bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nataša

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nataša

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Žiarlivosť má veľa tvárí… Vždy však v partnerovi prebúdza pocity beznádeje, prináša slzy a bolesť. Dôkazom toho je aj Natašin príbeh. Ako sa vyrovná s Vojtovou chorobnou -- a bezdôvodnou - žiarlivosťou? Zostane s ním v manželstve, alebo sa rozhodne pre rozvod?

Detaily o knihe

Názov: Nataša

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nataša (Veronika Jurčišinová, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som si knihu Nataša asi pred 3 dňami. Kniha ma veľmi zaujala, myslím že je tam veľmi reálne opísany príbeh jednej ženy... nieje to romantika ako mnohí tvrdia, a je fájn ako tu už bolo spomínane že kniha nemá svoj koniec a každý si ho môže sám domyslieť, a myslím že koniec svojím spôsobom je smutný žiadný rozpravkovy koniec (že dobro zvíťazilo nad zlom a žili spolu šťastne kým nepomreli...) Páčilo sa mi reálne opísaný príbeh, len mi vadil opísaný vzťah Nataši a Jakuba, bolo tam strašne veľa ružovej farby, toto sa mi nezdalo reálne opísanie vzťahu ľudí po štyridsiatke ktorí sa akože našli. To že sa nestretli s Jakubom neviem koľko a potom ju len ták privítal s otvorenou náručou už bolo trochu rozpravkové ako s popolušky....

vynikajuca kniha (Jarmila, 25.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Co napisat k Vasilkovej a k jej knihe? len snad to,ze je to autorka, ktora nesklame. Je jednoducho skvostou medzi mladymi spisovatelkami. kazda z jej knih je klenotom a ani Natasa nie je vynimkou. Vdaka.

Nataša (jana zabáková, 12.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pani Vasilková palec hore za knihu NATAŠA .Odporúčam prečítať všetkým ženám ,ktoré potrebujú otvoriť oči a silu vzoprieť sa problémom ktoré nám prináša život a muži okolo nás.

dobrá kúpa (Martina Putoráková, 4.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od pani Vasilkovej, kraľujú azda v každej domácej knižnici slovenskej čitateľky. Niet sa čomu čudovať, veď píše príbehy, ktoré su hoci vymyslené, ale zato veľmi reálne a mnohé sa v hlavných či vedľajších hrdinkách aj nachádzame. Túto knihu som prvýkrát čítala už dávnejšie, no opäť som sa k nej vrátila. Pamätám si, že ma na nej pri kúpe zaujala aj obálka - šípky pokryté snehom. O tomto forografickom zábere sa autorka zmieňuje aj v knihe, kedže hlavná predstaviteľka príbehu Nataša je fotografka. Dej je zo začiatku smutnejší, Natašu psychicky terorizuje manžel, ktorý sa navonok pred ľudmi k nej správa ukážkovo, no v domácom prostredí sa mení na tyrana. Neuznáva jej prácu, ponižuje ju. Aj ju však stretne šťastie v podobe iného muža, no, keď konečne nájde odvahu urobiť hrubú čiaru za jej doterajším životom, opäť sa jej zrúti svet. Moje pocity pri čítaní boli zmiešané. Na začiatku som Nataši veľmi fandila, aby bola šťastná a šla za svojim cieľom, no musím sa priznať, že sa mi nepáčila v roli matky, synov dosť odsúvala na druhú koľaj a bola presvedčená, že sa nejako zvládnu vychovávať aj bez nej. Celkovo hodnotím knihu veľmi dobre, určite sa do deja ponoríte už na prvých stránkach.

Odporúčam (Jarmila Cigáňová, 8.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi príjemné a oddychové čítanie,

vrelo odporúčam (Miroslava Zelovičová, 11.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj výborná kniha. Nedalo sa od nej odtrhnúť.

T. K. Vasilková - Nataša (Monika, Nové Zámky, 17.6.2009) Odpovedať

0
Priznám sa, že aj keď pani Táňa je jednou z mojich najobľúbenejších autoriek a snažím sa obstarať každú jej knihu, na Nataši ma zaujal práve jej vonkajší obal. Nevedela som totiž prísť na motív, ktorý viedol k takejto krásnej obálke a dlho som o tom rozmýšľala, až som sa o tom v druhej polovici knihy dočítala. Musím povedať, že som bola milo prekvapená ako a prečo práve takto navrhnutá je obálka jednej z jej kníh. Kniha sa mi čítala veľmi dobre, páčil sa mi jej dej a kto pozná a obľubuje autorku románov tiež zo súčasnosti Petru Nagyovú-Džerengovú, určite mi dá za pravdu, že sa táto kniha v mnohom podobala knihe Pozri sa na seba. Spoločnou témou týchto dvoch titulov je žiarlivosť, s ktorou sa hrdinky oboch autoriek vyrovnávajú po svojom, nakoniec však obe nájdu v sebe silu a odvahu, rozhodnúť sa správne.

NATASA (Anna Uhrínová, 11.5.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
TAk tiez jedna skvela kniha....

nataša (Matilda Bialoňová, 17.4.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
tak toto je kniha s veľkým K ,veľmi sa mi páčila a až do konca som nevedela ako sa to skončí a preto som ju stále čítala lebo som ju chcela dočítať a vedieť ako sa rozhodne či pre lásku alebo pre povinnosť ktorá ju zaväzovala z manželstva.

zaujimave (Anna Rajošová, 1.5.2008) Odpovedať

príjemné čítanie
paci sa mi tato knizka...este mi zostava asi 20 stran, ale dufam, ze ma nesklame.aj ked ma niekedy az znervoznuje, ze tolko uvazuje a necha sa trapit.paci sa mi, ze som pri konci a stale neviem, ci odide od manzela, alebo nie.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x