bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce

Vydavateľ: Aurora SK (Vydavateľstvo AURORA, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:57

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce

Top bestseller na Amazone, najlepšie hodnotená kniha na svete a hit TikToku s miliónmi videní, to je kniha Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce od bestsellerového autora podľa USA Today Shawna M. Warnera.

Shawn Warner, bývalý vojenský príslušník, si splnil svoj detský sen stať sa spisovateľom, keď vydal svoj debut s názvom Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce. Vďaka virálnemu videu od TikTokera menom Red, ktoré v krátkom čase dosiahlo 17 miliónov videní, sa dostal na prvé miesto najpredávanejších kníh na Amazone, ako aj v známej sieti kníhkupectiev Barnes & Noble.

Hoci TikTok možno pomohol Leigh Howardovej vyskočiť na vrchol rebríčkov, jej recenzie ju tam držia. Román je určený pre young adults, no veľa pozitívnych reakcií prichádza aj od starších čitateľov.

Život Leigh sa rozbil na márne kúsky.

Osirotená sa dostane do rodiny neuveriteľne bohatých príbuzných, o ktorých ani netušila, že existujú. Do nového sveta nevie zapadnúť, nedokáže prekonať smútok. Keď jej polícia oznámi, že vyšetrovanie vraždy jej rodičov sa dostalo do slepej uličky, pochopí, že jedinou cestou k zmiereniu vo svojej duši je vyriešenie tejto záhady vlastným úsilím. S novou rodinou a priateľmi, medzi ktorými sa ocitne duch s viacerými osobnosťami, Leigh riskuje všetko, aby našla odpovede.

Pridajte sa k Leigh na jej dobrodružnej ceste v brutálnom svete organizovaného zločinu a zrady.

Detaily o knihe

Názov: Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce

Objednávací kód NA678785

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha,ktorá ma milo prekvapila (Lívia Hukelová, 18.12.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Leigh sa prevráti život hore nohami, keď jej zavraždia oboch rodičov. Nedokáže sa s tým vyrovnať, a tak si na život siahne aj ona sama. Dosť drsné na začiatok, že? Lenže kniha je aj napriek ťažkým témam zábavná a nepôsobí depresívne. Leigh sa presťahuje k bohatej rodine,o ktorej ani netušila, že ju má. Strýko Tristin,teta Peg a sesternica Myra ju privítajú s otvorenou náručou, a po celý čas jej dávajú pocítiť, že nieje na smútok sama. Počas čítania bolo neustále cítiť z ich strany veľkú podporu a lásku. V sesternici našla skvelú kamarátku, ktorá ju za každých okolností podržala a povzbudzovala. Vraha jej rodičov doteraz nechytili a tak si Leigh zaumieni, že ho vypátra na vlastnú päsť,čo ju mnohokrát dostane do nezávidenia hodných situácií. Do toho sa jej začnú zjavovať duchovia, ktorí pred tým na panstve žili. Jeden je priateľský a snaží sa jej pomôcť, druhý je mrzutý,zlý a ubližuje. Bolo zaujímavé sledovať duchov s rozdvojenou osobnosťou. Aj keď som už ku koncu sčasti rozlúskla kto stojí za vraždou rodičov,i tak prišlo nemilé prekvapenie od človeka,od ktorého by som zapojenie do zločinu nečakala. Táto kniha je síce zaradená do žánru Young adult,čo bolo pri čítaní cítiť, ale myslím si, že uchváti každú vekovú kategóriu. Kto má rád záhady,duchov, silné témy, zvraty a akciu,bude po dočítaní spokojný.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x