bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vieš udržať tajomstvo?

Vydavateľ: Talentum (Talentum s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vieš udržať tajomstvo?

Optimistickej, ale smolou prenasledovanej Emme Corriganovej sa začína dariť. Už skoro rok má stále zamestnanie, po boku jej stojí skvelý priateľ a dokonca sa jej rysuje aj pracovný postup. Všetko sa zvrtne po schôdzke s nespokojným zákazníkom. Zničená sa vracia z jednania lietadlom a v hrozivej situácii počas turbulencií sa zverí so svojimi najtajnejšími tajomstvami mužovi sediacemu na vedľajšom sedadle. V práci zistí, že mužom, ktorému sa zverila je sám veľký šéf. Ten sa vydal na týždennú návštevu anglickej pobočky podniku, v ktorom pracuje. Toto odštartuje sériu chaotických, citovo vyčerpávajúcich a komických situácií.

Detaily o knihe

Názov: Vieš udržať tajomstvo?

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sranda (Simona, 25.6.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ešte som sa pri žiadnej knihe nesmiala...no pri otázke Vy ste Ken ????? som si nemohla pomôcť :D Výborná kniha ....

Super! (Klaudia, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Totálne skvelá kniha :)) Úžasné ma zabavila, no sklamal ma počet strán... Veľmi živo by som si vedela predstaviť pokračovanie tejto knihy. Naozaj, kto sa raz čo i len pozrie do tejto knihy, už ho to nepustí! Len prvá veta naznačuje že človek by rozhodne mal pokračovať v čítaní :) Odpočúčam naozaj každéme, ale hlavne dievčatám! :)

Viem udržať tajomstvo :-) (Veronika Ižáková, 14.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ale vám prezradím, že je to skvelá kniha. Práve ju čítam a už som pri konci. Autorkin štýl sa mi veľmi páči, a ako aj predošlé knihy, ktoré som od nej čítala ( Bohyňa domáceho šťastia, Závislá od nákupov) ma ani táto nesklamala. Smiala som sa skoro stále ale niekedy to bolo fakt drsné a len neveriacky som čítala ďalej a čakala čo sa stane. Túto knihu odporúčam prečítať, tak neváhajte a smelo toho!

Výborná knižka (Lucy Lu, 25.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto má rád vtipné knižky s nadhľadom, naozaj odporúčam, veľa somsa zasmiala, táto autorka píše skvelé knihy. Mám rada knihy, ktoré mi zdvihnú náladu. Knihy , ktoré sú napínave, ale dej je častokrát veľmi záporný, z nich nemám dobrý pocit. A ja chcem mať z knihy pekné pocity, z tejto som určite mala a baví ma jej štýl písania. Výborné čítanie!!!!

Takmer majstrovské dielo! (Rozália Kiseľová, 27.8.2012) Odpovedať

Tak táto kniha je absolútne úžasná. Hltala som každú stránku a na každom riadku som sa skvele bavila. Úplne som sa vcítila do role Emmy, pretože je predstavená ako bežná smrteľníčka, žiadna nadprirodzená bytosť, ktorá má v živote iba šťastie, práve naopak, sprevádza ju množstvo trapasov, menších či väčších. A tak ako každý z nás, občas túži strčiť hlavu do piesku a mať od každého pokoj. Keď už si myslí, že sa jej blýska na lepšie časy, objaví sa stále nová a nová prekážka, s ktorou sa musí vyrovnať. Autorka vás zaujme štýlom, ktorý je svojský, ironický, no v knihe sa objavia aj momenty, pri ktorých vám bude hlavnej hrdinky skôr ľúto ako keby ste sa mali na jej životných peripetiách pobaviť. Najviac u mňa zabodovala autorkina fantázia - keď už si človek myslí, že to kinsellová uzavrie a dopraje Emme konečne šťastie, tak práve vtedy sa objaví ďalší zvrat, ktorý však vôbec nepôsobí ako silený, ale ako súčasť geniálneho talentu autorky. Knihu nepustíte z rúk, pokým sa neprepracujete ku koncu. Táto kniha ešte dlho zostane v mojom vnútri a budem sa snažiť brať si príklad z Emmy, ktorá sa snaží veci vždy brať s nadhľadom a optimisticky, hoci jej život neustále hádže pod nohy polená.

Táto knižka chytí za srdce :) (Michaela :), 18.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite odporúčam na 1110 %, táto knižka patrí medzi moje oblúbené, vyznačuje sa skvelým humorom, zaujímavou ľúbostnou záplatkou a dojímavým koncom :) Knižka sa číta ľahko, nie sú v nej ťažké myšlienky,nič čo by vám strpčovalo čítanie :) Príjemné letné čítanie, jednoznačne ak patríte k romantickým dušiam , tak si prídete na svoje :)) ♥

Ak sa chcete dobre zabaviť prečítajte si túto knihu (Nora Bočkayová, 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mam rada štýl ako autorka píše, prečítala som takmer všetky jej knihy. Táto sa mi však z nich páčila najviac, komické situácie, ktoré sa môžu prihodiť komukoľvek z nás. Nie raz som sa prichytila, že sa smeje pri čítaní knižky nahlas, čo sa mi často nestáva. Ak niekto hľadá, oddychovku pri ktorej sa príjemne zabaví vrelo odporúčam.

super knižka (Megyerová Mária, 3.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa mňa najlepšia knižka od tejto autorky. Je zábavná a skvelo napísaná, takže si zaslúži 5 hviezdičiek.

Príjemne pobavila (Katarína Merašická, 21.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od Sophie Kinsella som poznala len sfilmovanú verziu knihy Závislá od nákupov a nejako zvlášť ma nenadchla. Až neskôr mi bola odporúčaná táto kniha so slovami, pekná kniha hlavne pre dievčatá. Emma je obyčajné optimistické dievča, ktorej sa veľmi nedarí. Pri návrate z dôležitého rokovania so zákazníkom, sa cestou v lietadle pri turbulenciách zdôverí neznámemu mužovi z vedľajšieho sedadla so svojimi najintímnejšími pocitmi. Prezradí na seba veci, o ktorých s nikým nikdy nehovorí. Neskôr sa opäť stretne s týmto mužom a zistí, že je to majiteľ spoločnosti v ktorej pracuje. Na základe tohto zistenia dochádza k rade komických situácií a rôznych dôležitých zvratov v jej živote.
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x