bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vírus

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vírus

Na pánskej toalete letiska v Los Angeles polícia nájde zavraždeného cestujúceho. Úrady majú podozrenie, že spolupracoval s teroristickou organizáciou. FBI povoláva na prísne utajenú pitvu súdnu patologičku Joannu Blalockovú, no ani ona, ani jej partner, detektív Jake Sinclair z oddelenia vrážd, nevedia odpovedať na otázku, kto podozrivého zabil a prečo.
O dva týždne neskôr privezú do nemocnice Memorial muža infikovaného vírusom pravých kiahní. Nebude posledným - v meste sa šíri panika a počet obetí rastie závratným tempom. Najdesivejšou je však skutočnosť, že dokým sa nenájde zdroj nákazy, lekári sú bezmocní. Zdá sa, že medzi vraždou na letisku a smrteľným ochorením existuje súvislosť. Hrôzostrašný scenár bioterorizmu drží ľudstvo v pevnom zovretí. Blalocková a Sinclair musia zastaviť útočníkov skôr, než sa ich plán stane skutočnosťou.

Detaily o knihe

Názov: Vírus

Originálny názov: Fever Cell

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemné zimné čítanie :) (Slávka Koprivňaková, 2.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
K tomuto thrilleru z lekárskeho prostredia som sa dostala pred pár dňami a spestrila som si ním chladné dni. Už samotným názvom sa hodí na toto obdobie, kedy je okolo nás vírusov nadostač. Chvalabohu, nie vírusov pravých kiahní. Kniha ponúka strhujúci príbeh okolo dobre známej Goldbergovej dvojky - Joanny a Jakea. Ich vzťah je však skúšaný dosť brutálnou formou, otázkou života a smrti. Ako všetky Goldbergove knihy, aj táto sa číta priam sama, pretože sa dožadujete odpovedí stranu po strane až kým sa neprelúskate na koniec. Kniha osvieži, poskytne dostatočné napätie, ale ako pri podobných ďalších katastrofických príbehoch, radšej si nepredstavujte, že niečo takéto sa môže stať aj v skutočnosti...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x