bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je)

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je)

Pravidlá a dogmy sa nesmú stať normou nášho chovania. Veď čomu sa človek najviac bráni, to ho aj tak ako prvé dostihne. História mnohokrát dokázala pravdivosť tézy, že ktokoľvek poruší nejaké tabu či zákon, prinesie to niečo dobrého, životodarného. Mali by sme byť v pohode sami so sebou, prijať svoje bytie. Potom nás prestane bolestne zasahovať kritika ostatných a budeme oslobodení od závislostí. Dokiaľ toho druhého potrebujeme, nie sme skutočne slobodní. Keď sa oslobodíme od strachu, že nás partner opustí, sme schopní dať mu aj väčšiu slobodu. Láska sa nedá uväzniť a držať nasilu. Kým žijeme, je našou úlohou a zmyslom nášho života naučiť sa milovať. Nielen svojho partnera, ale všetko – bezhranične, neobmedzujúco, všeobsahujúco. Vysielať lásku, ktorá nevylučuje nič a nikoho.

Detaily o knihe

Názov: Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

hirax je pán (Petra Ištokovičová, 12.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hirax je pánom, nie len tejto doby, ale aj tej budúcej, budúcejšej, aj tej, čo prežije Majský koniec sveta. Trošku by som oponovala pani/slečne Hudákovej, že povrchný čitateľ prečíta zadnú stranu a povie si, "preboha to je neslýchané". Prečítam zadnú stranu ako prvú a táto ma okamžite vniesla do deja, že to nebudú sladké romány, pani S. Kniha ukazuje svetu, ako to tu naozaj funguje. Čitateľ sa to nedozvie medzi riadkami, je to krásne naservírované na zlatom podnose a je už len na človeku, ako sa s tým popasuje. Ja už len toľko, na každého tá kniha zapôsobí inak, posúvam tieto knihy ďalším, ale ešte som nenašla nikoho, kto by mi protirečil!

Niečo krásne (Renáta Hudáková, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je úžasná :) Najviac sa mi na nej páči že v nej Hirax písal všetko tak ako je...Všetko na rovinu žiadna servítka pred ústa...No najúžastnejšie na nej je že ak si nejaky povrchný čitateľ prečíta zadnu stranu tak si povie ,,preboha to je neslýchane". A tým ho odradí ale Hirax možno nechce byť najpredávanejši ale chce aby si ľudia niečo z tejto knihy zobrali. A ja som si určite zobrala je tam mnoho krásnych skrytých myšlienok ktoré mám podšiarknute a dokona niektoré aj naučené...Túto knihu odporúčam každému a snažím sa ju požičiavať aj keď je už trošku ošúchaná ale láskavo ošúchana... Dokonca mám od Hiraxa osobne podpísanú knihu - Raz aj v pekle výjde slnko. Bola som šťastná ako blcha keď som ho videla :))

skvelá (Jana Drgoncová, 28.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
keď mi kamarátka knihu požičala so slovami: "túto si isto prečítaj, je to o neplnoletej babe a staršom hudobníkovi ktorí sa zaľúbia" moc sa mi do nej nechcelo. a teraz patrí medzi moje najobľúbenejšie :) úžasná kniha s krásnymi myšlienkami aké vie vymyslieť iba palko :) milujem hiraxove knihy, ale túto mám najradšej. možno práve kvôli príbehu, ktorý som s predsudkami najskôr zavrhla ako nezaujímavý a ktorý ma presvedčil o pravom opaku; ale určite aj kvôli množstvu krásnych viet v ktorých som sa našla. tak precítené opisy, slovné hračky, to je hirax. je vidieť že sa narodil pre písanie a pre to, aby rozdával svoju pozitívnu energiu ďalej tým, ktorí ju potrebujú. u mňa prišla kniha presne v období keď som niečo takéto potrebovala prečítať, preto chcem poďakovať palkovi za to čo robí, lebo to robí dobre a dúfam že s písaním neprestane :)

perfektná (Heni, 25.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to prvá kniha, čo som od "Hiraxa" čítala, ale veľmi sa mi páčila, a určite chcem prečítať aj ostatné. Je písaná štýlom veľmi príťažlivým pre mladých ľudí a číta sa veľmi ľahko (zhltla som ju na jeden šup). Príbeh je silný, z bežného života a to čo prežívajú títo mladí ľudia sa môže prihodiť komukoľvek z nás. Vrelo odporúčam každému

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x