bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tieň v pahrebe - Z tela a ohňa 1

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Z TELA A OHŇA (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:688
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:01

Lepšia cena: 20,58 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,07 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,50 €
Ušetríte: 3,43 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 17,19 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tieň v pahrebe - Z tela a ohňa 1

Autorka bestsellerov podľa New York Times Jennifer L. Armentroutová sa vracia s prvou časťou úplne novej očarujúcej série Z tela a ohňa, ktorá sa odohráva v obľúbenom svete série Z krvi a popola.

Nepoškvrnená Seraphena Mierelová sa zrodila zahalená rúškom prvotných, ako jej prisľúbili fáta, a nikdy nemala svoj osud vo vlastných rukách. Už pred narodením ju vybrali, aby naplnila zúfalú dohodu, ktorú uzavrel jej predok v snahe zachrániť svoj ľud. Sera musí zanechať svoj život a ponúknuť sa za družku prvotnému bohu smrti.
Serin skutočný osud je však najstráženejším tajomstvom v celej Lasanii – nie je dobre chránenou nepoškvrnenou, ale vrahyňou s jediným poslaním, jediným terčom. Prinútiť prvotného boha smrti, aby sa do nej zaľúbil a ona sa stala jeho slabinou. A potom... s ním skoncovať. Ak sa jej to nepodarí, odsúdi svoje kráľovstvo na pomalú záhubu v hnilobe.
Sera odjakživa vedela, kto a čo je. Vyvolená. Družka. Vrahyňa. Zbraň. Prízrak, ktorý sa nikdy úplne nezjavil, a predsa bol nasiaknutý krvou. Netvor. Až kým nestretne jeho. Až kým nečakané slová a činy prvotného boha smrti nerozoženú temnotu, ktorá sa v nej zbiera. A jeho zvodný dotyk roznieti vášeň, ktorú si zakazuje, lebo ju k nemu nesmie cítiť. Sera totiž nikdy nemala na výber. Koniec koncov, jej život je stratený – od začiatku bol, lebo ju poznačili život a smrť.

O autorke
Jennifer L. Armentroutová, najpredávanejšia autorka podľa New York Times a medzinárodne napredávanejšia autorka, žije v Shepherdstowne v Západnej Virgínii. Žiadna klebeta, čo ste o nej počuli, nie je pravdivá. Ak nie je ponorená do práce, pozerá veľmi zlé zombie filmy, tvári sa, že píše, a trávi čas s manželom, ich policajným psom na dôchodku Dieslom, pojašeným šteniatkom Apollom, krížencom borderskej kólie a jacka rusella, šiestimi predpojatým lamami, štyrmi huňatými ovečkami a dvoma kozami. O tom, že sa stane spisovateľkou, začala snívať na hodinách algebry, počas ktorých väčšinou písala poviedky… čo vysvetľuje jej biedne známky z matematiky. Jennifer píše pre mládež paranormálne, vedecko-fantastické a fantasticko-romantické príbehy zo súčasnosti. Jej knihy vyšli vo vydavateľstvách Spencer Hill Press, Entangled Teen a Brazen, Disney/Hyperion a Harlequin Teen. Jej knihu Wicked si vybrali používatelia Passionflix a v lete 2018 bola navrhnutá na sfilmovanie. Jej napínavý romantický román Don’t Look Back bol v roku 2014 nominovaný pre najlepšiu knihu young adult udeľovanú asociáciou YALSA a za román The Problem With Forever získala v roku 2017 ocenenie RITA. Píše aj romány pre dospelých a new adult a pod pseudonymom J. Lynn aj paranormálne romantické príbehy. Knihy jej vyšli aj vo vydavateľstvách Entangled Brazen a HarperCollins.

Recenzia
„Odvážna. Podmanivá. Originálna. Táto kniha bola neskutočná jazda! Dynamický dej, úžasné postavy, mágia, draky, bohovia a nebezpečné tajomstvá... Navyše dokonalá chémia medzi Serou a Nyktosom! A tiež plno srdcervúcich momentov. Autorka opäť nesklamala, vytvorila romantickú fantasy s prekvapivým koncom, ktorý vo vás vyvolá túžbu dozvedieť sa viac!“ Lenka z @leandbooks

Detaily o knihe

Názov: Tieň v pahrebe - Z tela a ohňa 1

Objednávací kód NA678290

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x