bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mladý, sexi a iba môj

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mladý, sexi a iba môj

„Dojímavý milostný príbeh, ktorý dokazuje, že aj mladší muž a staršia žena majú šancu byť spolu šťastní!“
Keď sa ním nechá zviesť prvý raz, neverí, že môže byť skutočne jej. Je primladý, pripekný, priveľmi odlišný. Futbalista, ktorý kedysi hrával za Austria Viedeň a ktorý má s jej obyčajným svetom len veľmi málo spoločné. Veď ona je o osem rokov staršia žena s dvomi malými deťmi a so starosťami, z ktorých už nikdy neubudne.
Lenže Ľuboš sa Ivany nechce vzdať. Naopak, túži jej ukázať, že žiť naplno sa oplatí a po rokoch smútku za mŕtvym manželom má na to právo!
Nič však nie je dokonalé... Najmä vtedy, ak do hry vstupujú nebezpečné bývalé známosti, Ivanini svokrovci a ich snaha poštvať vnúčatá proti vlastnej matke.
A tak tam, kde mala byť po rokoch znovu láska, je odrazu nenávisť a strach o to najdrahšie, čo Ivana má. O svoje deti...

Detaily o knihe

Názov: Mladý, sexi a iba môj

Objednávací kód NA332002

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

relax na zamyslenie ... (Zuzana Andrejkovičová, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nebudem klamať - k tejto knihe ma pritiahla obálka= sexi chlap, športovec s krásnym pohľadom , no to som ešte netušila aký pútavý príbeh sa v nej ukrýva. Spoločenské predsudky, akým ešte aj v dnešnej modernej dobe stále je vzťah staršej ženy a mladšieho muža vo mne evokoval hnev, vášeň , smiech i plač. Ivana prežíva naozaj ťažké životné zápasy sama, po smrti milovaného manžela len so svojími dvoma deťmi a keď jej do cesty náhodou vstúpi kvapka šťastia v podobe Ľuboša – sexi športovca, nie je jej to okolím dopriate. Preto bojuje zo všetkých síl o svoje deti, o svoje šťastie s každým, kto jej naň chce siahnuť, no i sama so sebou. Čítanie je to veľmi príjemné,oddychové, dej pútavý a dynamický, škoda len, že sa ku koncu prelúskate pomerne rýchlo. Páči sa mi štýl akým autorka píše, jej príbehy sú realistické, nenútené, nie presladené, ľahko sa čítajú a nabádajú človeka zamyslieť sa a presne takéto dielka u mňa majú čestné miesto v knižnici a rada sa k nim vraciam. Vrelo odporúčam siahnuť po tejto knihe každej vekovej kategórii !

mlady, sexi a iba moj (Eva Žuchová, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha je vyborna a da sa precitat jednym dychom. Je to skvely oddychovy roman, ktory sa mi zapacil hlavne preto, ze na takuto temu, starsia zena a mladsi muz, som este nic necitala.

Mladý, sexi.... (Veronika Jurčišinová, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Oddychové, príjemné čítanie. Zaujímavý príbeh o láske, ktorá sa neriadi žiadnymi pravidlami a ide si vlastnou cestou. Prekonáva rôzne prekážky, ktoré striehnu na každého z nás. Ukazuje, ako môže vyzerať "iná" láska, nie len model "mladšia žena - starší muž". Ukazuje, že vek je len číslo a ľudia len ľudia. Každý má svoje hriechy, svoje sny, svoje cesty. Ako hlavná hrdinka. Pri knihe som si príjemne oddýchla Ak máte rady romantiku, šťastné konce a slzy lásky ako hrachy, rozhodne neváhajte a knihu si zaobstarajte! Chválim autorku už aj preto lebo pochádza z nášho mesta :)

mladý, sexi a iba môj (Martina Zelizňáková, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekný príbeh kde žena ktorá už vôbec nečaká, ze práve do nej sa môže taký "mladý, sexi" chlap rachnut.Žena ktorá má obyčajný život, s obyčajnými starosťami si odrazu začne život užívať, a brať všetko čo jej ponúka. Krásny príbeh kde ma osobne veľmi potešilo, že sú tam pasáže z môjho meste, a veľmi sa mi to páči. Vrelo odporúčam je to take krásne oddychové čítanie,pri ktorom zabudnete na svoje starosti. Super že autorka pochádza z nášho malého mestečka. Super! !!!

Sladkosť... (EvCe, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
..z ktorej budete na konci dolepené ako cukrová vata. V dobrom. Kniha je príjemným spestrením dňa, keď ste unavená zo všetkého negatívneho čo sa deje okolo vás a chcete si oddýchnuť, utiecť do sveta, kde je všetko ružové (občas s odtieňmi sivej a čiernej) a kde je hlavná hrdinka postavená do role "obete". A ako správna "obeť" musí nájsť svojho "princa", ktorý ju zachráni. Síce to bude trvať cca 200 strán, na ktorých spoločne s hrdinkou a jej známosťou zažijete úsmevné, láskavé, plačlivé, vášnivé, nechápavé, vyčítavé a všetky ostatné -vé chvíle. Prelúskať sa na koniec mi netrvalo dlho, aj z toho dôvodu, že dej ma zaujal, strhol a aj napriek tomu, že toto nie je literatúra, ktorú by som vyhľadávala, ma kniha zaujala. Skvele spracovaná téma o ktorej sa až tak nehovorí. Odporúčam, pokiaľ máte rady bublinkové sladké romantické príbehy. Varujem pred ňou, ak máte "kopu vecí na robote", pretože pri čítaní čas ubieha 3x rýchlejšie než obvykle.... :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x