bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zametanie vody

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zametanie vody

Rozvod. Zdalo by sa, že v dnešných časoch bežná záležitosť. Rozchod dvoch ľudí však zakaždým bolí, minimálne jedného. Hrdinka novely Zametanie vody zostáva sama s dvoma deťmi. Nechce sa zmieriť s faktom, že to tak už zostane navždy. Zaťato četuje na internete, stretáva sa s nádejnými milencami, aby sa znova a zas presvedčila, že ten najlepší jej len nedávno sám odišiel z bytu... Problém osamelosti sa vyostrí nečakaným, vážnym ochorením dcéry Leny. Ako chodiť po svete s vystretými plecami, keď sa na vás všetko rúti?

Ekonómku Ivanu Lackovú neuspokojuje suchopárna reč úradných dokladov, výkazov či čísel. O svojej najnovšej novele hovorí: „Zametanie vody je miešaný drink z toho, čo som sama zažila, aj z osudov ľudí okolo mňa. Pohár som doplnila veľkými kúskami farebnej fantázie. Koktail sa pije so slamkou, v pohode. Každá kvapka by mala byť ako riadok v knihe – prekvapením.“
Napísať vtipnú knižku o neľahkých veciach nie je jednoduché. Ivane Lackovej sa to podarilo. Mozaika príbehov zo súčasnosti sa číta naozaj s pôžitkom, až si človek po odložení knižky musí povzdychnúť: „Kde, dočerta, tí ozajstní chlapi sú, keď sa také skvelé ženy mordujú osamelosťou?!“

Dostupné verzie titulu

Zametanie vody Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zametanie vody

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zo života (Silvia, 12.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veselé, jasné, zo života. Pútavé, napísané inak, ako to ponúka väčšina súčasných románov. Kniha Zametanie vody nie je o tom, aby ste čakali, ako to celé napokon dopadne; koho si hlavná hrdinka nájde, ako prekoná stretnutia s bývalým, koľko energie vynaloží na boj s dcérinou chorobou a „chytrákmi“. Je o tom, že dúfate, že to „rýchlo nedopadne“ a za každou stránkou bude ďalšia a ďalšia... Za poslednou však už nebola. Všetko, čo bolo treba povedať, bolo vypovedané.

Zametanie vody - úžasný nápad pre názov knihy (Tatiana, 29.6.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem všetko zaujímavé, čarovné a neopakovateľné. Autorka zvolila úžasný názov pre svoje dielo. Nikdy nič nie je tuctové ak nám to prináša potešanie, úľavu, energiu a v neposlednom rade relax. Kto si chcete oddýchnuť s vynikajúcou knihou v lone, tak nečakajte, kým ju vypredajú....(:-))

Dominika (Janka, 18.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dominika citujem Tamaru:„Ak máte radi povrchné ženské romány, v ktorých hrdinky celú svoju energiu venujú dramatickým úvahám o tom, komu dať a komu nie...tak si knihu Zametanie vody radšej nekupujte,“ to znamená, že táto kniha je o niečom inom ako tie tuctové o lacnom až úchylnom sexe ako to býva v mnohých dnešných knihách...nekupujte ak čakáte nehodnotnú knihu...najprv čítaj poriadne a potom hodnoť hodnotenie...

reakcia (dominika, 18.5.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
ešte som knihu nečítala,no podľa úryvku,ktorý som si prečítala,môže byť dobrá.mám rada príbehy zo života reálne,každý sa v nich môže nájsť.len ma pobúrila,aj ked autorku nepoznám,ako si môže niekto verejne vyhlásiť,aby sa dotyčná kniha nekupovala.Ćo má Tamarka,aké životné skúsenosti??!!!mne ked niečo nevyhovuje,tak si to nekúpim a nedávam to do sveta.

janka (dominika, 18.5.2011) Odpovedať

0
prepáč máš pravdu.je to celé domiešané.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Vidím, že ti to zametanie nejde,“ povzbudzoval ma ex. Asi ho bavilo podpichovať niekoho chorobne závislého od poriadku, keď mu bordel prerastá cez hlavu.
Teraz mi však prerastá cez hlavu život bez chlapa. Už som si zvykla mať niekoho pri sebe. Lenže – kde nejakého nájsť? Hľadať si chlapa na nete ma už prestalo baviť. Najmä odkedy mi Anikó rozprávala o svojom manželovi. Zaregistroval sa na nejakom chate, aby vraj mohol s chlapmi diskutovať o športových výsledkoch, iné ho akože nezaujímalo. No raz ho prichytila, ako sa pri počítači robí, a poriadne ju to vzalo.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x