bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dobre sa drž

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dobre sa drž

Naozaj poznáte vlastné deti?

Tia a Mike Bayovci nechceli svoje deti špehovať. No ich šestnásťročný syn Adam sa znepokojujúco zmenil – a keďže jeho najlepší kamarát Spencer Hill nedávno spáchal samovraždu, nemôžu potlačiť strach. Tak dajú synovi na počítač nainštalovať monitorovací program, aby vedeli, aké stránky navštevuje, s akými ľuďmi sa kontaktuje a o čom si s nimi píše. Nedozvedia sa všetko – ale čo odhalia, vyzerá ako potvrdenie ich najhorších obáv.
Betsy Hillová náhodou zistí, že posledná noc jej syna Spencera nebola taká, ako si myslela. Odrazu sa vynárajú otázky. Kto môže za smrť Spencera Hilla? A prečo z rodičovského domu náhle zmizol Adam Baye? Odpovede vedú len k ďalším záhadám. Zúfalí rodičia sa vrhajú do pátrania na vlastnú päsť, zatiaľ čo v ich okolí vyčíňa sadistický vrah.

Detaily o knihe

Názov: Dobre sa drž

Originálny názov: Hold Tight

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Odporučam (Anna Telekešová, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha bola velmi dobra.Dej ma velmi zaujal a som rad ze sa mi dostala do ruky,Pozrel som sa na svet inym pohladom a zistil som ake je dolezite davat si pozor nato co a ako a hlavne kedy ma clovek povedat.Je tam zapletena policia,znamy,susedia,spoluziaci,rozne deje a situacie a nakoniec rozuzlenie ake by vas ani vo sne nenapadlo,.ako veci a situacie pekne do seba zapadli.Odporucam knihu precitat hlavne ked mate deti.

rodicia verzus deti (Anna Telekešová, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma velmi zaujala uz tym ako bola pekne napisana.pribeh rodicov ktory sa boja o svoje deti v tomto pripade bol opodstatneny.Deti su tak zranitelne ze ani sa nenazdaju a su tam kde si myslia ze im je dobre az pokym sa nieco nestane.Smrt Adamovho spoluziaka nedala spavat ani jednemu z ludi co ho poznali a za kazdu cenu chceli zistit co bola pricina jeho smrti a nasledne aj Adamove zmiznutie.A po dalsie je tam pribeh spojeny aj s ucitelom ktory nechtiac povedal svojej ziacke nieco co nemal a odvtedy ziacku sprevadzali len posmesky od spoluziakov.odvrhli ju s kolektivu zostala jej len jedna kamaratka.Po dalsie pribeh zeny ktora mala velmi choreho syna a potreboval transplantaciu hladali vhodneho darcu a nakoniec zistili ze jeho otec nie je jeho otcom nakolko jeho mamu znasilnili a pravy otec zomrel.urcite knihu odporucam je zaujimava a velmi dobre sa cita.je tam vela okolnosti a nahod ktore riesi aj policia.odporucam.Autora velmi chvalim za jeho pekne dielo.

OPLATÍ SA PREČÍTAŤ (Mário, 7.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autor má veľmi dobrý rozprávačsky talent. Myslím si, že má čo dať a ponúka podnety na zamyslenie. Mne sa kniha páčila. Bola napínavá. Čitateľa núti premýšľať. Napr. nad vzťahom rodič - dieťa. Kde je hranica medzi dôverou a samostatnosťou? a Kedy už treba zasiahnuť? Nechať deti, aby sa poučili z vlastných rýb? Nakoľko môžeme ovplyvniť ich osud? Ako ľahko možno skĺznuť od dobra ku zlu.( Niekedy skutočne po troške a nenápadne...)

Super kniha (Zuzana Hanzelová, 2.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma veľmi zaujala, je to úžasné čítanie a za necelý deň som bola v pólke knihy, číta sa to ľahko a ja som to hltala s pocitom, že som v deji, že som jedna z postáv, dokonca som sa vedela stotožniť s Adamom, Vrelo odporúčam sklznete do deja a knižku budete hltať, proste neviem ako ju ešte vynachváliť, ale je úžasná podla mňa:)..zaujal ma tak trošku názov autora, ked som bola v knižnici a túto knižku som vzala ako prvú do rúk Coban mi tak troška pripomenie meno Cobain ale to je iné:D...vzala som si ju a som rada, že som si ju prečítala, pretože ma veľmi zaujala

Toto mala byť detektívka??? (Ria, 3.9.2010) Odpovedať

neoslovila ma
táto kniha nemá ani najmenší potenciál dobrej detektívky. Štýl písania knihy je fajn, vidno že autor má potenciál dobrého rozprávača, avšak zápletka, dej knihy, rozuzlenie - pre mňa obrovské sklamanie! Najviac ma rozčuľovali neustále dilemy rodičov, či je správe, že si "dovolili narušiť súkromie svojho dieťaťa".. z môjho pohľadu jednoducho trápne..

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Všetko je také krehké. Jasné, každý to vie, ale väčšinou na to nemyslíme. Nemyslíme na to, ako ľahko sa nám život môže zosypať, lebo keby sme na to mysleli, prišli by sme o rozum. Možnože tí, ktorí sa stále boja a musia brať lieky, aby boli schopní fungovať, sú takí preto, lebo chápu realitu. Chápu, aká tenká je tá hranica. Niežeby pravdu nemohli akceptovať, oni ju len nevedia odblokovať.
Aj Tii by sa to mohlo stať. Vedela to a bránila sa tomu. Odrazu závidela svojej šéfke Hester Crimsteinovej, že nikoho nemá. Možno má zato ľahší život. Iste, v širších súvislostiach je lepšie mať ľudí, na ktorých človeku záleží viac ako na sebe. Ale zase sa o nich bojí. Hovorí sa, že majetok človeka vlastní. Ale nie je to tak. Vlastnia ho tí, ktorých miluje. Len čo vás ovládne láska, stávate sa jej rukojemníkom.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x