bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Búrka

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:273
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 10,89 € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 12,52 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Búrka

Louisa Lambertová lieta v oblakoch, a to doslova. Ako letuška prvej triedy luxusných aerolínií si žije svoj sen. Ten sa však rozpadne, keď ju neznámy pasažier obviní zo sexuálneho obťažovania, čo ju stojí miesto. Vedenie firmy jej nemôže prezradiť meno žalobcu, a tak sa rozhodne pátrať sama. Po celý čas si predstavuje, ako ho nakope do rozkroku, no keď sa jej naskytne ideálna príležitosť premeniť svoje predstavy na skutočnosť, zmeravie. Muž, ktorého preklína deň čo deň, je paradoxne jej poslednou šancou na záchranu vysnívanej kariéry.

Elliot Evans, majiteľ klubu NFL, futbalová legenda a zároveň syn ešte slávnejšieho otca, je od malička terčom novinárov, fotografov a bez ochranky nesmie ani na krok. To z neho vyformuje paranoidného muža s veľkým problémom niekomu dôverovať. Médiám sa úspešne vyhýba a skrz jeho samotársky život o neho bulvár časom stratí záujem. Všetko sa zmení, keď sa objaví po boku s neznámou ženou a paparazzovia sa idú z tejto senzácie zblázniť. V jeho pokojnom živote vyvolajú búrku, ktorá po sebe zanechá ďaleko rozsiahlejšiu spúšť, ako si myslel.

Prečítajte si dychberúci knižný debut od slovenskej autorky Ivety Klemanovej a nechajte sa unášať búrkou iskrivej vášne, nepopierateľnej príťažlivosti, ale aj skutočnej lásky.

Detaily o knihe

Názov: Búrka

Objednávací kód NADBK109891

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Búrka (Emília Balková, 18.5.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Na knihu som sa veľmi tešila, pretože ma zaujala anotácia a aj ten úžasný knižný trailer, ktorý bol zverejnený. Ivetka má naozaj výborný štýl písania. Čítalo sa to ľahko a rýchlo, pekne ten dej napredoval, medzi Elliotom a Louisou to išlo tak pomalšie. Bavili ma oba pohľady a veľmi sa mi hlavné postavy páčili osobnostne, aj so všetkým čo mali za sebou, boli naozaj prepracovaní. Aj vedľajšie postavy boli skvelé, a to najmä Ava, s ktorou si aj Louisa vybudovala pekný vzťah. Ten dej a príbeh pekne plynuli . Ale až do asi polovice som necítila, že by medzi hlavnými postavami prúdila nejaká silnejšia chémia alebo iskrenie. Len si tam Louisa zrazu uvedomila, že jej myšlienky k nemu stále zabiehajú a že sa cíti pri každom pomyslení na neho zvláštne. A u neho to vlastne bolo rovnako. Až neskôr som to medzi nimi konečne pocítila, pri jednej scéne, a cítila som to až do konca. Celé mi to ale prišlo také trochu urýchlené. Nie dej, ale prijala by som tu práveže viac stránok príbehu, aj viac opisov prostredia, v ktorom sa nachádzali. Všetkého ostatného mi tu prišlo tak akurát. Aj vtipných situácií, dialógov, milostných scén. Problémy na konci a ich dôsledky. To ich vyrovnávanie sa s nimi. Záver. Veľmi sa mi páčili aj Elliotove pohľady do minulosti. To mám v príbehoch veľmi rada. Čo mi tu ale úplne najviac chýba je zakončenie, resp. pokračovanie ich spoločného príbehu. Ešte minimálne jedna kapitola o tom, čo s nimi urobila tá situácia v závere a ako sa to vyvinulo ďalej, by ma veľmi veľmi potešila, aby som tomu vedela dať takú pomyslenú bodku. Takto mi to tu chýba. Ale inak táto kniha určite stojí za prečítanie. Nájde sa tu veľa krásnych myšlienok, najmä to o Pravde a Lži, alebo celkový význam názvu Búrka. Moje prvé stretnutie s autorkinou tvorbou a budem sa tešiť aj na ďalšie príbehy z pera @iveta_klemanova Ďakujem vydavateľstvu Venupress za poskytnutie eknihy na recenziu.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x