bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hrana pokušenia

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Hrana (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hrana pokušenia

Mischa Kennonová je perfekcionistka – pri riadení svojho tetovacieho salóna, písaní erotických poviedok, udržiavaní dokonale nalakovaných nechtov či platinových vlasov, a najmä pri organizovaní vlastného života. Hoci je pekná a muži o ňu prejavujú záujem, má dosť dôvodov udržiavať si od nich odstup. Poučená osudom svojej matky sa nedala vlákať do vzťahov, ktoré sa napokon vždy končia slzami, a mužov využíva len ako hračky na rozptýlenie vo voľných chvíľach. Keď však na zásnubnom večierku svojej kamarátky Dylan a Aleca stretne zelenookého Íra a dominanta Connora Gallowaya, s hrôzou zistí, že mu nedokáže odolať, a podriaďuje sa jeho zvráteným chúťkam. Ešte horšie však je, že sa jej to zapáči a nechce sa toho vzdať...

Hrana pokušenia je tretím, záverečným dielom mimoriadne úspešnej BDSM trilógie, v ktorej Eve Berlinová nekompromisne rúca hranice zakázaného.

Z anglického originálu Temptation’s Edge (The Berkley Publishing Group, Penguin Group, USA 2012) preložil Peter Tkačenko.

Dostupné verzie titulu

Hrana pokušenia Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hrana pokušenia

Originálny názov: Temptation´s Edge

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Chytil ju za ruku a viedol do stredu miestnosti k jednému z veľkých svätoondrejských krížov v tvare písmena X. Musel byť vysoký najmenej 180 centimetrov. Po oboch stranách kríža zhora viseli masívne kožené putá.
Pozrela na Connora. Z pleca si zložil kožený vak a položil ho na dlážku vedľa kríža. Stále ju držal za ruku.
Druhú jej položil na bok a zaviedol ju k jednému z červených kožených kresiel hneď za krížom. Sadol si, pritiahol si ju do lona a hneď začal bozkávať. Connorove ústa na Mischiných perách boli nekompromisné a žiadostivé, no jeho pery a jazyk boli podmanivé ako horúci hodváb. Chutil trochu po zubnej paste. Chutil ako Connor. Rukou jej skĺzol pod zadok, pritlačil si ju silnejšie k sebe a mäkkým jazykom pokračoval v skúmaní úst. Jej telo odpovedalo tým príjemným chvením, ktoré pocítila vždy, keď ju bozkával, či sa jej dotýkal.
Druhou rukou jej prešiel po pleci, našiel si cestu k šiji a pritisol si ju tak, aby pocítila, kto tu velí. Bolo to nenápadné, no účinné znamenie. Prešiel nižšie, pocítila, že rukou sa zboku dotýka jej ňadier a potom jedno z nich vzal do rozložitej ruky

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x