bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Môj tajný anjel

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Môj tajný anjel

Prešla som tunelom a vrátila som sa späť. Sama.
Od toho strašného februárového dňa, keď ju pohltilo more, sa pre Miu zastavil čas. V hlbokom sne, v ktorom sa nachádza, sa však cíti bezpečne. Obklopuje a chráni ju zvuk známeho hlasu, zmierňuje jej utrpenie a približuje ju k tomu, koho tak veľmi miluje. Je to Patrikov hlas a ona nechápe, ako je to možné. Ten hlas je silnejší ako všetky ostatné, ktoré ju volajú, aby sa vrátila späť do života. Aj keď ho nemôže vidieť, prihovára sa jej ako anjel, ktorý ju nikdy neopustí.
Mia sa však bojí otvoriť oči, má strach, že znova bude cítiť zúfalstvo a bolesť. Keď sa napokon preberie, je úplne iná. Niekto chcel, aby žila. Niekto, s kým dokáže aj naďalej komunikovať a koho nemá v úmysle prestať počúvať. Niekto, kto ju miluje viac ako svoj život a kto urobil všetko preto, aby ju zachránil.
Vďaka starej mame, ktorá si ju vezme z nemocnice k sebe do Florencie, začína Mia opäť žiť a spoznávať nových ľudí. A vďaka starému rumunskému učiteľovi začína znova tancovať a približovať sa k svojmu snu o baletnej škole v Anglicku...

Detaily o knihe

Názov: Môj tajný anjel

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Po prvej časti som si musela zohnať aj túto (Emily, 27.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Bolo by trestuhodné, nechať Miu len tak a nezohnať si pokračovanie. Mia mi prirástla k srdcu, pre jej zmysel pre humor. Možno si poviete, že je to za vlasy pritiahnuté, počuť hlas svojho mŕtveho priateľa... a komunikovať s ním. mnoho krát som sa v električke uchechtávala pri predstave, ako sa cestou na balet háda s niekym neviditeľným... keď takých ľudí vidím občas naživo, myslím si, že to majú v hlave trochu popletené. Ale pri tomto štýle, ako to autorka podala mi to prišlo skôr vtipné a zábavné. A postava babičky? Takú babičku by som brala všetkými desiatimi.

Dokonalosť (Michaela Mesárošová, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jednoducho dokonalá kniha :) Prvý diel ma zaujal až od stredu možno ale tento druhý som hltala hneď od začiatku :) Kniha, ktorá ma rozplakala a je tam dosť vecí, ktoré sa týkajú aj mňa a dosť vecí ma poučilo. Rozhodne odporúčam prečítať dievčatám, ktoré majú rady dojímavé a srdcervúce príbehy. Čakám na ďalšiu knihu a neviem sa jej dočkať :)

Moj tajny anjel-minirecenzia (Simona Holičovà, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha vas strhne a uputa hned na začiatku.Pribeh baletky Mii,ktorej sa zruti cely svet,ked sa jej priatel Pat utopi.Ona sa pokusi o samovrazdu a dostane sa do bdelej komy.A zrazu pocuje Pata a moze sa s nim rozpravat.Je to magicky pribeh,velmi dobre napisany.Odporucam vsetkym,ktori veria v tajnych anjelov. :-)

Super (simona222, 4.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je naozaj najlepšia kniha akú som kedy čítala a to som ich prečítala dosť. Chytila ma hned od začiatku a akonáhle vyšla druhá časť hned som utekala po ňu.Kniha je jednoducho neskutočná

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x