bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Klamstvá

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Klamstvá

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Viola a Viktor majú na prvý pohľad takmer ideálne manželstvo. Milujú jeden druhého, osemmesačnú dcérku Nikolku, svoju prácu. Viola je úspešná módna návrhárka a Viktor novinár, momentálne na materskej dovolenke. Sú zaujímavým párom pre priateľov aj známych, všetci ich obdivujú a závidia im. No zdá sa, že ich vzťah má predsa len vážne trhliny: trhliny v podobe Viktorových lží a klamstiev, ktoré časom náhodou vyjdú na povrch. Viola je šokovaná a nevie čo ďalej...

Detaily o knihe

Názov: Klamstvá

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam... (Lenka Dzuríková, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada knihy, ktoré mi do života niečo aj prinesú, a jednou z nich je aj táto - Klamstvá - príbeh silnej ženy, ktorá sa pasuje s nečakanými prekážkami. Čitateľ má ku koncu predtuchu, ako to asi skončí, a práve to ma tu prekvapilo, že to neskončilo tak, ako som (klasicky) očakávala...treba prečítať ;)

výborná (Lenka Kacvinská, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako každá kniha pani Vasilkovej aj táto je jedinečná a niečím zaujímavá a som rada, že som mala možnosť si ju prečítať. Odporúčam každému kto má rád román plný zvratov a napätia ako to vlastne skončí!

Klamstvá (Martina, 2.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihy zo života sú skvelé, lebo si prečítate to, čo možno zažívate aj vy ... alebo to čo môžte zažiť ... odporúčam

klamstvá (Jana Komadová, 23.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
zasa krásna kniha autoka jednoduch opisuje bežný život obyčajnej rodiny zo všetkým čo k tomu patrí radosti aj starosti presne ako v bežnej rodine a kažná z nás si tam niečo zo svojho života nájde donúti ju to zamyslieť sa už mám kúpenú dalšiu knihu od autorky

Klamstvá (Renka Lomnická, 15.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi rada čítam knihy "Také zo života" .Preto moja najobľúbenejšia spisovateľka je práve Táňa Keleová Vasilková.Vždy sa v jej príbehoch nájde niečo čo mi pripomína môj život.Možno rada,či poučenie čomu sa vyhýbať,alebo čo skúsiť zmeniť vo svojom živote. Naposledy som prečítala práve knihu Klamstvá..Je neuveriteľné,ako sa dokáže obrovská láska medzi mužom a ženou zmeniť pri prezradení dlho utajovaného tajomstva. Do poslednej stránky som verila,že sa vzťah medzi Violou a Viktorom urovná a zvíťazí ich obrovská láska..ale nestalo sa..a aj taký je život. Preto sa mi tieto knihy tak veľmi páčia..sú o obyčajných ľuďoch,možno o takých z nášho okolia..možno o nás ....

klavdia (ja sim mislim ze to, 14.3.2011) Odpovedať

0
ta som milavala jednecho chlapca ale staleho ho mam rada ale on mna ne preco???

bundova (klavdia bundova, 14.3.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
to je fes dobre co ste na pisale

krasna kniha (jarmila, 16.9.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
aj ja sa pridavam k nazorom citatelov. Zaujimava kniha hovoriaca zaujimavy pribeh,ktoreho hlavnou hrdinkou moze byt kazda z nas. kniha je napisana zaujimavo a aj tie nadavky, ktore su tam su preto, aby vyjadrili realitu mnohych slovenskych rodin.

vsetky knihy (Stevka, 7.4.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zdravim autorku aj citatelov jej romanov.Vsetky knihy,ktore napisala boli svojim sposobom jedinecne a obohacujuce.Su to pribehy zo zivota a urcite mnohe z nas sme sa ocitli v podobnych situaciach ako hrdinky pribehov.Vzdy sa tesim na novu knihu.Vtedy si urobim pyzamovy den a precitam si ju celu.A kniha koluje od jednej kolegyni ku druhej a potom o nej spolu diskutujeme.Autorke prajem vela tvorivych napadov.

T. K. Vasilková - Klamstvá (Monika, Nové Zámky, 6.4.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím si, že Klamstvá sú najlepším autorkiným doteraz vydaným titulom. Majú perfektný dej s originálnou zápletkou, ktorú zatiaľ autorka nepoužila v žiadnej svojej knihe. Páči sa mi zmena oblasti, ktorú zvolila, taktiež pútavosť, ktorá núti čitateľa prečítať ju na jeden dych. Ani neviem ako, ale práve som na posledných stranách a ešte neviem, ako kniha skončí, no dočítam ju určite na jeden šup možno ešte dnes večer.Zároveň sa už teším na ďalší titul, ktorý mi obohacuje knižnicu a to Rozbité šťastie. A už teraz čakám ďalšie knihy od tejto vynikajúcej autorky. Dúfam, že sa ich čoskoro dočkám.

čo mi vadí? (berny, 28.2.2010) Odpovedať

priemerná kniha
...prečítala som takmer všetky knihy od tejto autorky a musím povedať, že sú to príjemné oddychovky, ale vadí mi, že takmer v každej sa nájde pre "dotyčnú ubolenú ženu" hrdina v podobe doktora vdovca, alebo niekoho jemu podobného...V knihe klamstvá mi vadily nadávky, to sa tam fakt nehodilo a ešte to ako sa z mrchy Violy stane Viola s brilantným charakterom.

Ina,ale opat krasna kniha (Slavka, 22.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mila pani Vasilkova,chcem Vam srdecne podakovat za krasne chvile,ktore som pocas Vianoc stravila pri citani Vasej knihy.Musim povedat ze kniha bola ina,ale pre mna skutocne opat velmi krasna.Mam precitane vsetky Vase knihy.Su o mne,o nas,o skutocnom zivote.A aj Viola a Viktor tvorili sucasny realny manzelsky par.Velmi sa mi pacilo to,ze si Viola nasla cestu k svojej uz dospelej dcere,aj ked sa jej rozpadlo manzelstvo.Ja svoje 25 rocne manzelstvo zakladam na pochopeni ,tolerancii a pravde,lebo klamstva .....Sami sme sa o tom mohli docitat vo Vasej knihe...Zelam Vam vela,vela krasnych tem na nove romany,ktore budu urcite stale naplnat pokojom a laskou moj dom a moju rodinu.Zelam Vam taktiez pevne zdravie a uz dnes sa tesim na novy roman.

Koniec dobry pre Violu ale nie pre Viktora (Lubica, 22.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyborna kniha, precitana za par dni (ako vsetky ine). Necakala by som sice, ze sa bude Viola na Viktora tak hnevat za prekvapenie ktore jej dal, ked ona mala take iste...trosku ma zarazilo ako sa spravala ku svojej malej dcerke, so zaciatku s nezaujmom- a necakany rozvod, myslela som si ze si k sebe najdu cestu. Aj mi ho bolo luto, ved to nebol zly muz. Vsetci robime chyby...vyborne napisana kniha.

Superrr (Mirik, 15.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Náhodou mne sa táto kniha páčila, dej je fakt skutočne reálny. Pri každej knihe od tejto autorky si poplačem, akým ju nedočítam hneď do konca tak nemám pokoj :D. teším sa na ďalšie a ďalšie knihy.

Neoslovila ma (Martina, 7.1.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Mam vsetky knihy od nej,okrem prvej...len z tejto som zostala sklamana,vadili mi skarede slova...kliatie...aj ked jasne ze treba pritvrdit sem tam tu boli nadnesene a posobili zvrhlo a slaby dej....zapletka o nicom...bavilo ju to vobec pisat,alebo slubila k vianociam vydat roman?!

Táto kniha ma sklamala (Silvia, 5.1.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Napriek tomu, že mám od tejto autorky všetky knihy, táto ma veľmi sklamala. Nie som u pani Táni zvyknutá na slabú zápletku, čítala som ju už len z povinnosti, ale verím, že je to len ojedinelosť. Veľmi by ma potešilo, ak by sa urobila dotlač jej úplne prvého románu Cena za nežnosť, lebo práve tento chýba v mojej kompletnej zbierke, neuvažujete nad tým?

Perfektné knihy (Sima, 26.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne sa neuveriteľne páčia všetky jej knihy ,je to úžasná spisovateľka,píše o živote ,každý/á sa tam môže nájsť ,nepíše tie sladučké romániky, kde všetko vždy dopadne dobre ,čo ľudí len pomýli,tu všetky problémy života zobrazí takisto aj slasti... teším sa na ďalšie knihy,verím, že ich bude ešte mnoho...

"bravooo" (Ivan, 23.12.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
Novinar na materskej dovolenke pri osemmesačnom dietati a strasne klame. Klamstvá výjdu časom náhodou napovrch. Neuveritelna zapletka ... hned si bezim knihu kupit, nech viem, ako to celé dopadne.

Zase o ničom... (Lucia, 21.12.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
Táto kniha presne tak ako aj tie prechudzajúce je presne o tom istom. Domnievam sa, že pani Keleová-Vasilková berie spisovateľstvo ako "job", ktorým si krásne zarába a keďže som ju už niekoľko krát počula o sebe hovoriť, že pracuje na knihách 8 hodín denne a nepotrebuje múzu ako ostatní autori, domnievam sa, že píše podla šablóny, ktorú má uloženú v počítači. Dosadí len iné postavy iné mená pozmení dej a kniha na ktorej si zarobí je na svete a opäť sa stane najčítanejšou slovenskou autorkou roku. Pri pohľade na plytký dej kníh je to zarmucujúci fakt, že u nás sa najviac číta slovenská "Steelovka", ale bez strhujúceho deja a bez štipky fantázie. Môj dojem z autorky nielen z jej kníh ale aj z jej vystupovania nie je príjemný, domnieva sa, že je jediná úspešná autorka na SR, bohužiaľ máme mnohých oveľa lepších a kvalitnejších autorov, ale keďže písanie berú ako hobby a píšu s láskou a najmä knihy s dejom, neprodukujú knihy ako na bežiacom páse a tým pádom pod záplavou brakových kníh zaniknú.

Super knihy (Antónia, 27.11.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som všetky knihy od pani Táne, veľmi sa mi páčili, niektoré som čítala niekoľko krát, jej príbehy sú zo života, myslím, že sa v jej knihách nájde veľa čitateliek,teším sa na ďalšie nové knihy.

Vdaka za vsetky romany,pani Tana (Slavka Kucova, 20.11.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi sa tesim na opat skvele citanie.Precitala som vsetky doposial vydane tituly od danej autorky.Mozem povedat,ze vsade som sa nasla...Byvam na D.dieloch v Bratislave ako opisuje autorka v jednom z romanov,som ucitelka 1.rocnika,bola som dlho bezdetna atd...My dve akoby sme sa uz dlho poznali,preto som sa novej knihy uz nemohla dockat.Pani Tana je skvela spisovatelka s ktorou sa ja cez jej romany rozpravam kazky vecer pred spanim.Vdaka za krasne chvile pri Vasich romanoch.

Klamstvá (Petra Imrichová, 19.11.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite to bude opäť skvelé čítanie...pretože pani Vasilková je skvelá spisovateľka a píše o veľmi aktuálnych témach zo súčasného života...každá/každý z nás sa v jej knihách môže nájsť...

:) (fishka, 6.11.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi prijemne citanie, pri ktorom sa vam enbude chciet odbiehat. Ved Táňa je zárukou kvality..a je to predsa tak sucasna tema...
Všetky komentáre (23)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x