bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prebúdzanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prebúdzanie

Nezvyčajný príbeh Diany, ktorá dlho trpí komplexom menejcennosti, sa nesie v dvoch časových rovinách. Mladá žena sa po strate dieťaťa ocitne v nemocnici. Pod vplyvom udalostí sa jej podvedomie nechce prebudiť zo spánku a v spomienkach hľadá odpoveď na otázku, čo sa to porobilo s jej životom.
Nie tak dávno sa plachá, nevyrovnaná Diana napriek matkinmu nesúhlasu vydala za Kamila, muža s prázdnymi vreckami, ale veľkým srdcom. Kamil jej ponúkol porozumenie, lásku a istotu. A najmä očividne miloval každý kilogram navyše na jej plnom tele. Žiaľ, nedostatok prostriedkov pomaly, vytrvalo nahrýza Dianin rodinný život. Zdá sa, že aj Kamil sa nejako mení... Zvíťazí neistota a čoraz väčšie podozrenie nad vierou a odhodlaním ubrániť svoju lásku?

Dostupné verzie titulu

Prebúdzanie Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Prebúdzanie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá kniha (Ruženka, 1.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Prebúdzanie ma veľmi zaujala a podmanila si ma strhujúcim príbehom mladej zakomplexovanej ženy, ktorá sa napriek varovaniu rodičov vydá za svoju "lásku života". Hoci je hrdinka knihy neskôr v manželstve nespokojná a sklamaná manželovým postojom ku nej, hľadá si svoje pevné miesto v živote a statočne sa pasuje s nepriazňou osudu. Kniha bola pre mňa emotívna a čítala som ju jedným dychom.S napätím som čakala, či si vybojuje svoje šťastie.

Prebudzanie (Veronika Jurčišinová, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
V tomto skvelom príbehu mladej ženy, ktorá nachádza seba a svoje ja až po prežití malej životnej traumy, aby sa poučila a zároveň naučila byť sama sebou a stála pevne nohami na zemi, sa určite nájde mnoho žien. Cesta k tomu pravému šťastie nebýva vždy bezproblémová. Andrejka píše ľahko, bravúrne prenáša dej knihy z prítomnosti do minulosti a jej štýl písania si dokáže podmaniť čitateľa. Teším sa na jej ďalšiu knihu...

Prebúdzanie (Vera Čáranová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dočítala som knihu Prebúdzanie. Je to pekný príbeh mladej ženy,hrdinky, ktorej život prináša ťažké situácie a ktorá sa opakovane vyrovnáva s nastolenými problémami. Kniha je písaná ľahko, zrozumiteľne, zaujala ma hneď od začiatku a veľmi sa mi páčila.

prebudzanie (anna, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som precitala velmi rychlo. Jednoducho napisana a lahko sa citala.Chcela som vediet ci nakoniec najde svoje stastie. Pribeh sucastnosti,V niektoych pasazach akoby autorka pisala o mne....

kniha nielen o prebúdzaní (Inuš, 13.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj napriek tomu,že v knihe sa prelína prítomnosť s minulosťou,kniha sa číta ľahko.Je to krásny aj keď dosť smutný príbeh plný lásky,bolesti,nenávisti.Aj keď niekedy som hrdinku nechápala,tak aj tak som všetko prežívala s ňou.Je to strhujúci príbeh o neľahkej ceste za životným šťastím.Ak máte radi príbehy zo života,tak si ju prečítajte.Strhne vás tak,že keď začnete čítať budete mať problém prestať ,o)

Fantastická kniha (Zuzana, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napínavá kniha od prvej strany po poslednú...Silný príbeh psychicky týranej a osudom skúšanej ženy s pocitmi menejcennosti, ktorá sa dokázala po strate dieťatka vzchopiť a zobrať život do svojich rúk z toho správneho konca...príbeh, ktorý sa môže stať každej z nás...pre mňa veľmi emotívna kniha, ktorú som nedokázala odložiť, kým som nedočítala poslednú stranu..

oddychova kniha (Mária Kuncová, 15.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dej je písani v minulosti aj prítomnosti..Dokažete sa vžit do osudu hl. hrdinky...Kniha je napísana ľahko..Priklad toho, že človek sa nemá vzdávat aj ked cesta za sťastím nebyva vždy jednoduchá...
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Viete o tom, že váš muž spí s mojou ženou?“ hnevlivo na mňa vychrlil akýsi muž, len čo som otvorila bránku. Bol o hlavu vyšší, týčil sa nado mnou ako hora a zdalo sa, že sa už-už sa na mňa vyrúti, akoby som na príčine bola ja.
Vytreštila som naňho oči. Preboha, čo odo mňa tento chlap chce?
„Viete o tom?“ zvrieskol neznámy, až ma premkol strach, či nie je šialený.
„Neverím vám,“ odbila som ho naoko ľahostajne.
„Naozaj nie?!“ reval mi do tváre, akoby ho môj pokoj rozzúril ešte väčšmi.
Istotne sa mýli, opakovala som si v duchu, ale jeho zúrivosť ma predsa len prebrala z ohúrenosti a prinútila sústrediť sa na to, čo povedal.
„Našiel som maily, v ktorých váš manžel vyznáva mojej žene lásku, lichotí jej a ďakuje za najvzrušujúcejšie a najohnivejšie noci vo svojom živote. Pche, vraj sa o ňu bude starať ako o kvetinku,“ doložil ironicky, ale zúfalstvo na jeho tvári sa ešte vystupňovalo.
„Nie som na to zvedavá!“ praskli mi nervy a jačala som už aj ja. „Svojho muža si poznám a aj si ho ustrážim!“ vmietla som mu do očí.
„Ustrážite?“ sarkasticky si odfrkol.
„Ja, áno,“ zdvihla som hlavu a premerala si ho od hlavy po päty. „To vy ste si asi neustrážili vlastnú ženu!“ odvážne som vystrčila bradu. Skrotol. Plecia mu ochabli.
„Choďte dočerta!“ zabuchla som mu bránu pred nosom, zamkla a trielila do domu. Aj keď som sa naňho hnevala za klamstvá, ktorými ma chcel balamutiť, neodolala som a schovaná za záclonou som ho sledovala cez okno.
Neznámy sklonil hlavu, nenáhlivo sa otočil a odchádzal stareckým krokom, akoby za sebou ťahal okovy...

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x