bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Harry Potter 1 - A Kameň mudrcov - KNP

Vydavateľ: Knihy na počúvanie (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:CD
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Harry Potter 1 - A Kameň mudrcov - KNP

Harry Potter je sirota, žije u príšerných príbuzných a až do svojich jedenástich narodenín si myslí, že je obyčajný chalan. Potom však začne dostávať záhadné listy, navštívi ho sympatický obor, na jeho radu sa Harry prihlási na Rokfortskú strednú školu čarodejnícku, naučí sa hrať metlobal a stretne sa v boji so svojím úhlavným nepriateľom. Dôvod, prečo sa to všetko stane, je jasný: Harry Potter je čarodejník!

Čo sú audioknihy?
Sú to interprétom načítané knihy, ktoré sme vydali alebo práve vydávame. Vyberali sme predovšetkým tématicky najzaujímavejšie tituly.

Aké sú prednosti kníh na počúvanie?
Veľkou prednosťou audiokníh je to, že ich možno počúvať a zároveň vykonávať aj inú činnosť: pri športovaní, na prechádzkach, pri domácich prácach, či počas cestovania. Audioknihy sú tiež jednou z ciest ako zvýšiť úroveň hovorenej reči. „Kniha do ucha“ je určite príležitosťou ako dostať literatúru k novému záujemcovi. Audiokniha to je umelecký zážitok z hovoreného slova a pohodlné, praktické zoznámenie sa so skvelými autormi a ich dielami v jednom. Je tu však aj ďalší rozmer. Žijú medzi nami aj zrakovo postihnutí občania, pre ktorých predstavujú knihy na počúvanie ideálnu možnosť zoznamovať sa so skvostami domácej a zahraničnej tvorby.

Na akom nosiči sú knihy na počúvanie?
Knihy na počúvanie sú nahraté na CD nosičoch, ktoré sú v súčasnosti na Slovensku najprístupnejšie. Každá kniha je na niekoľkých CD a všetky spolu sú zabalené v boxe.

Detaily o knihe

Názov: Harry Potter 1 - A Kameň mudrcov - KNP

Originálny názov: Harry Potter and the Philosopher´s Stone

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Slabota (Ivan, 12.9.2008) Odpovedať

neoslovila ma
Som velmi sklamaný interpretáciou p. Fašianga. Veľmi mi chýba intonačné rozlíšenie jednotlivých postáv. Kto mal možnosť počuť čítanie pána Jima Dala v anglickom originály, vie o com hovorím (dokaze nezabudnutelne pridelit postavam typicky hlas). Slovenská verzia je monotónna, prozaický prednes na úrovni stredoškoláka. Utrápenosť ktorá srší z hlasu p. Fašianka počas celeho čítania sa síce hodí pre postavu Harryho v jeho najťažžších chvíľach, ale nie pre veselé postavy a vesele pasáže knihy. Vobec nemam z tohto diela taky zazitok ako z anglickej verzie. Na záver by som chcel tvorcom navrhnut preobsadenie rozpravaca. Vedel by som si tam predstavit napr. p. Haverla, Farkasa ci Jamricha. Velmi dufam, ze ostatne diela uz budu nacitane niekym inym.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x