bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mal to byť pekný život

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mal to byť pekný život

Slovenka Dara prežíva na Manhattane svoj americký sen a napriek neľahkému životu cudzinca si naplno užíva zasľúbenú krajinu s jej provokujúcou, špecifickou atmosférou. Život v uctievanom i zatracovanom New Yorku je fascinujúci, no kto si doteraz myslel, že Amerika je rajom na zemi, román mu otvorí oči. Bez príkras a s dávkou humoru ilustruje americkú realitu, prácu, vzťahy, zdravotníctvo...
Keď Dara stretne Collina, muža svojho života, udalosti naberú rýchly spád. Zamilovaná dvojica prežíva vzťah plný vášne, krásnych prekvapení a malých zázrakov. Ich láska je dokonalá, vzácna. A potom Dare zazvoní telefón. Do rúk vzala opraty smrť a zamierila na nesprávne miesto.
Mal to byť pekný život je román osudový. Príťažlivý. Na jeden dych. Patria k nemu smiech aj slzy, akoby sa s ním narodili. Vyvoláva súcit a spriaznenosť s cudzím, a predsa tak blízkym osudom iného človeka. A je to príbeh skutočný.

Dostupné verzie titulu

Mal to byť pekný život Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Mal to byť pekný život

Objednávací kód NA202317

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Mal to byt pekny zivot (Lasciak, 23.10.2018) Odpovedať

neoslovila ma
Nuda, cista nuda.

odporucam (Monika Paleologos Vanekova, 19.11.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha zo zivota, precitala som ju za jeden vecer taka bola napinava.Vrelo odporucam...zivot slovenky v zahranici,ktora mala sny, ale aky vie byt zivot kruty tak vie zmenit vsetko behom minuty :(, velmi odporucam, knihu som uz precitala 3x.

Mal to byt pekný život - je rozhodne Pani Kniha ;) (Zuzana Martonová, 28.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak krásne, spontánne, veselo aj smutne zároveň a hlavne dojímavo podaný pravdivý príbeh o živote v New Yorku a o všetkom čo sa autorke prihodilo som nečítala už veľmi dlho ... Táto kniha vo mne zanechala silný dojem a som si istá, že zanechá aj vo väčšine ďalších čitateľov. Veľmi ma tento príbeh chytil za srdce, silno to na mňa zapôsobilo - možno hlavne preto, že aj ja som manželka a matka... Knižka putovala od jednej kamarátky k druhej a konštatujem, že sme sa o nej veľa rozprávali a všetky sme sa zhodli v tom, že je to KRÁSNA kniha. Priznávam, že na konci som sa nevyhla slzám, tak ma tá kniha dojala. Neviem sa dočkať ďalších kníh, ktoré napíše Andrejka Coddington. Je to úžasná autorka, ktorú obdivujem a nie len preto, čím všetkým si v živote prešla, ale hlavne preto, že to dokázala hodiť na papier a zverejniť. Nepochybne je to najsmutnejšia ale zároveň aj najlepšia kniha akú som kedy čítala. Krásne odráža vetu "raz si hore, raz si dole". Pri konci, keď už na mňa doľahol smútok, som knihu zavrela a nechcela ju dočítať. Bolo to smutné a príbeh autorky ma skutočne zasiahol. Je tam vidieť jej sila a to, že je to skutočne veľká osobnosť. Žiť sa musí! Dúfam, že sa dočkáme aj pokračovania príbehu, Mrs. Andrea má rozhodne talent na písanie a v spojení so silným príbehom prežitým na vlastnej koži a riadnou dávkou úprimnosti vzniklo niečo, čo nemá chybu :) Odporúčam každému, nech už je vašim "žánrom" čokoľvek. Určite kniha pre každého! :) Môžem tvrdiť, že touto knihou si ma Andrea Coddington úplne získala a určite môžem túto knihu odporučiť každému, kto má rád autobiografiu. Všetkým prajem príjemné čítanie ;-) Vynikajúce dielko, super dej, bola som z nej nadšená, prečítala som ju za dva večery. Určite si ju prečítajte ;)

(kniha za koment ) Mal to byť pekný život (IVETA, 10.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Nebola som v New Yorku. So zvedavosti som si prečítala knihu Mal to byť pekný život. Pôsobivý príbeh, vlastný príbeh autorky- americký sen. Nenudila som sa ( na dva dni ) Slovenka si žije život v New Yorku. Dovolenka , výlet, bývanie pri Central Parku, zdravotné poistenie, vodičák, má lekárku, snubný diamantový prsteň, newyorské nákupy, objednávka a donáška z Fresh Direct rovno do kuchyne, párkrát vo svete veľkej módy s priateľkou, ( o celebrity a pseudoumelcov nebola núdza )Z jej pera sa dozviete niečo o Donaldovi Trampovi, Mariah Carey, Alec Baldwinovi, John McEnroevi, Cevin Baconovi,o vystúpení Radošinského naivného divadla v kostole v Mnhathane, o živote v newyorských častiach. Autorka odhadla, ako zaujať čitateľa ľahkého , oddychového žánru , do akej miery má vyjsť s kartami na stôl.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x