bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kroky k slnku

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kroky k slnku

Keď ničivá vlna cunami zasiahne indické pobrežie, sestry Ahaljá a Sítá sa stanú sirotami bez domova. Cestou do kláštora, v ktorom vidia jediné bezpečné útočisko, padnú do rúk kupliarom a ocitnú sa vo svete nelegálneho obchodu s ľuďmi.
Na opačnom konci sveta vo Washingtone právnik Thomas Clarke po náhlom úmrtí trojmesačnej dcérky, následnom odcudzení sa s manželkou a problémoch v zamestnaní urobí osudné životné rozhodnutie. Odchádza do Indie a svoje nové poslanie nachádza v záchrane Ahalje a Síty.

Detaily o knihe

Názov: Kroky k slnku

Originálny názov: A walk across the sun

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jedna z naj (Simona Birošová, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma úplne dostala! Čítala som takmer bez prestania. Téma, dej a prostredie bolo úplne dokonalé a veľa vecí som sa o obchodovaní s ľuďmi dozvedela. Príbeh som veľmi prežívala, akoby som tam bola a v knihe sa udialo veľa zvratov a napínavých chvíľ. Odporúčam všetkými desiatimí, vynikajúce čítanie!

silné (Gabriela, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mnohí z nás si pod pojmom otroctvo predstavia černochov ťažko pracujúcich na plantážach do polovice 19. storočia,kedy bolo zrušené. No mnohí z nás nevedia, nevidia alebo to nechcú, že moderné otroctvo stále existuje, a o ňom je aj tento silný príbeh. Príbeh dvoch sestier, ktoré sa jednou vlnou cunami stali sirotami, dostanú sa do rúk kupliara a zrazu sa dve neplnoleté, nevinné dievčatá, Ahalja a Sítá, ocitajú vo svete nelegálneho obchodu s ľuďmi, v obchode s drogami a lacným sexom. Paralelne s ich príbehom sa odvíja aj príbeh mladého právnika, ktorý po problémoch v osobnom ale aj pracovnom živote je nútený prehodnotiť svoje postoje a názory. Vyberie sa do Indie, kde chce nielen dostať a dať druhú šancu svojmu manželstvu, ale aj pracovať pre organizáciu, ktorá pomáha takto zneužívaným dievčatám, no najviac zo všetkého chce nájsť stratenú Sítú, aby sa mohla opäť stretnúť so svojou sestrou. Kniha sa číta skoro sama, nedokázala som ju pustiť z ruky kým som nebola na konci. Vrelo ju odporúčam každému a súhlasím s Johnom Grishamom že toto je "román s nádherným príbehom a dôležitým odkazom".

Krásny obal, ešte krajší príbeh... (Stanislava, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z tých, ktoré vo vás zanechajú zvláštny pocit a budete o nej ešte premýšľať.. pútavo napísaná, z môjho pohľadu hodnotím veľmi pozitívne. Príbeh, ktorý vás donúti zamyslieť sa nad hodnotami v živote a ukáže vám aj druhú stránku "moderného sveta". Som šťastná, že táto kniha patrí do mojej knižnice. Môžem naozaj len a len odporučiť.

Zaujímavá kniha (Mária, 7.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavá obálka, anotácia a aj názory na internete.... Odporúčam prečítať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x