bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mimika

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:296
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:52

Lepšia cena: 18,40 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,83 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,90 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mimika

Stačí jej drobný zášklb v kútiku úst, nepatrná zmena v zreničke, aby prečítala myšlienky obvineného. Hannah Herbstová je najskúsenejšia odborníčka na mimickú rezonanciu, ktorá sa špecializuje na tajné signály ľudského tela. Ako policajná poradkyňa už pomohla usvedčiť množstvo násilných zločincov.

Hannah stojí pred ťažkou úlohou – musí rýchlo analyzovať video, v ktorom sa priznáva, že vyvraždila svoju rodinu. Video natočila pred operáciou, lebo vedela, že anestetiká u nej vyvolajú dočasnú stratu pamäti. Netuší, prečo sa k vražde priznala, ale chce zistiť pravdu. Krok za krokom odhaľuje celý rozsah katastrofy a získané poznatky konfrontuje so svojimi spomienkami, ktoré sa jej postupne vynárajú z vracajúcej sa pamäti. Z priateľa sa vykľuje nepriateľ, ale u Fitzeka nikdy netušíme, ako je to v skutočnosti.

Detaily o knihe

Názov: Mimika

Objednávací kód NA669876

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Mimika (Zuzana Čahojová, 3.9.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri Sebastianovi Fitzekovi idem takmer na istotu. Nemám síce prečítanú celú jeho tvorbu, zatiaľ som čítala naozaj je len pár kníh, ale ani pri jednej nemôžem povedať, že by ma sklamala. Mimika má pár spoločných prvkov s inými knihami. Takže takmer hneď viete, že máte v ruke Fitzeka. Aj keď totiž netušíte, čo sa dialo a súvislosti sa dozvedáte pomaly, dej bol pre mňa napínavý už od prvej strany. Hanna sa zobudí na neznámom mieste. A nič si nepamätá. Ani blízku ani vzdialenú minulosť, ako sa volá, kde je a kto je. Okamžite je jasné, že sa nachádza v nebezpečnej situácii, keďže jediný jej spoločník je šialený zločinec. Ešte horšie sa však cíti, keď si pozrie video, v ktorom sa sama priznala k vražde celej svojej rodiny. Naozaj by bola schopná niečo také spáchať? Ako môže dokázať, že je nevinná? Hanna je nadaná odborníčka na mimiku a práve vďaka najmenším náznakom vie odhadnúť, kto klame a kto nie. Aj napriek tomu nevie, komu veriť, kto jej chce pomôcť a kto ublížiť. Môže sa vôbec spoľahnúť na svoj vlastný rozum, keď jej chýbajú spomienky? Ak sa plánujete pustiť do čítania Mimiky, odporúčam vyhradiť si dostatočne veľa času. Lebo keď raz začnete, knihu len tak neodložíte. Kratšie kapitoly a najmä to ako ich autor zvykne zakončiť, vás rozhodne budú udržiavať v napätí a budete nútení čítať ďalej. A rovnako ako hlavná postava som nevedela odhadnúť, čo je pravda a čo nie. Síce som si z podaných informácii odvodila určité závery, ale neprekvapujúco, často som sa mýlila. To nehovorím o konci - že ma posledných pár strán nesmierne prekvapilo je asi slabé slovo. A to, že som bola z knihy nadšená, je asi tiež slabé slovo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x