bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska a lož

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska a lož

Záverečný príbeh populárnej trilógie o bratoch MacCarrickovcoch, drsných škótskych horaloch, ktorých osudy poznačila dávna veštba.
Ethan, najstarší z bratov MacCarrickovcov, mal v mladosti povesť vychýreného zvodcu a jeho krása ženám vyrážala dych. Život sa mu v okamihu zmenil, keď istý šľachtic prikázal, aby mu zjazvili tvár za zločin, ktorý nespáchal. Keď po desiatich rokoch Ethan spozná očarujúcu Madeleine Van Rowenovú, dcéru svojho úhlavného nepriateľa, zaumieni si, že jej sľúbi manželstvo, zvedie ju a opustí, a tým sa zavŕši jeho pomsta. Jeho plán má však jeden háčik: hrdá, neprístupná krásavica ho čoraz väčšmi priťahuje...

Detaily o knihe

Názov: Láska a lož

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

laska a loz (V. Berdáková Pavlík, 20.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krasna. Uz v druhej casti ma zaujal Ethan a tak som sa tesila na tuto cast,ktora bola este lepsia ako ta predtym. Uzasna romantika neda sa pustit z ruk. Bohuzial som citala iba dve casti ..ta prva uz nie je dostupna...ale aj tak vyborne.

Ani neviete ako ju prečítate (Lucia, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak ste čítali dvojku, tak už tam vás muselo zaujať stretnutie Madeleine a Ethana. Aspoň mne sa to stalo a preto som bola šťastná, keď sa mi dostala do rúk tretia časť. Priniesol mi ju Ježiško v nedeľu a hneď večer som ju musela začať čítať. Maddy si toho v živote preskákala poriadne veľa. Smrť otca, z bohatstva skončila v najhoršom zapadákove v cudzej krajine, jej matka ju nemala bohvie ako rada... Bolo toho veeeeeľa a ďalšie nepríjemnosti ju čakali po prvom stretnutí s Ethanom. Páčilo sa mi, že knihy na seba "nenadväzujú", ale idú v jednom časovom pásme. To o čom som čítala v dvojke sa dialo, aj v tretej časti a bola to sranda. Ethana musíte milovať, neznášať, ľutovať a niekedy všetko dokopy. Je to zaujímavá postava. Za mlada sa dostal do nesprávnej postele a to sa pre neho skončilo osudne. Neviem sa, ale rozhodnúť, či to bolo dobre, či zlé. Mala som rada aj jej dve priateľky Beu a Corrine. Nech boli hocijaké, ale priateľky boli dobré. Kniha určite stojí za to, lebo s ňou strávite veľmi príjemné chvíle.

Wow (Nikola Hamarová, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dávno som nečítala také skvelé knihy, ako túto trilógiu. Všetky tri časti sa mi páčili, ale musím sa priznať, že najviac som čakala, ako dopadne Ethanov osud.. Osud nevrlého Sk´ta,s jazvou cez polovicu tváre.. Dokáže ho niekto milovať? Dokáže on niekoho milovať? Fakt skvelé zavŕšenie trilógie o bratoch, ktorým nie je súdené milovať a byť milovanými, až kým.. :) Ale to si prečítajte sami.. :)Ja knihy vrelo odporúčam.. :)

Láska a lož (Barbora Eliašová, 5.6.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
všetky tri boli úúúžasnééé:)))) všetkým vrelo odporúčam... takto má vyzerať pravá romantická kniha:))))

silné (Anna Chovancová, 3.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
citala som vsetky 3 diely, no tento bol co sa emocii týka asi najsilnejsi, pretoze Ethan sa láska bráni najviac, proste skvelé

krááásne! (Lenka Kyzeková, 28.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
3 časť krásnej trilógie o škótskych horaloch ma fakt dostala! mňam! to ja môžem!
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x