bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čas lovcov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Rizzoli & Isles (10.diel z 13)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čas lovcov

Teddy Clock prežil krvavý masaker už dva razy. V štrnástich rokoch zostal nažive ako jediný z pestúnskej rodiny, ktorá sa ho ujala. Chlapca postihnutého ťažkou traumou nemajú kam umiestniť – až kým sa do vyšetrovania prípadu viacnásobnej vraždy nezapojí bostonská detektívka Jane Rizzoliová. Rozhodnutá za každú cenu zachrániť chlapca pred hroziacim nebezpečenstvom zisťuje, že zdanlivá zhoda okolností je v skutočnosti súčasťou rafinovaného plánu neľútostného zabijaka.
Najlepším útočiskom pre Teddyho Clocka je exkluzívna škola Evensong, kde je základom výučby umenie prežiť v nemilosrdnom svete. No Jane sa právom obáva, že žiakov v rozľahlom školskom areáli uprostred mainskej divočiny nesledujú len oči učiteľov, dôverne oboznámených so zločinom. Po bizarnom objave vúdú bábok na strome v lese si je Jane istá, že inštinkt ju ani tentoraz nesklamal. Keď sa oboznámi s príbehmi ďalších dvoch žiakov Willa Yablonského a Claire Wardovej, ktorých tragická minulosť šokujúco pripomína osud Teddyho, už nepochybuje, že predátor krúžiaci v okolí sa neuspokojí len s jednou obeťou.
Spolu so súdnou lekárkou Maurou Islesovou je odhodlaná zachrániť ďalšie životy. Ak sa jej to má podariť, musí najprv odhaliť hlavný motív vraha posadnutého navonok nezmyselným zabíjaním.

Z anglického originálu Rizzoli & Isles: Last to Die
(Random House, Inc. New York 2012) preložila Katarína Jusková.

Dostupné verzie titulu

Čas lovcov Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Čas lovcov

Originálny názov: Last To Die

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

veľmi dobrá kniha (Bibik, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám veľmi rada knihy tejto spisovateľky, túto som "zhltla" za jeden deň...

Čas lovcov (ludka, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opäť jeden skvelý napínavý a pútavý príbeh, prostredníctvom ktorého sa stávate jedným z hrdinov knihy. Knihu vrelo odporúčam všetkým, ktorí radi čítajú.

Skvelý „Čas lovcov“ (Martin, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napätie, zmysel pre detail, dobrý príbeh, zaujímavé rozuzlenie tejto knihe od Tess Gerritsen určite nechýba. Niekedy mi prídu jej knižky už mierne šablónovité a v niečom podobné (prečítal som všetky slovenské preklady), ale je to jednoducho jej štýl a mne SA VEĽMI PÁČI! Vždy sa teším na jej novú knihu. Možno vám jej diela neostanú dlho v hlave, ale rozhodne neurazia. Príjemné čítanie! Aj táto knižka patrí do skvelo napísanej trilógie, autorka má nádherný rozprávačský talent, kniha sa dobre číta a fascinuje ma. Občas som mal strach a občas som nevedel, v ktorom svete práve som, ale toto všetko patrí k zaujímavej knihe. Vrelo odporúčam. Napätie je od začiatku až do konca a pripravte sa na prekvapivý koniec. Teším a na ďalšie knihy tejto spisovateľky. Určite radi siahnete po tejto knižke aj opakovane - ako ja - upúta vás dej, ľahko sa číta, ťažko sa od nej odchádza :-)... Kúpa knihy určite zato stojí... :)

cas lovcov (ada, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
takto si predstavujem dobru knihu je to zaujimave moderne super cas lovcov je super aj ta obalka nema chyba zaujimava velmi

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x