bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pes na mieru

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pes na mieru

Psích plemien je tak veľa, že len veľmi ťažko sa dá poznať, ktoré z nich sú pravé. Ako môžete vedieť, či váš pes bude brechať a rušiť susedov, či bude dobrý k deťom, či bude potrebovať veľkú starostlivosť o srsť, dokonca či jeho srsť nevyvolá u vás alergiu?
Práve tento s prehľadom napísaný sprievodca svetom psov vám poskytne všetky potrebné informácie o základných vlastnostiach 130 plemien, uľahčí vám výber a vy si budete môcť zvoliť toho najvhodnejšieho spoločníka priamo na mieru svojej povahy, okolností aj podľa nárokov rodiny. V tejto knižke si môžete nájsť vhodné plemeno, či už ste hlučný a podnikavý, alebo pokojný a uvažujúci, či ste náruživý športovec, alebo je vaším najobľúbenejším športom ležanie na pohovke, či uprednostňujete pokojné vychádzky vidieckou krajinou, alebo veselú rodinnú zábavu v parku. Dozviete sa v nej o psoch, ktoré sa rady predvádzajú, o psoch vľúdnych a ostražitých, jednoducho o všetkých vlastnostiach a povahových črtách, podľa ktorých si môžete zvoliť toho najsprávnejšieho psa a stať sa jeho ideálnym pánom.

Detaily o knihe

Názov: Pes na mieru

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi pekná knižka (Piper, 29.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyberanie psa je to najťažšie rozhodovanie. Treba sa na neho pripraviť, urobiť mu miesto v dome ale aj v živote. Je to veľký krok, ktorý veľa ľudí podceňuje. Psík nie je hračka, ale živý tvor, o ktorého sa treba starať. Rovnako ako človek, aj psík potrebuje istú starostlivosť o srsť, pohyb a svoj vlastný domov. V tejto knižke sa dozvieme veľa dobrých informácií ktoré sú potrebné pre chov rôznych plemiem. Či je to buldog, labrador, teriér alebo bígel, či je to malé alebo veľké plemeno, nájdeme ho tu.Taktiež tu môžme nájsť, či sa daný havo hodí k deťom, k starým ľuďom alebo k ďalšiemu psovi. Jednoducho, táto knižka je perfektná a zaručujem, že vďaka nej si vyberiete to správne plemeno pre vás.

Bombové (Sweet girl, 21.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý človek, ktorý miluje najlepšieho priateľa si túto knižku zamiluje. Nie len že si človek dokáže popozerať psíkov, ale navyše sa v tejto knižke nachádza aj charakteristika každého plemena. No toto nebola jediná vec, čo ma dostala. V tejto knižke je taktiež prehľad podľa istých kritérií, aký pes sa k Vám najviac hodí. Psík ktorý má rad deti i starších ľudí, o ktorého sa netreba veľmi starať a ktorý sa dá ľahko vycvičiť? S touto knižkou to nebude žiadny problém. Táto kniha ma jednoducho dostala. Úplne som si ju zamilovala,.... Jej obsah, jej opis psíkov, fotky i výber psíka podľa určitých kritérií. Aká knižka toto všetko obsahuje? :) Vďaka tejto knižke je vyberanie správneho plemena pre Vás jednoducho hračka.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x