bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Závisť 1. séria Prázdna rakva

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Závisť 1. séria Prázdna rakva

Román Závisť je inšpirovaný skutočným zločinom. Išlo o kyberšikanu. Toto realisticky napísané dielo predstavuje prvý zo série hrôzostrašných románov, pri ktorom vám celkom isto naskočia zimomriavky.

Detaily o knihe

Názov: Závisť 1. séria Prázdna rakva

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prečo? Lebo to bolo naozaj napínavé. A teda určite to bola jedna z naj kníh, ktoré som kedy čítala. (Michaelaaa, 18.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
V noci, keď zomrela Katelyn, sa začalo niečo, čo všetko zmenilo. ÚPLNE VŠETKO. Zlo máva rozličnú príchuť – od horkej až po zradne sladkú. V deň svojej smrti sa to dozvie aj tínedžerka Katelyn. V jednej chvíli je deprimovanou smoliarkou, v nasledujúcej už leží na pitevnom stole z nehrdzavejúcej ocele. Pohľad má sklený, pokožku stuhnutú. Bola to SAMOVRAŽDA? VRAŽDA? KTO JE NA VINE? Keď dvojčatá Hayley a Taylor Ryanové odhalia pravdu, zistia, že je oveľa znepokojujúcejšia, ako si doteraz predstavovali. Zároveň odkryjú aj ďalšie tajomstvo týkajúce sa ich minulosti. Prečo? Lebo to bolo naozaj napínavé. A teda určite to bola jedna z naj kníh, ktoré som kedy čítala.

Zvláštne, ale pútavé (Lucia Golianová, 12.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Úprimne, neviem aký postoj mám k tejto knihe zaujať. Na jednej strane záhada spojená s Katelyninou smrťou, na ďalšej záhada spojená so schopnosťami dvojičiek a ich minulosťou...a potom ten zvláštny koniec. Každopádne, kniha by nemala nikoho uraziť, pretože napísaná je dobre..možno je len trochu rozťahaná. Mňa k prečítaniu Závisti zlákala najmä obálka a anotácia. Očakávala som hrôzostrašný román z anotácie..dočkala som sa románu so záhadou, ktorá sa riešila dlhšie, než bolo potrebné. Napriek tomu to ale bolo zaujímavé čítanie.

požičaná (radka, 5.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
knihu som mala požičanú od známej a po jej prečítaní som sa rozhodla,že si ju niekedy kupim :) kniha je trochu zložitejšie napísaná a príbeh zanechá vo vás zvláštne pocity ešte dlho po prečítaní.

Závisť (Maja, 4.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Musím sa priznať že túto knihu som si kúpila predovšetkým na základe zaujímavého obalu. No keď som ju začala čítať bola som milo prekvapená príbeh o smrti dievčaťa na základe toho že ju niekto šikanoval cez internet dosť aktuálna téma a navyše celkom zaujímavo napísaná. Hoci hlavné postavy knihy dvojčatá boli podľa mňa vymyslené vplyvom až veľmi veľkej fantázie nakoľko majú schopnosť predpovedať smrť ale na druhej strane nebolo to niečo čo by som nedokázala prekusnúť. Stručne povedané kniha zo zaujímavou témou a ešte prekvapivejším rozuzlením. Odporúčam na dlhé zimné večery pri šálke čaju.

Kniha ma až tak nezaujala (Lucia Čulenová, 4.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Na tejto knihe ma rušilo veľa vecí, na príklad skákanie z prítomnosti do minulosti, dosť nesúrodý dej, ktorý sa väčšinou zaoberal zbytočnosťami. Ale inak to bolo príjemné čítanie na nudný deň

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x