bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Údolie 1: Hra

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:278
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Vaša cena: 7,50 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 2,45 € (zľava 25%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Údolie 1: Hra

Je tmavé… Leží uprostred pustatiny… A skrýva strašné tajomstvo...
Noví študenti Grace College oslavujú príchod do školy zoznamovacím večierkom. No čoskoro si Julia s kamarátmi uvedomia, že v údolí uprostred kanadských hôr sa dejú čudné veci. Prečo je v okolí školy toľko tabuliek so zákazmi? A prečo sa údolie nedá nájsť na Google Earth? Situácia sa vyhrotí, keď pred očami Juliinho brata skočí do Zrkadlového jazera akési dievča, ktoré vír okamžite stiahne pod vodu. Ale Robertovi nikto neverí - dokonca ani Julia. Ešte netuší, že v údolí vyjdú na povrch temné tiene minulosti, ktoré považovala za uzavreté.

Detaily o knihe

Názov: Údolie 1: Hra

Originálny názov: Das Tal - Season 1

Objednávací kód WP326457

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Napínavá (Dominika Semančíková, 11.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Zo začiatku ma kniha až tak neuputala. No som rada, že som pokračovala ďalej, pretože to bolo s veľkým napätím. Po dočítaní som sa chcela dostať aj k ďalším častiam, avšak zatiaľ sa mi to nepodarilo :) knihu odporúčam najmä tým, ktorí majú radi napätie.

Hra (Daniela Kmeťková, 5.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Čítanie bolo jednoduché a začiatok sa vyvíjal pomaly. Julia a Robert prichádzajú do Grace College neskôr ako ostatní. Grace College je tajomná škola, takmer úplne odtrhnutá od civilizácie. Ich spolužiaci nevedia odkiaľ sú a prečo prišli neskôr. A v Údolí sa začínajú diať čudné veci. Napätie sa teda niekde v tretine až polovici stupňuje a čítanie ide ako po masle. Napriek tomu ma kniha neočarila natoľko, aby sa zaradila medzi moje obľúbené. Ak budem mať možnosť rada si prečítam aj 2. časť, ale určite si ju nekúpim.

Skvelá (Nikola Truonogvá, 22.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som čítala a taktiežmusím povedať ako tuto kolegyňa že na začiatku ma neupútala a myslela som si že je to obyčajná kniha o deckách. Chcela somju vrátiť do knižnice ale rozhodla som že si ju dočítam, lebo nikdy nenechávam knihy nedočítané a nakoniec by som chcela poznať koniec. Kniha ma už v polovici zaujala. Plná tajomstiev a ďalších zápletiek. Už sa nemôžem dočkať na pokračovanie.

super (Anet, 2.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knižke som mala na začiatku také zmiešané pocity, myslela som si, že ju skoro vrátim tam, odkiaľ som ju vytiahla.Vôbec ma nezaujala a dokonca som mala nervy, že čo je to zase za nečitateľný brak. Ja osobne milujem knihy, ktoré ma hneď upútajú od začiatku a rýchlo ma vtiahnu do deja. No žiaľ pri tejto knihe sa tak nestalo. Ale vydržala som a fakt sa oplatilo. Ja som až na konci knihy pochopila, že to bol zámer autorky. Nechcela, aby z diela bol obyčajný nudný príbeh s rýchlym predvídateľným koncom. A rozhodne nie je! Krystyna Kuhn sa zamerala na mrazivé miesto Údolie a pekne pomaličky dávkuje napätie a odkrýva, čo je toto miesto zač. Škola, ktorá sa tu nachádza je plná tajomstiev a všetci čo ju navštevujú sú tiež záhadní. Súrodenci Júlia a Robert tiež. Sú tajomní a príbeh sa celkom slušne zamotá desivou krimi zápletkou. V deji sa objaví veľa postáv, ale sú fantasticky opísané, takže sa nemiešajú a sú ľahko zapamätateľné. Takže skoro sa nezaujímavý začiatok zmenil na super napínavý príbeh a ja som bola nervózna čo bude ďalej. Rýchlo som čítala ďalej a ďalej. Tak som sa do toho zamotala, že som zostala vyvedená z miery, keď sa to všetko rozuzlilo. Čakala som, že sa to skončí akosi inak. Fakt sa jej HRA podarila, to sa musí nechať. Teším sa už na Údolie : Katastrofa. Dúfam, že bude rovnako dobrá ako táto.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x