bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Darling Venom

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:576
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:57

Lepšia cena: 15,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 16,25 € (vrátane DPH)
Bežná cena:18,90 €
Ušetríte: 2,65 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Darling Venom

Na Valentína som nemala byť na tej streche. Nemal tam byť ani Kellan Marchetti, školský čudák. Stretli sme sa na pokraji konca svojich životov. Roztrhané nitky našich tragédií sa nejakým spôsobom zamotali a zviazali do nepravdepodobného puta. Spoločne sme sa rozhodli neskočiť a uzavreli sme dohodu, podľa ktorej budeme jeden druhého kontrolovať na každého Valentína, až kým sa neskončí škola.

V rovnakom čase. Na tej istej streche. Dve nepokojné duše. Svoj sľub sme dodržiavali tri roky. Počas štvrtého roka sa Kellan rozhodol a ja som sa musela vyrovnať s následkami. Keď som si myslela, že sa náš príbeh skončil, začal sa iný.
Hovorí sa, že aj keď všetky príbehy lásky vyzerajú rovnako, chutia inak. Môj bol plný jedu, hanebný a poznačený šarlátovými jazvami. Volám sa Charlotte Richardsová, ale môžete mi hovoriť Venom.

Detaily o knihe

Názov: Darling Venom

Objednávací kód NA674913

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborná kniha (Lívia Hukelová, 15.1.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa nečíta ľahko, kvôli ťažkým témam,ktoré vám útočia na city,ale... zároveň sa číta ľahko vďaka tomu,akým štýlom je napísaná. Niekoho by mohla odradiť hrúbka,takmer 600 strán, no poviem vám, že v tomto prípade mi bolo aj málo. Príbeh je rozdelený na 3 časti a je rozprávaný z 3 pohľadov. Z pohľadu Charlotte,Kellana a Tate-a. Prvá časť ma úplne emočne odrovnala,pretože autorka vytvorila postavu Kellana,ktorú si určite obľúbite a potom...BUM...a zrazu je ťažké vyrovnať sa s jeho smrťou,i keď je to len fiktívny príbeh. Lenže smrťou sa Kellanov príbeh nekončí a jeho rozhodnutie siahnuť si na život ovplyvnilo dosť výrazným spôsobom aj budúcnosť Charlie a Tate-a. S bolesťou z jeho straty sa každý vyrovnáva inak a ich životy sa v jednom okamihu vzájomne prepoja a je len na nich,či si dokážu zlomené srdcia spoločne vyliečiť. A aby toho na Charlie nebolo málo,ešte pred Kellanom prišla o rodičov a nevie sa zmieriť s ich smrťou, ktorú si neustále vyčíta. Čakali by ste,že staršia sestra jej bude oporou ale naopak, ten pocit viny v nej dosť kruto neustále stupňuje,čo mňa občas vyvádzalo z miery. Bolo veľa momentov, kedy som sa pobavila a zasmiala. Sexuálne scénky sú tu naozaj kvalitné.Kto čítal, presne vie,ktoré myslím a kto nečítal a chystá sa, tiež mu pri čítaní bude kadejako. Romantiku čítam menej,preferujem iné žánre,ale musí byť kvalitná a s pridanou hodnotou, no a tú Darling Venom má. U mňa sa jednoznačne v tejto sekcii dostala na popredné priečky. Určite odporúčam.

3,5 Venom neVenom (Nikol, 7.1.2024) Odpovedať

priemerná kniha
Po tejto knihe som ganila velmi dlho. Pre filmoveho Venoma mam slabost, kazdy ma inu motivaciu. V den ked som si knihu kupila, mi dosla aj v baliku ako stafeta. Travila som s nou dlhy cas na prelome 2023/24. Autorka pisala o vaznych temach, o prehre ale hlavne o vyhrach a tazkej ceste k nim. Sebaposkodzovanie, samovrazda, sikana ano vsetky tieto zle veci. Smutok, strach, smrt, boj s demonmi, vychodisko, zivot, odpustenie, aj o tom. Kratky zaciatok s Kellanom ma uputal. Nasledne kapitoly Charlotte s Taetom boli brodenie trasoviskom, ist dalej, prestat? Nebavili ma opisy, mala som pocit, ze som v slucke pocitov, myslienok, ja, on, ona, on, ja. Boli momenty ked som si povedala fakt?, prevratila oci, docitala stranu a knihu odlozila. Zvladla som to, pohanala ma zvedavost ako s tymto vsetkym autorka navarila menu. Moja klasika "keby bolo menej... ale nebolo." Zvladla som to, aj poplakala, ale ziaden tresk, euforia. Len tolko vsimajme si okolie, nie kazdy ma silu, chut a motivaciu pomoct si sam. A my, bojujme a hladajme zmysel.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x