidealizovať a tým sa na chvíľu odpútať od reality. A táto kniha presne takýto stav ponúka. Takže ja ju všetkým vrelo odporúčam a želám autorke ešte veľa úspešných kníh a ešte viac spokojných čitateľov...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x