bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zachrániš ma ráno

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:48

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zachrániš ma ráno

V zapadnutom floridskom mestečku Torrance sa nikdy nič nedeje. Keď príťažlivý doktor Crosbie opustí svoju ženu Sandy kvôli miestnej kráľovnej plastických operácií a rozvodov Kerri Franklinovej, zdá sa, že nič zaujímavejšie sa už nemôže stať. Vzápätí však ktosi brutálne zavraždí Lianu Martinovú, najkrajšiu študentku posledného ročníka torranceskej strednej školy, a mesta sa postupne zmocní plazivý strach. Kto spáchal tento zločin? A čo ak zabijak udrie znova? Obľúbená autorka Joy Fieldingová sa vo svojom najnovšom románe obratne pohráva s čitateľom a splieta mrazivý a napínavý príbeh plný zvratov a falošných stôp.

Detaily o knihe

Názov: Zachrániš ma ráno

Originálny názov: Heartstopper

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

úžasná kniha (Mária Kalincová, 16.6.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Joy Fieldingová je geniálna spisovateľka a všetky jej knihy sú úplne úžasné!Ale táto bola, aspoň podľa mňa, iná, aj keď rovnako úžasná. Príbeh je, presne ako sa píše v anotácii, plný falošných stôp a naozaj nebudete mať až do konca ani poňatia o tom kto je vrah. A rozuzlenie prinesie naozajstný šok. Skvelé čítanie, vrelo odporúčam!!!

recenzia (Mirka K., 8.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám všetky knihy od tejto autorky,ale pre mňa je táto kniha jej najlepším dielom ...všetky knihy ma dobré,lenže keď som čítala túto knihu bol to pre mňa zážitok...teraz momentalne je vkuse požičaná všetci ju chcu čítať :)) Už keď som prečítala prvé dve stránky kde bolo:DENNIK VRAHA som vedele,že to bude stáť zato..Milujem tento štýl ako psychologický rozvíja dej..ja som na každej stranke podozrievala niekoho ineho..krasne opísane povahy postáv:niekoho nenavidite ineho si zase zamilujete...Veľké plus,že opísala aj pocity tých obetí..pomaly vrah odkrýva prečo to vlastne robí a ja som mala dilemu či ho mam pochopiť,alebo zase zatratiť..každa postava mala nejake tajomstvo...A koniec ten bol bravúrny ja som naozaj ani nedýchala, zimomriavky som mala a ostala som pozerat s otvorenými ustami.Neviem to opísat to musí každý prečítať a pochopí,že táto kniha si zaslúži čestne miesto v knižnici...

Ak ste este necitali, je to velka chyba :)) (Petra Kiselova, 31.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto tuto knihu este necital a oblubuje styl pisania Joy Fieldingovej, nech jednoznacne tuto chybu napravi:) Kniha vas zaujme hned na prvej strane a tento zaujem vas bude drzat az do konca. Mozno je to prave tym, ze dej je nesmierne napinavy a vy absolutne netusite, kto je vrahom, ani motiv vrazdy. Pocas vysetrovania i pachania vrazd sa vyvrbuju vztahy, odokryvaju sa charaktery jednotlivych postav, co ma za ulohu predovsetkym zmiast citatelov - a to sposobom, ktory je brilantny a pre Joy taky typicky. Taktiez mate moznost poznat mestecko, v ktorom sa to cele odohrava. Kym nepridete k rozuzleniu pribehu, ani jedna stranka vam neda istotu, ze za pachatela ste oznacili spravneho cloveka. Je tu tiez vynikajuco spracovany psychologicky aspekt, co je pre tuto autorku priznacne, myslienky vraha vas tak mozu priviest k roznym reakciam, to sa rovnako tyka aj jeho zistenia - niektori mozno motiv pochopia a pocitia sucit, ini zostanu znechuteni a odsudia to. Kazdopadne, je to vydarene dielo, ktore nebudete schopni odlozit, kym sa nedopatrate toho, kto sa za vsetkym dianim skryva.

na konci sok!!! (eli 412, 10.11.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
kniha sa citala fajn, zaujimavý pribeh, zaujimavý dej aj postavy a vztahyy medzi nimi, plno falosných stop a kto je vrah na to nepridete!!! prekvapivý je az koniec, lebo vrahom je........_))) neprezradim precitajte si to, odporucam!!!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Kde som? Čo sa tu deje?" Dievča čoraz nepokojnejšie búcha päsťami na dvere. Už je nahnevaná a zároveň vystrašená. Nevie síce, kde je, ale vie, že sa sem nedostala sama od seba. Myseľ jej rýchlo zapĺňajú čoraz znepokojujúcejšie obrázky - nedávne novinové titulky o stratených dievčatách, televízne spravodajstvá o telách vytiahnutých z plytkých hrobov, obrázky nožov a iných mučiacich nástrojov, filmové klipy bezmocných žien, ktoré znásilnili a uškrtili a potom ich hodili do slizkých močiarov. "Pomoc!" začína kričať. "Pomôžte mi niekto!" No domnievam sa, že už v tej chvíli, keď jej žalostné výkriky naplnia stuchnutý vzduch, vie, že podobné prosby sú zbytočné, že ju nik nepočuje.
Nikto okrem mňa.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x